Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

mısır kaynatcam bağırsaklarımı çok güzel çalıştırıyo.tokda tutuyo benii geçen hafta öyle yapmmıştım da gittiydi bu haftada yapıyım malum cumaya az kaldıııı

mısır kaynatcam bağırsaklarımı çok güzel çalıştırıyo.tokda tutuyo benii geçen hafta öyle yapmmıştım da gittiydi bu haftada yapıyım malum cumaya az kaldıııı

hahahha mesajlarına çok güldümm. 70li kilolar he. Canım 70'e gelince birşey değişmiyor. Önce aaa diyosun ama sonra 60 larada insem keşke diyip dertlenmeye devam

Acıkmamak için gün içinde ekmek tüketme, şekerli hiç birşey yeme ve tarçın kullan.

Asli bu kaymak misafir mi off.. Kaymak olunca yanına bal düşündüm durdum:) sakıncalı bi nick bizim için :)

Kızlar artık kendimi koşu yapmaya hazır hisediyorum, nefesim kesilmiyor yürürken ve bacaklarım acımıyor. Sadece bir sorun var. Kalçam çok löp löp ediyor bugün denedim. Çok rahatsız oluyorum bu durumdan. Hem ben rahatsız oluyorum arkamda birşey sallanıyor hemde görüntü kirliliği. Korse alıyım diyorum. Sıkı olursa sallanmaz herhalde. Evdede olması gerekiyor. Yarın sabah 6'da başlıyorum işe, işten sonra alıyım. Yarın akşam gidemesemde spor salonuna, Perşembe işten önce yada sonra giderim.
Bakalım nasıl olacak...

Son düzenleme:
menekşe diyet yapan insanlar doymaya çalışmaz zaten :) tıka basa yemek istiyorsan kocaman bi marul salatası yap üzerine yoğurt peynir boca et ye
canımm doymaya çalışmamın tek nedeni açken konsantre olamıyorum..salata güzel ama işte iştah var hortum gibi herşeyi içime çekmek istiyorumm

tavsiyelerini dikkate alcam şekerim

bende spora geri dönsem iyi olcak galiba

Canım inşallahh bu Cuma 70'lere inmişsindir, çok güzel bir motivasyon olur. İnmemişsende sorun değil, birdahaki hafta daha çok üstüne düşersinn
canım bu hafta değilde haftaya kesin 70 olcam bak sanada söz veriyorum sultanımmmm...ingilizcen iyidir senin ara sıra konuşalım benimkide gelişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…