Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bende yazıyimm bugünki listemi
Dün barbunya yiyemedim, yapılmamıştı. Barbunya yerine tekrar çorba içtim. Birde Spora giderken yulaf yemiştim hafif enerjik olayım diye, geldiğimde çok geçti kahvaltı yapamadım.

Bugün
Sabah:
3 kaşık yulaf karışımı, yarım su bardağı süt ile

Öğle:
!!6!! kaşık zeytinyağlı Barbunya
Sanırım kahvaltı etmediğim için ve spordan aldığım güçle fazla kaçtı

Akşam:
Izgara balık
Yeşil salata (lime ve 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile)

Ara:
2 adet Hurma/ 3/4 adet ceviz/Tarçın

Spor:
46 dakika yürüyüş (yapıldı)
10 dakika bacak egzersizleri (yapıldı)
5 dakika kol egzersizleri (yapıldı)
Akşam yatmadan 5 dakika ab-king pro (yapılacak)

canım menün ve sporun gayett güzell walla bravooooooooooooo

kızlar varya inanın bi yandan takipleri hazırlıoyuoprum ve bir yandanda buraya gelmeye çalışıyorum rewsmennnnn ikiye bölündüğm yahuuuuuu

Teşekkürler canım Okadar okuyorumki kilo vermem durdu diyenleri, paranoya oldu bana. Bu haftada evdeyim, sporumu düzenli yapayım dedim. Bakalım nekadar vericemm

canım yaa bu arada seninle tanışdık mı hatıurlamaıyorummm ama ben fadik 27 yaşındayım istanbulda yaşıyorum bekarım okuyorum ve çalışıyorum bukadarcıkkk

kızlar sabah kahvaltım

2 adet poğaça ve onun öncesinde kan ilaçlarım
çay ve suu

öğle yemeği olarak

1 kaşık yeşil fasulye
1. kaşık pilav
2 dilim karpuz

suuuuuuuuuuuu
sodaaa

tebrikler kızlar ya çok süpersiniz bi benn heralde çok yiyorum diyet yapamıyorumm.ama gerçekten çok acıkıyorum ya napacağımı bilemiyorummm

mısır kaynatcam bağırsaklarımı çok güzel çalıştırıyo.tokda tutuyo benii geçen hafta öyle yapmmıştım da gittiydi bu haftada yapıyım malum cumaya az kaldıııı

mısır kaynatcam bağırsaklarımı çok güzel çalıştırıyo.tokda tutuyo benii geçen hafta öyle yapmmıştım da gittiydi bu haftada yapıyım malum cumaya az kaldıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…