Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tüh üzüldüm ya neyse kısa zamanada hallaedersin inşallah

hoşgeldinyagmurr

2 Temmuz Mesaj Sayımı

aynalar *** 7+
emidaf *** 7+
1.73 *** 7+
pisiq *** 3 izinli
tedis *** 7+
melekaysee *** izinli
Nesli *** 7+
0menekse0 *** izinli

selam hoşgeldin ben aslı takım kaptanıyım
bize kendinden bahseder misin biraz

Merhaba hoşbuldumm
ben selin :) 24 yaşındayım 170 boyundayım :)
bir şirkette ihracat ve lojistik departmanında çalışıyorum :)
evlilik hazırlığındayım bayramdan sonra sözüm ekimin başı gibi de nişanım olcak kısmetse
İstanbul'dan Ankara'ya gelin gidicem böyle birşeyi nasıl kabul ettim bilmiyorum ama aşk işte

şimdide gelelim kilo muhabbetine
aslında hep kilosuyla mutlu olan bir insandım hani bana dokunmazdı kilom seviyordum kendimi öyle...
taki kuzenimin düğün fotolarında kendimi görene kadar aman Allahım Su aygırına dönmüştüm tam 83 kilo olmuştum . ( sözüm meclisten dışarı)
daha 1 hafta öncesinde erkek arkımla 3 günlüğüne amasraya gitmiştik bu halde nasıl şort giydim diye kendime kızdım çok
sonra önce diyete hazırlık dönemim geçti 2 ay kadar:) ekmek kes, tatlıyı azalt derken 6 kilomu verdim :)

kilo verdikçe kendimi beğenmemeye başladım çok ilginç gibi aman göbeğim çıkıyor aman oram çıkıyor durumundayım :) aslında hedefim 60 olmak... ama tüm testler ideal kilomu 62 gösteriyor
dukan diyeti yaptım bir süre ama rahatsızlanınca bıraktım ve 25 günde bir sürü kilosunu geri aldım çok yemek yemediğim halde...
şimdi spor + diyet ile kendi imkanlarımla verme çabasındayım :) inş nişanımda hayal ettiğim görüntüme sahip olurum

hımm dipnot: bu haftasonu erkek arkadaşımın abisinin çocuklarının sünnetine gidcem yani ilk defa bütün sülalenin içine çıkıcam çok heyecanlıyım bunuda paylaşmak istedim

hoşgeldin selin hayırlı olsun umarım verirsin kilolarını!

memnun oldum selin
anlattığına göre kararlı birisin inş hedefine ulaşırsın
çizelgende 68.5 yazıyor şimdiki kilon bu mu
hedefin 62 mi 60 mı peki?

keşke bende ankaraya gelin gelebilsem

selin ben sana kuralları yazayım

KURALLAR

1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır. Gece 12 de diğer güne geçilir. 7 mesaj yazarken buna dikkat edin.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.
12. Yeni kural **** her gün az ya da çok spor yapılacak. Zorunlu olmazsa yapmıyoruz. Yaptığımız spor mor renk ile yazılacak ki dikkat çeksin.

memnun oldum selin
anlattığına göre kararlı birisin inş hedefine ulaşırsın
çizelgende 68.5 yazıyor şimdiki kilon bu mu
hedefin 62 mi 60 mı peki?

keşke bende ankaraya gelin gelebilsem

hemen erkek arkadaşımın yakışıklı arkadaşlarından ayarlayalım
bende orada yalnız ne yapcam diyordum
hım 68,5 a kadar düştüm fakat sabah 69.2 çıktım onu güncelleyim hemen ve hedefimide 60 yapalımki yolum uzun gözüksün kendimi salmıyım
buarada değişik bir vücut yapım var çok çabuk verdiğim gibi çok çabukta geri alıyorum ve regli dönemleri tam bir kriz +lar havada uçuşuyor

hıımmm kurallarımız katıymış şimdilik sorun yok gözüküyor
ama şimdiden söyleyim cuma öğleden sonra Ankara'ya geçicem ve pazartesine kadar yokum bilginiz olsun
günlük menümüde hemen yazıyorum

03.07.2012 / Menü

Sabah : 1 yumurtadan otlu omlet + şekersiz çay
öğlen: 3 yk tavuklu arpaşehriye pilavı + yoğurt
ara: Yeşil çay
akşam : tavuk suyuna çorba + salata

hergün rutin sporum; çok yorgun - hasta ve regli olmadığım sürece son 4 aydır devamlı yapıyorum...

en az 20 dk Eliptik bisiklet + en az 5 dk twist

tamam selin başlangıç kilonu 69,2, hedefinide 60 olarak kaydediyorum

cuma günleri öğlen 12 den önce kilo bildirirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…