Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayda noldu şimdi diyetisyene gitmedin mi sen?

hep söyler ve yaparım deli deliyi görünce sopasını saklarmış..hehe hallettiğine sevindim

ASLIIII bu arada ben dün rüyamda seni gördüm çok tuhaftı sana hiç benzemiyodu sivasa gelip tek tek evleri gezip seni aradım sonunda karşılaştık hep gülümsedin hiç konusmadın hayrolsun inşallahhhh

bugün 11.30 da bitti seminer çok şaşırdık bilseydim böyle erken biteceğini sivasa giden birini bulur bileti erken alır gecede evimde olurdum neyse herşeyde vardır bir kısmet

canım arkadaslarım nasılsınız çok koptum topikten ama dershane falan hiç giremedim ama çok özledim sizleriiiiiiii...nasıl gidiyor diyet i,şleri..ben de 53-54 arasındayım =))))))))

**14. TAKIM 263. ETAP**

aynalar ( 82,8 / 82,7 / 0,1 / 0,12%)
emidaf ( 58,4 / 59,4 / -1,0 / -1,71% )
1.73 ( 90,0 / 90,0 / 0,0 / 0,00%)
pisiq ( 61,5 / 60,8 / 0,7 / 1,14%)
tedis ( 78,0 / 76,9 / 1,1 / 1,41%)
melekaysee ( 64,5 / 64,4 / 0,1 / 0,16%)
Nesli ( 78,0 / 77,0 / 1,0 / 1,28%)
0menekse0 ( 82,3 ) izne ayrıldı.

14.TAKIM ORTALAMASI: 0,30%

menekşe bi düşüneyim demiş kesin bir cvp vermediği için bende izne ayrıldı yazdım

kızlar ben şimdi çıkıyorum biraz işim var saat 5 de sivasa gitcem gece 12 de arabam var bugün izinli olayım
yarın inş ankaradan yazacam size
hepinizi kocaman öpüyorum

Ellerine sağlık aslicim.. Fadik ne yapmışsin öyle

hayda noldu şimdi diyetisyene gitmedin mi sen?
gidemedim canım ya

77 mi?
valla bizi dukana heveslendiriyosun he
aynen ya ne güzel weriyosun maşallah

canım arkadaslarım nasılsınız çok koptum topikten ama dershane falan hiç giremedim ama çok özledim sizleriiiiiiii...nasıl gidiyor diyet i,şleri..ben de 53-54 arasındayım =))))))))
bizde seni özledk cnm

eline sağlık canım 82,2 geldm adetimin son günleri belkide daha çok vermişimdir bilmiyorum ama giden 100 gr gözüküyor.çok kararsızım ben 1 hafta izin isteyip öyle denemek istiyorum haftaya kadar.cuma gelirbildirim yaparım dönerim inş olurmu aslıcım

saliş bu mesajı güya öğleden önce yazacaktım :) opera mopera derken löp diye bitti şarjım sahilde yaban kaldım :))
Geçmiş olsun tatlım nasılsın şimdi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…