Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba kızlar dun yazdıklarım geldimi bilmiyorum bugun normal baglanıyor net bende format atacaktım kafasına gore takılıyor bu yaaa

kızlar menumu azaltmayı dusunuyorum patlama yapar mı acaba daha sonra..bu arada cuma size sürpriz yapabilirm direncimi kırmak konusunda

Geçmiş olsun canım ya.Ufacık bir yara ama baya can yakıyor.Oğluşunun doğum günü de kutlu olsun.kaç yaşına girecek acaba?

günaydın nasılsın aysuncugumm
Teşekkürler Ayşeciğim uykumu aldım çok çok çokkkk iyiyim ben.Sen nasılsın?

iyiyim cnm netim geldi çok mutluyum başka işlerimde var nette cunku..uykunu aldıgına sevindim uykusuzluk sersem gibi ediyor insanı

iyiyim cnm netim geldi çok mutluyum başka işlerimde var nette cunku..uykunu aldıgına sevindim uykusuzluk sersem gibi ediyor insanı
netin düzensiz olması da insanı gıcık ediyor.Benimkininde bir düzeni yoktu bir ara durmadan reset atıyordum nete.Artık nete girmek istemiyordum.o kadar gına gelmişti.düzeldiğine sevindim canım

ayşeeeeeeeeeeee ne kadar beceriklisin sen yaaaa.Ama olmadı ki ben diyetteyim Diyet biter bitmez deneyeceğim yemekleri sonra yine alırmışım verdiğim kiloları

pcyi mutfaga tasıdım burdan yurutem işleri
sen istanbulda mıydın??
yok canm ben ankaradayım.Diyet yemeklerinin tarifini bekliyorum.Oğlum uyumuşken ben de ev temizliyorum yoksa yaptırmıyor.Senin kadar becerikli olmasam da denemek isteyeceğin bir iki tarif verebilirim istersen.Ama kalorisi bol kolay gelsin canım

bu ara kalorisi bol hiç bişi istemem hayatımda hehe zaten zor tutuyorum kendimi gözümün onunde ucusuyor bişiler..teşekkürler yinede

ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm

çok kötü bişey yaptım ben :26:

2 tane simit yedim :18::18::18::18:

uzun zamandır çok istiyordu canım
yemeye başlayınca duramadım 2 tane yedim

ben önceden ne kadar kalorili şeyler yiyormuşum yaa,şimdi düşünüyorum da o kalorilerle yine iyi kilo vermişim.Şimdi daha az ve düzenli yiyorum bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…