- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.161
[/FONT][/COLOR]
Sabah:
Kepekli Mısır gevreyi (içinde kuru üzüm var)
Öğle:
Dünden kalan yeşil mercimek çorbası
Ara:
Kuru incir/ ceviz/ badem
Akşam:
Zeytinyağlı barbunya
Spor:
2 saat: Zumba ve yürüyüş
Bugünden memnunummm
sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
domates
1 dilim ekmek
1 bardak çay
ara
1 elma
öğle
1 kase çorba
1 kase yoğurt
ara
10 kiraz
2 erik
akşam
4 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
salata
çok uykum var ya yoruldum ama elim çok acıyo offff
günaydın bayanlar
Geçmiş olsun canım ya.Ufacık bir yara ama baya can yakıyor.Oğluşunun doğum günü de kutlu olsun.kaç yaşına girecek acaba?bugün büyük oglumun dogum günü aslen.ama eşim nöbette oldugu için haftasonuna erteledeik.YARIN YAPALIM DEMİŞTİK HAZIRLIK YAPIYODUM KEK VE MİLFÖYLÜ BÖREK YAPMIŞTIM .FIRINDAN ÇIKARIRKEN DALGINLIKLA ELİMLE SICAK TEPSİYİ TUTUNCA PARMAKLARIM YANDI..ŞUAN ELİMDE BUZ AKÜSÜ VAR TEK EL PARMAK YAZMAK ÇOK ZOR TIK TIK ZATENNET DE YAVAŞ..
Teşekkürler Ayşeciğim uykumu aldım çok çok çokkkk iyiyim ben.Sen nasılsın?günaydın nasılsın aysuncugumm
Geçmiş olsun canım ya.Ufacık bir yara ama baya can yakıyor.Oğluşunun doğum günü de kutlu olsun.kaç yaşına girecek acaba?
Teşekkürler Ayşeciğim uykumu aldım çok çok çokkkk iyiyim ben.Sen nasılsın?
netin düzensiz olması da insanı gıcık ediyor.Benimkininde bir düzeni yoktu bir ara durmadan reset atıyordum nete.Artık nete girmek istemiyordum.o kadar gına gelmişti.düzeldiğine sevindim canımiyiyim cnm netim geldi çok mutluyum başka işlerimde var nette cunku..uykunu aldıgına sevindim uykusuzluk sersem gibi ediyor insanı
ayşeeeeeeeeeeee ne kadar beceriklisin sen yaaaa.Ama olmadı ki ben diyetteyimDiyet biter bitmez deneyeceğim yemekleri sonra yine alırmışım verdiğim kiloları
yok canm ben ankaradayım.Diyet yemeklerinin tarifini bekliyorum.Oğlum uyumuşken ben de ev temizliyorum yoksa yaptırmıyor.Senin kadar becerikli olmasam da denemek isteyeceğin bir iki tarif verebilirim istersen.Ama kalorisi bolpcyi mutfaga tasıdım burdan yurutem işleri
sen istanbulda mıydın??
yok canm ben ankaradayım.Diyet yemeklerinin tarifini bekliyorum.Oğlum uyumuşken ben de ev temizliyorum yoksa yaptırmıyor.Senin kadar becerikli olmasam da denemek isteyeceğin bir iki tarif verebilirim istersen.Ama kalorisi bolkolay gelsin canım
aslıcıgımmm kim izinli kim burda bana bir liste gonderirmisin netim sorunlu bakamıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?