- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.181
Aslı ne yaptın sen,onu sadece ben yapabilirimben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
çok kötü bişey yaptım ben :26:
2 tane simit yedim :18::18::18::18:
uzun zamandır çok istiyordu canım
yemeye başlayınca duramadım 2 tane yedim
ben önceden ne kadar kalorili şeyler yiyormuşum yaa,şimdi düşünüyorum da o kalorilerle yine iyi kilo vermişim.Şimdi daha az ve düzenli yiyorum bakalım ne olacak.
Aslı ne yaptın sen,onu sadece ben yapabilirimArada bir iki kaçamak yapmadan olmuyor işte.
senin o hatanı sevsinler canım o hatanı ben yerimoldu bir hata işte :26::26::26::26::26:
kızlar menumu azaltmayı dusunuyorum patlama yapar mı acaba daha sonra..bu arada cuma size sürpriz yapabilirm direncimi kırmak konusunda
senin o hatanı sevsinler canım o hatanı ben yerim
bugün büyük oglumun dogum günü aslen.ama eşim nöbette oldugu için haftasonuna erteledeik.YARIN YAPALIM DEMİŞTİK HAZIRLIK YAPIYODUM KEK VE MİLFÖYLÜ BÖREK YAPMIŞTIM .FIRINDAN ÇIKARIRKEN DALGINLIKLA ELİMLE SICAK TEPSİYİ TUTUNCA PARMAKLARIM YANDI..ŞUAN ELİMDE BUZ AKÜSÜ VAR TEK EL PARMAK YAZMAK ÇOK ZOR TIK TIK ZATENNET DE YAVAŞ..
Hazal in küçüklük fotoğrafı
Sultan süpersin yaa maşallah diyelim.Ee kilonu da yazsaydın merak ettim şimdi.Kızlarrrrrr!! bugün tartıldım dayanamadım. Geçen Cuma'da tartılmıştım. Mütiş bır numara gördüm. 2 fişide resim halinde yükleyeceğim bu Cuma günü. Umarım böyle devam ederrr. Wuhuuuu
Buarada spor yaptım bugün 46 dakika yürüdüm 4.68 km yürümüşüm. Sonra basen ve popo makinasını yaptım 10 dakika.
yok canm ben ankaradayım.Diyet yemeklerinin tarifini bekliyorum.Oğlum uyumuşken ben de ev temizliyorum yoksa yaptırmıyor.Senin kadar becerikli olmasam da denemek isteyeceğin bir iki tarif verebilirim istersen.Ama kalorisi bolkolay gelsin canım
Nefsimizi köreltmek diyetin en önemli kuralı.. 2 hamburgerden iyidir simit (polyanna)ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
çok kötü bişey yaptım ben :26:
2 tane simit yedim :18::18::18::18:
uzun zamandır çok istiyordu canım
yemeye başlayınca duramadım 2 tane yedim
saliha nasılsın canım görüşmeyeli
Kızlarrrrrr!! bugün tartıldım dayanamadım. Geçen Cuma'da tartılmıştım. Mütiş bır numara gördüm. 2 fişide resim halinde yükleyeceğim bu Cuma günü. Umarım böyle devam ederrr. Wuhuuuu
Buarada spor yaptım bugün 46 dakika yürüdüm 4.68 km yürümüşüm. Sonra basen ve popo makinasını yaptım 10 dakika.
Helva nin süt yaptığını kim söylemiş.. Su ve rezene süt yapar ve bebeğin gazını keser.. Süt için su su su..kahvaltı:1dilim beyaz peynir-3 adet zeytin
-1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta
1 kk kadar helva.
kızlar helva yemek zorundayım süt yapsın diye.Öğlen ve akşam ne yiyeceğim bilmiyorum.Tavsiyelere açığım akşama yoğurtlu makarna mı yesem acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?