Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlarr. Ben yurt dışındayım burada saat 8.30. Karnım ağrıyor ama kahvaltı etmek için biraz daha bekliyeceğim:)

Gunaydin canim.hasta misin yoksa acliktan mi agriyor karnin?o renkleri sayfanin yukarisinda forum ayarlarim var orada yanlis hatirlamiyotsam sondan 3, yu degistiriyorsun.biraz karistirirsan bulursun.bulamazsan yardimci olurum.ben de karistirarak bulmustum.
Kahvaltim yarim kaldi kuzum agliyordu sirtini kucagima dayadim ninni soyledim uyudu efe.yatagina yatirip kahvaltiya devam edecgim.

Oyy nede tatlı o. Gördüm fotosunu. Hasta değilim ama sürekli karnım ağrıyor, helede açken. Tamam canım yukarda gördüm bi oyniyim ayarlarla

Esim yine nobette ve ben yine yalnizim oglumla.yaaaaaa oglum yine uyandi.gogsumde uyuyor yatagina koyuyorum uyaniyor .napcam ben ya...simdi yine sirtini dayadi gogsume uyudu.

kahvalti kibrit kutuusu kadar peynir kk kadar helva 4zeytin 1 yumurta
oglen mercimek corba saat 4 de 1meyve
aksam dunden kalan firinda patatesli tavuk

kizlar yogurt yemekleri sindirmemizde cok etkiliymis bi yerde okudum yemeklerin yaninda yiyeyim mi

Kahvaltımı yaptım rahatladim. şuan burada saat 10:00 rengi sanırım yapabilicem.

Sabah
2/3 kurumuş kayısı
4/5 kurumuş dut
Kahvaltı
Rafadan yumurta
Acılı sos
Extra Light Krem Peynir

Kızlar acılı sos ev yapımı. Metabolizmamı çalıştırsın diye bazen yiyorum. İçerisinde 2 tür acı biber, kereviz, havuç, domates, sarımsak ve soğan var.

Son düzenleme:

Canım evet öyle deniliyor. Canan Karatay (kalp cerahı) öyle dedi diye dün ayran içtim. Off nasıl şiştim. Denemende fayda var. Canan hanım nekadar yağlı yoğurt desede ben cesaret edemiyorum, oyüzden yağı düşük yoğurtlarla denemeli.

Kızlar öğle yemeğimin son rütüşlerini yapıyorum kara biberle.
Tavuklu sebzeli bulgur pilavı (meyhane pilavı) yicemm mmmm. Sızma zeytinyağı ve tavuk göğüsü ile. Kırmızı et ile aram yok.

yeni geldin sanırımmm hoşgeldin kendini tanıtır mısın??

ya aslı bu kadar kişi varken sıora nasıl bana geldi yaa uff

evet az onceki sorumun cevabı

Kimse yazmıyor sanırım:) ben devam...

Öğle
Tavuklu bulgur pilavı(meyhane pilavı)
Cacık

Egzersiz: 30 dakika yürüyebildim bugun, çok yorgunum:)

Ara/akşam tarçınlı kahve
Kuru incir/kabuksuz badem

beni yüzümde kılcal damarlar çok yakın yüzeye çok fazla kızarıyor yıllar önce erzurumdayken bir krem kullanmıştım baya faydasını görmüştüm sonra eskisi gibi olmasada arttı yine kızarıklar bugün bir krem aldım inş faydası olur

bende gridim ama sorular çalındıı ösym yayınlamadn millet yayınlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…