Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
1 kk kadar peynir
domates
salatalık
biber
1 dilim ekmek
1 bardak çay

öğle
1 şeftali
10 adet kiraz

akşam
5-6 kaşık mantı
salata

hoşgeldin canım
soğuk su iyidir dipdiri olmuşundur

hoşgeldin nasılsın?

iyiyim ayşem fıstığım :) levin'in tahlilini verip raporumuzu aldık, buzz gibi olmasına rağmen denize de girdik...
yalnız buzz diyorum harbi buz... baldırlarım ağrıdı soğuktan.. yarım saatte anca girmişimdir suya.. yüzerken boynumun ağrıdığını biliyorum ama sanki buz kalıbı koymuşlar gibi. ohyyyyyyy

hep aklıma 2 dakikada 3 km hesabı geldi durdu :))

canım hemen tanışalım.ben emine adanalıyım ve adanada öğretmenim.ocaktan beri takımdayım.inşallah hedefine tez zamanda ulaşırsın

canım hiç canını sıkma.herşey olacağına varır.sen canını sıkınca düzeliyor mu herşey sanki.olan sana oluyor

selinn, ben seni dukan tayfasından ismen hatırlıyorum kuzum..
dukan'da 39. günüm 9 kilodan biraz fazla verdim.. ben de takımda yeniyim.. (ne kadar oldu 1 ay doldu mu kaptan :))
adım neslihan, aynalar-aslı dışında neslihan diyen yok sanırım.. demesin de zaten, kaptana hiyerarşik saygımdan söylenemiyom ama han lı kısmını sevmiyom benn :))

istanbuldayım, 3 yaşına yaklaşan bi kızım var, evdeyim ama zaman zaman 2 yayınevi ve 1 dergide editörlük yapıyorum.. çokk çalışkanım yani
ben biraz kaytarıyorum menü yazmaktan, zira bilirsin copy paste yapsam yeridir :)) hep aynı şeyleri yazınca benim de hevesim kaçıyor.. onun yerine yaptığım değişiklikleri paylaşıyorum heyecanla

sakın bana bakıp da "bu niye rapor vermiyo"demeyesin diye açıklama yaptım..
kendi kendimi de ispiyonladım mı ne :26:

Son düzenleme:
bizde herkes öğle uykusuna yatıyo bi bense tüm gün saf gibi dolanıyorum... uykumm varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…