- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.361
aslıcan senle bişey konuşmm lazm gelnce dürt
hadi az kalmış fıstığıminşallah sağlıcakla kavuş ailene..
bildirim konusunda kafam karıştı :S buradaki 4 ayrı tartıda farklı farklı çıkıyorum ama öyle böyle değil .. ya 2 kilo verdim ya 1 kilo aldım.. nasıl güvenicem biilemiyorum.. ama verdiğim gün gibi ortada.. biz sağlam olsun diye bu haftaya 1 kilo eksi yazalım mı?? daha fazla kesinlikle ama neyse artık ..
evet kuzum maraş modunda oldu, sadece gece iki kere daha karıştırsam buzlanmayacakmış.. (gerçi max. %10 buzlanma oldu ama mükemmelliyetçilik işte :))kıvamı sert mi ??
ben maraş severimde azcık
canım hep aynı baskülde tartıl kafan karışmasın
kızlar üzülerek söylüyorm ben artık aranızda olamıycam.üzgünüm.ama kilo veremiyorum bi türlü kendimi kötü hissediyorum siznde motivasyonunuzu bozmak istemem.biraz kafamı toplasam iyi olcak galiba.belki sonra yer olursa gelirim bilmiyorum ama şuan kötü haldeyim...ara ara uğrar takip ederim sizi özellkle cuma günleri umarm tüm kilolarınızdan kurtulursunuz
bavul hazırlamaktan nefret ediyorum sığmıyor sığmıyor sığmıyor
kızlar üzülerek söylüyorm ben artık aranızda olamıycam.üzgünüm.ama kilo veremiyorum bi türlü kendimi kötü hissediyorum siznde motivasyonunuzu bozmak istemem.biraz kafamı toplasam iyi olcak galiba.belki sonra yer olursa gelirim bilmiyorum ama şuan kötü haldeyim...ara ara uğrar takip ederim sizi özellkle cuma günleri umarm tüm kilolarınızdan kurtulursunuz
kızlar yarın erkenden bildirim yapın lütfen seminerden gelir gelmez listeyi yayınlayacam
sonra girmem zor olabilir
27/06 mesaj sayımı
tedis +7
melekayse +7
aynalar +7
1,73 +7
nesli +7
0menekse0 +7
pisiq ??
emidaf ??
yarın bildirim günü ben hala şişlikten fazla geliyorum napacam bilmiyorum
27/06 mesaj sayımı
tedis +7
melekayse +7
aynalar +7
1,73 +7
nesli +7
0menekse0 +7
pisiq ??
emidaf ??
emineciğim seni görünce çok şaşırdım hiç ole biri beklemiyordum..hakkaten oyayı andırıyosun sen ya çikolata kıvamında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?