- 12 Nisan 2008
- 2.510
- 2
- 358
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.661
aaa saliha sen de mi mezun oluyorsyn ?ama cok guzel kilo verdin tebrik ederim fistik gibi olmussundurasli ben bu cuma mezun olabilirmiyim.. IyileÅince tekrar takıma dönücem.. Kilo vermesemde destek olmak isterim yeni arkadaÅlara inÅallah
hoşgeldin canım aramıza
canım hemen tanışalım.ben emine adanalıyım ve adanada öğretmenim.ocaktan beri takımdayım.inşallah hedefine tez zamanda ulaşırsın
selinn, ben seni dukan tayfasından ismen hatırlıyorum kuzum..
dukan'da 39. günüm 9 kilodan biraz fazla verdim.. ben de takımda yeniyim.. (ne kadar oldu 1 ay doldu mu kaptan :))
adım neslihan, aynalar-aslı dışında neslihan diyen yok sanırım.. demesin de zaten, kaptana hiyerarşik saygımdan söylenemiyom ama han lı kısmını sevmiyom benn :))
istanbuldayım, 3 yaşına yaklaşan bi kızım var, evdeyim ama zaman zaman 2 yayınevi ve 1 dergide editörlük yapıyorum.. çokk çalışkanım yani
ben biraz kaytarıyorum menü yazmaktan, zira bilirsin copy paste yapsam yeridir :)) hep aynı şeyleri yazınca benim de hevesim kaçıyor.. onun yerine yaptığım değişiklikleri paylaşıyorum heyecanla
sakın bana bakıp da "bu niye rapor vermiyo"demeyesin diye açıklama yaptım..
kendi kendimi de ispiyonladım mı ne :26:
asli ben bu cuma mezun olabilirmiyim.. Iyileşince tekrar takıma dönücem.. Kilo vermesemde destek olmak isterim yeni arkadaşlara inşallah
Herkese merhaba :) öncelikle hepinizden özür dilerim kaç gündür gelemediğim için ama internetim yoktu ve sizlere ulaşamadım şuan bir cafedeyim çarenin internetiyle yazabiliyorum internetin olmadığı için de takımdan ayrılmam gerekiyor sivasa dönene kadar internetim olmayacak ki bu da uzun bir süre. hepinizden tekrardan özür diliyorum kendinize iyi bakın güzel güzel kilo verin fırsat buldukça gelir hasret gideririm hoşçakalınn :)
herkeslere günaydınlar
bugün benim için büyük gün iş yerinden cuma öğleden sonrası için izin alıcam normalde cumartesi son 1 saat bile izin vermezler
Allah'ım bu kandil gününde lakplerine iyi niyet ve merhamet versin inşş
bu arada takımdaki tüm çıtır hatunların "Kandili Mübarek Olsun" Allah bugün gönlünüzde geçeni ömrünüze yazsın
iyiyim ayşem fıstığım :) levin'in tahlilini verip raporumuzu aldık, buzz gibi olmasına rağmen denize de girdik...
yalnız buzz diyorum harbi buz... baldırlarım ağrıdı soğuktan.. yarım saatte anca girmişimdir suya.. yüzerken boynumun ağrıdığını biliyorum ama sanki buz kalıbı koymuşlar gibi. ohyyyyyyy
hep aklıma 2 dakikada 3 km hesabı geldi durdu :))
yine çok yoruldum.üstüne üstlük sevgili oğlum hala uyumadı ve tepemde
siz tatile gitmediniz mi emine?
bu arada nereye gitcektiniz fikir olsun bizede
selinn, ben seni dukan tayfasından ismen hatırlıyorum kuzum..
dukan'da 39. günüm 9 kilodan biraz fazla verdim.. ben de takımda yeniyim.. (ne kadar oldu 1 ay doldu mu kaptan :))
adım neslihan, aynalar-aslı dışında neslihan diyen yok sanırım.. demesin de zaten, kaptana hiyerarşik saygımdan söylenemiyom ama han lı kısmını sevmiyom benn :))
istanbuldayım, 3 yaşına yaklaşan bi kızım var, evdeyim ama zaman zaman 2 yayınevi ve 1 dergide editörlük yapıyorum.. çokk çalışkanım yani
ben biraz kaytarıyorum menü yazmaktan, zira bilirsin copy paste yapsam yeridir :)) hep aynı şeyleri yazınca benim de hevesim kaçıyor.. onun yerine yaptığım değişiklikleri paylaşıyorum heyecanla
sakın bana bakıp da "bu niye rapor vermiyo"demeyesin diye açıklama yaptım..
kendi kendimi de ispiyonladım mı ne :26:
günaydın şeker kızlar
Herkese merhaba :) öncelikle hepinizden özür dilerim kaç gündür gelemediğim için ama internetim yoktu ve sizlere ulaşamadım şuan bir cafedeyim çarenin internetiyle yazabiliyorum internetin olmadığı için de takımdan ayrılmam gerekiyor sivasa dönene kadar internetim olmayacak ki bu da uzun bir süre. hepinizden tekrardan özür diliyorum kendinize iyi bakın güzel güzel kilo verin fırsat buldukça gelir hasret gideririm hoşçakalınn :)
günaydın ayşe nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?