Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

forum iyice şişmiş, kaldırmıyo demek ki yoğunluğu (
neyse ya idare ediliyo bi şekilde..

kollarımda güneş allerjisinden kabarıklıklar olmuştu.. son 4 senedir falan var... ama bu sefer fazla yoğunlaştı.. eczaneden ovadril aldım.. emoşum doğru mu yaptım :))

aman ya garip garip anlatmışım... hamilelikten kalma güneşe allerji gelişti bende... yaz başlarında ortaya çıkıyo sonra hafifliyordu.. bu sefer hafiflemediği gibi pek de kaşındı.. demek istemiştim :))

selam kızlar bugün itibariyle ben de 14. takımdayım.Nasılsınız hanımlar?hemen kilomu anlatayım diyete gireceğim diye yedim durdum.68 idim 69küsür olmuşum bugün tartıldığımda.27 yaşındayım 3 ay önce doğum yaptım.doğumda 6 kilo aldım azim sayesinde emzirdiğim halde 8 kilo verdim.hamileliğimde 20 kilo almıştım 14 kilosunu verdim 6 kilo kaldı 62 olmam için(aldığım 1 kiloyuda koyaram 7 kilom var eski halim için).Ama ben 58 olsam hiç de kötü olmaz.

adını yazmamışsın canım, hoş geldin takıma.. dilerim keyiflice verirsin fazlalıkları

hoşgelmişsinnnn az kalmış az hemencik verirsin inş

teşekkür ederim bayanlar ben aysun.bugün itibariyle karpuz detoksuna başladım.bu 3 günde yapılınca 3 kilo verdiriyormuş.Umarım tamamlayabilirim.sabah 1 dilim karpuz yedim 3 bardak bitki çayı içtim. 1.5 litre su içtim.Sabah öğlen akşam benüm bu.Sütüm azalmaz umarım.Azalırsa bırakmak zorundayım.Gerçi anne sütünün %80 i su imiş.

bugün menümü yazayım ama yemekte biraz abarttım sanırım akşama kendime ceza en az 45 dk eliptik

sabah: 1 adet poğaça + şekersiz çay
öğlen : 1 kase domatesli çorba + 2 yk erişte + 3 ufak top köfte
ara: yeşil çay
akşam : çorba + yoğurt yaparım sanırım çünkü öğlen fazla kaçtı

yok canım menün çok güzel öğlende kaçmamış için rahat olsun

slm canım ben takım kaptanıyım adım aslı
bana şimdiki kilonu ve hedefini kesin olarak söyler misin

slm canım ben takım kaptanıyım adım aslı
bana şimdiki kilonu ve hedefini kesin olarak söyler misin
merhaba aslı şu an biraz önce tartıldım 69.100 çıktım.hedefim ise 60 diyeyim.en kısa zamanda veririm umarım.kilo bildirimini ne zaman yapıyoruz acaba?cuma günlerimi yapacağız?

ve bu kız cuma için izin alır teyyyteeeyyy teeeyyyy
tebrik ederim canım.Umarım güzel geçer tatilin.
yaa sabahtan beri bir şey yemedim 2 dilim karpuz,3 bardak bitki çayı ve su.hala hayattayım Geceyi çok merak ediyorum nasıl geçireceğim acaba?Şu anda bir şeyleryesem mi diye düşünüyorum ama yoooooooookkkkkkkkkkkkk yameyeceğim işte.Kararlıyım vereceği bu kiloları.

merhaba aslı şu an biraz önce tartıldım 69.100 çıktım.hedefim ise 60 diyeyim.en kısa zamanda veririm umarım.kilo bildirimini ne zaman yapıyoruz acaba?cuma günlerimi yapacağız?

waoooww bu sabah bende 69,1 çıktım ve hedef 60 kendime tam takım arkadaşı buldum

canım bence yanlış yapıyorsun tek öğün beslendiğin zaman verdiğin kilodan daha fazlasını geri alıyorsun... öyle yapana kadar hayatına biraz sporu kat az ve sık beslen ve sağlıklı kilo ver diye öneri yapabilirim sanırım

ve bu kız cuma için izin alır teyyyteeeyyy teeeyyyy

gözün aydın canım

tamam hemen kaydediyorum cuma günleri öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapılıyor
ben sana kuralları yazayım

KURALLAR

1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır. Gece 12 de diğer güne geçilir. 7 mesaj yazarken buna dikkat edin.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.
12. Yeni kural **** her gün az ya da çok spor yapılacak. Zorunlu olmazsa yapmıyoruz. Yaptığımız spor mor renk ile yazılacak ki dikkat çeksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…