- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.201
azaltma derken canım ne kada rbir azaltma
yoksa sende sadece karpuz mu yiyecen
direncini kırma konusunda senin adına çok sevinirim çünkü moralin bozuluyor motiven düşüyor
bir atak yaparsan kendine gelirsin daha sıkı sarılırsın o zaman diyete
Hazal in küçüklük fotoğrafı
kahvaltı:1dilim beyaz peynir-3 adet zeytin
-1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta
1 kk kadar helva.
kızlar helva yemek zorundayım süt yapsın diye.Öğlen ve akşam ne yiyeceğim bilmiyorum.Tavsiyelere açığım akşama yoğurtlu makarna mı yesem acaba?
Karpuzun yeşil kısmı acayip kilo verdiriyo.. Böbrekler ve bağırsaklar tıkır tıkır çalışıyor..
Helva nin süt yaptığını kim söylemiş.. Su ve rezene süt yapar ve bebeğin gazını keser.. Süt için su su su..
Sabah patates köftesi yaptım 3.yü yiyince bayıldım neredeyse:) midem çok küçülmüş be..ayşe kolay gelsin ne yapıyorsun akşama
yeşil kısmı derken kabuğu değil dimi içindeki beyaz yeri
Karpuzun yeşil kısmı acayip kilo verdiriyo.. Böbrekler ve bağırsaklar tıkır tıkır çalışıyor..
hocalar öyle söylüyor canım.Günlük 3 4 litre su içiyorum.Süt konusunda benii en çok etkileyen helva oldu.Süt olsun diye öyle her şeyi yemedim zaten.yoksa hala tonton olurdum
ankara etimesguttayım canım sen?
Sultan süpersin yaa maşallah diyelim.Ee kilonu da yazsaydın merak ettim şimdi.
Sabah patates köftesi yaptım 3.yü yiyince bayıldım neredeyse:) midem çok küçülmüş be..
Ya niye yemek istemiyorsunuz :) evet yeşil kabuk kısmı.. Ve acayip tok tutuyor.. Bi deneyin be anam.. ben buzdolabına koyuyorum kabukları öğün aralarında yiyorum
evet canım tahin helvası.Ben erzurumdayim.. helva dediğin tahin helvasimi
Şunu karpuz diyetindeyken öğrenseydim keşke.Diyet bitmek üzereyken söylemiştin heralde.Deneyeyim bi,bu aralar bağırsaklarım çok çalışmıyor zaten.
sende büyütme canım çok fazla sağlıklı beslen yeter
yok çocukken yerdim bir dilim karpuz alp bitince kabuğunu kemirirdim
ama yeşil yerini yiyemezdim sert oluyor
ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
çok kötü bişey yaptım ben :26:
2 tane simit yedim :18::18::18::18:
uzun zamandır çok istiyordu canım
yemeye başlayınca duramadım 2 tane yedim
kızlar Maşallah azminize hayran oldum tabi dayanışmanız da Rabbim(C.C) bana da yardım eder de şu yemeğe düşkünlüğüm beynimden yavaş yavaş silinir inş.safran çayına bağladım tüm ümidimi((
kızlar Maşallah azminize hayran oldum tabi dayanışmanız da Rabbim(C.C) bana da yardım eder de şu yemeğe düşkünlüğüm beynimden yavaş yavaş silinir inş.safran çayına bağladım tüm ümidimi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?