- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.381
selam kızlar benim o kadar çok işim var ki bugün ama bir o kadarda tembellik var üzerimde ama mecburen yapcam bugün
yarın yolculuk var çünkü
kızlar üzülerek söylüyorm ben artık aranızda olamıycam.üzgünüm.ama kilo veremiyorum bi türlü kendimi kötü hissediyorum siznde motivasyonunuzu bozmak istemem.biraz kafamı toplasam iyi olcak galiba.belki sonra yer olursa gelirim bilmiyorum ama şuan kötü haldeyim...ara ara uğrar takip ederim sizi özellkle cuma günleri umarm tüm kilolarınızdan kurtulursunuz
kızlar yarın erkenden bildirim yapın lütfen seminerden gelir gelmez listeyi yayınlayacam
sonra girmem zor olabilir
bugün mesai sonra egersiz kursumuz bittigi için veda yaptık kendi aramızda.çay bahçesinde idik.sonra benim kardeşler annerm ve eşim tarafından bana sürpriz piknik düzenlemişler.e o kadar estim gürledim ya beni sakinleştirmek için .
neyse sonra markete gittik yarın mevlüt okutacagım evde tavuklu pilav ,ayran ve tulumba tatlısı olacak menü 30-40 kişi civarı gelen misafir.allah kabul etsin allahım utandırmasın.onun telaşı var işte...
şimdi tavukları haşlamaya koydum 4 tavuk didiklenecek yarına pilav faslı 3 kilo pirinçten işte..ve gün sabah erken başlayacak benim için temizlikle ....
umarım bildirim için gelmeyi unutmam .aslı unutursam beni çaldır ben anlarım canım
bugün mesai sonra egersiz kursumuz bittigi için veda yaptık kendi aramızda.çay bahçesinde idik.sonra benim kardeşler annerm ve eşim tarafından bana sürpriz piknik düzenlemişler.e o kadar estim gürledim ya beni sakinleştirmek için .
neyse sonra markete gittik yarın mevlüt okutacagım evde tavuklu pilav ,ayran ve tulumba tatlısı olacak menü 30-40 kişi civarı gelen misafir.allah kabul etsin allahım utandırmasın.onun telaşı var işte...
şimdi tavukları haşlamaya koydum 4 tavuk didiklenecek yarına pilav faslı 3 kilo pirinçten işte..ve gün sabah erken başlayacak benim için temizlikle ....
umarım bildirim için gelmeyi unutmam .aslı unutursam beni çaldır ben anlarım canım
yapma canım ya iyiydik böyle gitme biryerlere
bilmiyorum cnm ama burda zorunluluk gibi hissediyorum belkide..bunu sadece kendimin istediğini unutyorum ondan veremiyorum belkide bilmiyorumyapma menekşe hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz biliyorsun.halledilir bebegim yaaa
bilmiyorum cnm ama burda zorunluluk gibi hissediyorum belkide..bunu sadece kendimin istediğini unutyorum ondan veremiyorum belkide bilmiyorumyapma menekşe hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz biliyorsun.halledilir bebegim yaaa
yazdıklarım neden gitmiyor anlamdımyapma menekşe hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz biliyorsun.halledilir bebegim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?