- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.701
merhaba kuzular... son sayfaya gelmiyo bi türlü, acaba tarayıcıdan mı dersiniz??
tamam yavrukuşya aslında yazsan ii olur ben dukanı merakediyorum
iyi sayılırım aslım , sen nasılsın attın mı yorgunluğu üzerinden ?slm canım nasılsın
iyi sayılırım aslım , sen nasılsın attın mı yorgunluğu üzerinden ?
yok canım ya yorgun uyanıyorum yataktan hep
selam kızlar bugün itibariyle ben de 14. takımdayım.Nasılsınız hanımlar?hemen kilomu anlatayım diyete gireceğim diye yedim durdum.68 idim 69küsür olmuşum bugün tartıldığımda.27 yaşındayım 3 ay önce doğum yaptım.doğumda 6 kilo aldım azim sayesinde emzirdiğim halde 8 kilo verdim.hamileliğimde 20 kilo almıştım 14 kilosunu verdim 6 kilo kaldı 62 olmam için(aldığım 1 kiloyuda koyaram 7 kilom var eski halim için).Ama ben 58 olsam hiç de kötü olmaz.
selam kızlar bugün itibariyle ben de 14. takımdayım.Nasılsınız hanımlar?hemen kilomu anlatayım diyete gireceğim diye yedim durdum.68 idim 69küsür olmuşum bugün tartıldığımda.27 yaşındayım 3 ay önce doğum yaptım.doğumda 6 kilo aldım azim sayesinde emzirdiğim halde 8 kilo verdim.hamileliğimde 20 kilo almıştım 14 kilosunu verdim 6 kilo kaldı 62 olmam için(aldığım 1 kiloyuda koyaram 7 kilom var eski halim için).Ama ben 58 olsam hiç de kötü olmaz.
saliha fac. sana nie msj yazamıyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaa
bugün menümü yazayım ama yemekte biraz abarttım sanırımakşama kendime ceza en az 45 dk eliptik
sabah: 1 adet poğaça + şekersiz çay
öğlen : 1 kase domatesli çorba + 2 yk erişte + 3 ufak top köfte
ara: yeşil çay
akşam : çorba + yoğurt yaparım sanırım çünkü öğlen fazla kaçtı
merhaba aslı şu an biraz önce tartıldım 69.100 çıktım.hedefim ise 60 diyeyim.en kısa zamanda veririm umarım.kilo bildirimini ne zaman yapıyoruz acaba?cuma günlerimi yapacağız?slm canım ben takım kaptanıyım adım aslı
bana şimdiki kilonu ve hedefini kesin olarak söyler misin
tebrik ederim canım.Umarım güzel geçer tatilin.ve bu kız cuma için izin alır teyyyteeeyyy teeeyyyy
merhaba aslı şu an biraz önce tartıldım 69.100 çıktım.hedefim ise 60 diyeyim.en kısa zamanda veririm umarım.kilo bildirimini ne zaman yapıyoruz acaba?cuma günlerimi yapacağız?
tebrik ederim canım.Umarım güzel geçer tatilin.
yaa sabahtan beri bir şey yemedim 2 dilim karpuz,3 bardak bitki çayı ve su.hala hayattayımGeceyi çok merak ediyorum nasıl geçireceğim acaba?Şu anda bir şeyleryesem mi diye düşünüyorum ama yoooooooookkkkkkkkkkkkk yameyeceğim işte.Kararlıyım vereceği bu kiloları.
ve bu kız cuma için izin alır teyyyteeeyyy teeeyyyy
merhaba aslı şu an biraz önce tartıldım 69.100 çıktım.hedefim ise 60 diyeyim.en kısa zamanda veririm umarım.kilo bildirimini ne zaman yapıyoruz acaba?cuma günlerimi yapacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?