- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 43
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.281
mısır kaynatcam bağırsaklarımı çok güzel çalıştırıyo.tokda tutuyo benii geçen hafta öyle yapmmıştım da gittiydi bu haftada yapıyım malum cumaya az kaldıııı
kızlar sizi çok sevdim :) aynalar bir paket form biskivü aldım yarısını yedim ikci yarıda ofistekiler sağolsun habire ye ye diyince bisküviyi şöyle masa altı yaptım hihiii bu yoğurt diyetini bende baktım yapacam haftaya evet gerçekten sağlıklı çünkü ezacı bir ablam formunu korumak için hergün yoğurt yiyor oradan biliyorum
menekşe diyet yapan insanlar doymaya çalışmaz zaten :) tıka basa yemek istiyorsan kocaman bi marul salatası yap üzerine yoğurt peynir boca et yesultan yaa ben senin menünle hayatta doymammmm kiii
keşke tartıya çıksam 79.9 gelsem..sonrda kaç kilosun diyenlere 70 li bişey desem hahah
canımm doymaya çalışmamın tek nedeni açken konsantre olamıyorum..salata güzel ama işte iştah var hortum gibi herşeyi içime çekmek istiyorummmenekşe diyet yapan insanlar doymaya çalışmaz zaten :) tıka basa yemek istiyorsan kocaman bi marul salatası yap üzerine yoğurt peynir boca et ye
tavsiyelerini dikkate alcam şekerimhahahha mesajlarına çok güldümm. 70li kilolar he. Canım 70'e gelince birşey değişmiyor. Önce aaa diyosun ama sonra 60 larada insem keşke diyip dertlenmeye devam
Acıkmamak için gün içinde ekmek tüketme, şekerli hiç birşey yeme ve tarçın kullan.
bende spora geri dönsem iyi olcak galibaKızlar artık kendimi koşu yapmaya hazır hisediyorum, nefesim kesilmiyor yürürken ve bacaklarım acımıyor. Sadece bir sorun var. Kalçam çok löp löp ediyor bugün denedim. Çok rahatsız oluyorum bu durumdan. Hem ben rahatsız oluyorum arkamda birşey sallanıyorhemde görüntü kirliliği. Korse alıyım diyorum. Sıkı olursa sallanmaz herhalde. Evdede olması gerekiyor. Yarın sabah 6'da başlıyorum işe, işten sonra alıyım. Yarın akşam gidemesemde spor salonuna, Perşembe işten önce yada sonra giderim.
Bakalım nasıl olacak...
canım bu hafta değilde haftaya kesin 70 olcam
Canım inşallahh bu Cuma 70'lere inmişsindir, çok güzel bir motivasyon olur. İnmemişsende sorun değil, birdahaki hafta daha çok üstüne düşersinn
cnm haftalık hedefler bunlar
evet cnm koşubandına çıkıyorum çok kapsamlı değil sporum ama hiç yapmamaktan iyidirCanım inan nezaman spor yapsam ertesinde kilo veriyorum. Yoksa takılıyor... Ne yaparsan yap az az gidiyor. Spor şartmış, keşke önceden daha fazla yapsaymışım.
bende spora geri dönsem iyi olcak galiba
canım bu hafta değilde haftaya kesin 70 olcambak sanada söz veriyorum sultanımmmm...ingilizcen iyidir senin ara sıra konuşalım benimkide gelişsin
ayy çok güzel cnm ya bende birgün konuşabilirim ı hopeCanım 9 yaşından beri buradayım ben oyüzden ana dilim gibi oldu artık. Tabiii konuşalım, pratik yaparsın
25 değilki sadece 7 cnmmmmmmmmmmm25 yorum yazmak zorundalığı çok saçma!
sultan sana cevap yazıyorum senden sonra bnmki üste çıkıyooanlamadım gitti yimiş yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?