Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yarın midye çıkarıcam, nihayet en güzellerini buldum :)) şimdi yatma vakti, kimse de yok zaten.. hepimize iyi geceler. fıstıklarrr..

asli ben bu cuma mezun olabilirmiyim.. Iyileşince tekrar takıma dönücem.. Kilo vermesemde destek olmak isterim yeni arkadaşlara inşallah

hoşgeldin canım aramıza

canım hemen tanışalım.ben emine adanalıyım ve adanada öğretmenim.ocaktan beri takımdayım.inşallah hedefine tez zamanda ulaşırsın

hoşbulduk canımm inş hep beraber hedefimize kavuşuruz çok memnun oldum

tahmin edebiliyorum :) dukan beni harcadı:) 40 günde 800 gr verdim üstüne birde + ya geçtim herkes biraz daha dayan dedi ama 40 gün beni cidden çok yordu ve maalsef bıraktıktan sonra hemen geri aldım en acısıda bu sanırım

ohh ohh çalışkan hatun çok memnun oldum tanıştığımaaa

herkeslere günaydınlar
bugün benim için büyük gün iş yerinden cuma öğleden sonrası için izin alıcam normalde cumartesi son 1 saat bile izin vermezler
Allah'ım bu kandil gününde lakplerine iyi niyet ve merhamet versin inşş

bu arada takımdaki tüm çıtır hatunların "Kandili Mübarek Olsun" Allah bugün gönlünüzde geçeni ömrünüze yazsın

Herkese merhaba :) öncelikle hepinizden özür dilerim kaç gündür gelemediğim için ama internetim yoktu ve sizlere ulaşamadım şuan bir cafedeyim çarenin internetiyle yazabiliyorum internetin olmadığı için de takımdan ayrılmam gerekiyor sivasa dönene kadar internetim olmayacak ki bu da uzun bir süre. hepinizden tekrardan özür diliyorum kendinize iyi bakın güzel güzel kilo verin fırsat buldukça gelir hasret gideririm hoşçakalınn :)

asli ben bu cuma mezun olabilirmiyim.. Iyileşince tekrar takıma dönücem.. Kilo vermesemde destek olmak isterim yeni arkadaşlara inşallah

tamam kızlar hakkınızda hayırlısı olur inş
nur seni ayrıldı yazmıyorum şimdilik zaten izindesin ama başka birini bulursam takıma o zaman ayrıldı yazarım

günaydın canım
seninde kandilin mübarek olsun
inş izin verirler

ohhh yarasın iyi etmişsin

ya aslında yazsan ii olur ben dukanı merakediyorum

aaaa bak şimdii..sen bana ii motivasyn kaynagı oluyodun yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…