- 12 Nisan 2008
- 2.510
- 2
- 358
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.641
melekimm inan moralimi hiçç düzgün bırakmıyolar kiii
ben hayatım boyunca böyle bir kadınla karşılaşmadım hiçççç inan kiii
gitmişti ya haniii sonra 1 ay önce gelmişti tekrarrrr vee şimdi yine gittiiii
bizi istemiyormuş v.s v.s
ben geldiiiiimm
iyiyim ayşem fıstığım :) levin'in tahlilini verip raporumuzu aldık, buzz gibi olmasına rağmen denize de girdik...
yalnız buzz diyorum harbi buz... baldırlarım ağrıdı soğuktan.. yarım saatte anca girmişimdir suya.. yüzerken boynumun ağrıdığını biliyorum ama sanki buz kalıbı koymuşlar gibi. ohyyyyyyy
hep aklıma 2 dakikada 3 km hesabı geldi durdu :))
hoşgeldin nasılsın?
2 Temmuz Mesaj Sayımı
aynalar *** 7+
emidaf *** 7+
1.73 *** 7+
pisiq *** 3 izinli
tedis *** 7+
melekaysee *** izinli
Nesli *** 7+
0menekse0 *** izinli
ohh şükür benimde artık bir takımım var
hoşgeldin canım
soğuk su iyidir dipdiri olmuşundur
canım hemen tanışalım.ben emine adanalıyım ve adanada öğretmenim.ocaktan beri takımdayım.inşallah hedefine tez zamanda ulaşırsınMerhaba hoşbuldumm
ben selin :) 24 yaşındayım 170 boyundayım :)
bir şirkette ihracat ve lojistik departmanında çalışıyorum :)
evlilik hazırlığındayım bayramdan sonra sözüm ekimin başı gibi de nişanım olcak kısmetse
İstanbul'dan Ankara'ya gelin gidicem böyle birşeyi nasıl kabul ettim bilmiyorum ama aşk işte
şimdide gelelim kilo muhabbetine
aslında hep kilosuyla mutlu olan bir insandım hani bana dokunmazdı kilomseviyordum kendimi öyle...
taki kuzenimin düğün fotolarında kendimi görene kadar aman Allahım Su aygırına dönmüştüm tam 83 kilo olmuştum . ( sözüm meclisten dışarı)
daha 1 hafta öncesinde erkek arkımla 3 günlüğüne amasraya gitmiştik bu halde nasıl şort giydim diye kendime kızdım çok
sonra önce diyete hazırlık dönemim geçti 2 ay kadar:) ekmek kes, tatlıyı azalt derken 6 kilomu verdim :)
kilo verdikçe kendimi beğenmemeye başladım çok ilginç gibi aman göbeğim çıkıyor aman oram çıkıyor durumundayım :) aslında hedefim 60 olmak... ama tüm testler ideal kilomu 62 gösteriyor
dukan diyeti yaptım bir süre ama rahatsızlanınca bıraktım ve 25 günde bir sürü kilosunu geri aldım çok yemek yemediğim halde...
şimdi spor + diyet ile kendi imkanlarımla verme çabasındayım :) inş nişanımda hayal ettiğim görüntüme sahip olurum
hımm dipnot:bu haftasonu erkek arkadaşımın abisinin çocuklarının sünnetine gidcem yani ilk defa bütün sülalenin içine çıkıcam çok heyecanlıyım bunuda paylaşmak istedim
melekimm inan moralimi hiçç düzgün bırakmıyolar kiii
ben hayatım boyunca böyle bir kadınla karşılaşmadım hiçççç inan kiii
gitmişti ya haniii sonra 1 ay önce gelmişti tekrarrrr vee şimdi yine gittiiii
bizi istemiyormuş v.s v.s
kızlar ben 3 gunde 1 kilo almış olabilirim patlama yaşandı cok yedim:18::18::18::18:
yarından itibaren tam gaz başlıyorummmm..gerçi iyi oldu bi şaşırttım bünyeyi sık sık hiç kilo veremiyorum hehe
menülerine çeşitlilik gelmiş özellikle sabaha canım.ailenin yanında olduğun nasıl da belli.afiyet olsunsabah
1 kk kadar peynir
domates
salatalık
biber
1 dilim ekmek
1 bardak çay
öğle
1 şeftali
10 adet kiraz
akşam
5-6 kaşık mantı
salata
yine çok yoruldum.üstüne üstlük sevgili oğlum hala uyumadı ve tepemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?