- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 43
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.961
canim ya kusura bakma oglumla ugrasiyorum bir de esim bilgisayari hastaneye yaninda goturdu ben de telden giriyorum yavas oluo.haberlerde verdiler mi sorularin calindigini?bu ne ya insanin hayatiyla oynuyorlar resmen.adam akilli ceza da almiyorlar.Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
- 0menekse0,
- SultanErdem,
- melampusefe,
- aynalar+ konuşsanıza benmilen yaaa
Merhaba canım. Ben muhteşemim bugünn. Sen nasılsın?
haala meçhul ne olacağı.basın açıklaması yaparlar gece belki.sınaw resmen internette var deneme diye beyazkalem yayınının...bide zımbalı çalışma kağıtları vaqrrrJj
canim ya kusura bakma oglumla ugrasiyorum bir de esim bilgisayari hastaneye yaninda goturdu ben de telden giriyorum yavas oluo.haberlerde verdiler mi sorularin calindigini?bu ne ya insanin hayatiyla oynuyorlar resmen.adam akilli ceza da almiyorlar.
Jj
canim ya kusura bakma oglumla ugrasiyorum bir de esim bilgisayari hastaneye yaninda goturdu ben de telden giriyorum yavas oluo.haberlerde verdiler mi sorularin calindigini?bu ne ya insanin hayatiyla oynuyorlar resmen.adam akilli ceza da almiyorlar.
selam kuzular... detay veremedim, dün kaşla göz arasında yazabildim aslım.. sıkıntılı hal bertaraf edildi ama düzenli gelmemde sorun olacak büyük ihtimalle.. ben böyle arada gelip gelip katılıcam sürecinize mümkünse..
kpss skandalı(!) yani bu sefrkine en azından, makul (!) bi gerekçe açıklamış o yayınevinin sorumlusu... bişey değişeceğin sanmıyorum ne yazık ki.. umarım menekşem, giren arkadaşlar ve aslında hakkıyla çalışanlar,.. karşılığını görür..
ben yarın sabah biniyorum, akşama evde olurum hayırlısıyla..
anadolunun bağırındayım canımyozgatta görev gereği.ama seneye yurtdışına taşınma olasılığımız var çok istiyoruz 4 yıllığına.eşim sınavı kazanırsa tabbbiii
süper cnm zumba hareketli güzel bayağ...bende 21 yaşımdaymBende Türkiye'ye dönmek istiyorum :) Umarım gönlün nerede yaşamak istiyorsa oraya gidersin canım.
Sormuşsun nasıl yaptın diye. Öncelikle hiç bukadar uzun diyet yapmadım ben. En fazla 2 hafta yapmışımdır. 66 gün felan oldu sanırım 15 kilo vermişim.
Önce karar verdim bedenimi hazırladım, sonra dua ettim beynimide hazırladım. Kısa sürede vermek istiyorum. Ne kadar çabuk giderse okadar iyi. Yaşım 23, belki bunun faydası oldu hızlı vermemde, ve daha önce durmadan alıp vermediğim için metabolizma iyi olmalı.
Tatlıyı tamameen çıkardım. Tek tatlım içine ceviz doldurduğum incirler hurmalar oldu.
Her doktoru dinledim ama onlara uymadım. Herkes birşey diyor canım, bense kendi kendimin doktoruyum. Onlar beni tanımıyor. Az yedim. Grup egzersizlerine gittim, Zumba gibi. Çok spor yapmadım tembellik ettim, belki daha fazla verebilirdim.
Sonuç olarak şimdilik 68 hedefim, çok zayıf olmak değil hedefim, sağlıklı bir kilo. 68'den sonra 58'i düşünürüm. Buarada daha önce 106 kilo olmuş bir kızım ben; ben yaptıysam herkes yapar.
Böyle..:)
Sultanim iyiym bende bugyn hep evdeydim cok sikildim oglumdabugun bir tuhafti okumussundur yazdiklarimi.bu saatlerde uyutmuyordum ama biraz dinlenebileyim doye uyuttum.simdi gayet tahatim
anadolunun bağırındayım canımyozgatta görev gereği.ama seneye yurtdışına taşınma olasılığımız var çok istiyoruz 4 yıllığına.eşim sınavı kazanırsa tabbbiii
Bende Türkiye'ye dönmek istiyorum :) Umarım gönlün nerede yaşamak istiyorsa oraya gidersin canım.
Sormuşsun nasıl yaptın diye. Öncelikle hiç bukadar uzun diyet yapmadım ben. En fazla 2 hafta yapmışımdır. 66 gün felan oldu sanırım 15 kilo vermişim.
Önce karar verdim bedenimi hazırladım, sonra dua ettim beynimide hazırladım. Kısa sürede vermek istiyorum. Ne kadar çabuk giderse okadar iyi. Yaşım 23, belki bunun faydası oldu hızlı vermemde, ve daha önce durmadan alıp vermediğim için metabolizma iyi olmalı.
Tatlıyı tamameen çıkardım. Tek tatlım içine ceviz doldurduğum incirler hurmalar oldu.
Her doktoru dinledim ama onlara uymadım. Herkes birşey diyor canım, bense kendi kendimin doktoruyum. Onlar beni tanımıyor. Az yedim. Grup egzersizlerine gittim, Zumba gibi. Çok spor yapmadım tembellik ettim, belki daha fazla verebilirdim.
Sonuç olarak şimdilik 68 hedefim, çok zayıf olmak değil hedefim, sağlıklı bir kilo. 68'den sonra 58'i düşünürüm. Buarada daha önce 106 kilo olmuş bir kızım ben; ben yaptıysam herkes yapar.
Böyle..:)
sıcaklardan olabilir canım büyükler dayanamıyor çocuk ne yapsın
canım yaşın çok büyük önemi var yaş ilerledikçe vermekte zorlaşıyor
canım listeye yazarken hedefini yazmam lazım kaç yazayım 68 mi 58 mi
ben üniversite okuyorum cnm hemde evliyim.şuan burdamı yaşıyorsunAaaBende yozgatliyim canim kucuk bir yer insan cok sikiliyor.gerci bu aralar bir iki kafe acilmis eskiye gore daha iyidir.sen hangi okulda calisiyorsun canim
süper cnm zumba hareketli güzel bayağ...bende 21 yaşımdaym
kayın&elti çatışması bizim böğrümüzde cereyan edecekti, kaldık öyle saf saf... neyseki toparlandı gibi.(arada ben de nasibimi aldımgerilimden:)) mesaj sayısı tutturucam diye debelenirken göze battım herhal :)) neyse oldu artık .. ay ama neydi o tartışmalar allah kimsenin huzurunu eksik etmesincanım zaten az kaldı senin hedefine kısa sürede senin hedefine ulaşacağına eminim
elinden geldikçe katılacağını düşünüyorum
inş büyük bir sorun yoktur
eweet eklede bakalm ben çok sewerimmkızlar konuya resim ekliyebiliyormuyuz? öncemizi sonramızı felan :)
ben mart gibi başladm galiba 2.dönemdi çünküüüaa süper. evet Zumba mükemmel. Dersler 45 dakika sürüyor. Hiç durmuyor insan. Sen nekadar sürede verdin? Ben korkuyorum durmasından. Hergün tartılıp moralimi bozuyorum malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?