Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynalar :) ofisimle evim yakın şimdi seni dinliyorum ve yulaflı,kepekli biskivü alıyorum teşekürler yanlız ramazanda ne yapacaksınız uygulayacak menünüz varmı

aynalar :) ofisimle evim yakın şimdi seni dinliyorum ve yulaflı,kepekli biskivü alıyorum teşekürler yanlız ramazanda ne yapacaksınız uygulayacak menünüz varmı
ben de senin gibi ramazanı düşünüyorum,ne yapcaksınız kızlar?Ben normal yeyim akşam spor yapayım diye düşünüyorum ne dersiniz?

ramazan gerçekten çok zor diyet için özellikle sahurda yiyip yatılıyor ve gün boyunca su içmediğimiz için baya etkiliyor
iftarı bir kase çorba bir tabak sebze yemeği salata ile yapabilirsin
meyveyi ya da abartmadan tatlıyı yemekten 2 saat sonra yenmeli ama bunları yersen en az 2 saat sonra uyumalısın buda 12- 1 i bulur

Her yazda değişir o yiyecekler:) karpuz.. Acaiberry.. altınçilek.. Bu sene afrikan mango

Ramazan=kadayıf :18:

kızlar sizi çok sevdim :) aynalar bir paket form biskivü aldım yarısını yedim ikci yarıda ofistekiler sağolsun habire ye ye diyince bisküviyi şöyle masa altı yaptım hihiii bu yoğurt diyetini bende baktım yapacam haftaya evet gerçekten sağlıklı çünkü ezacı bir ablam formunu korumak için hergün yoğurt yiyor oradan biliyorum

Her yazda değişir o yiyecekler:) karpuz.. Acaiberry.. altınçilek.. Bu sene afrikan mango

Sorma... Bide yalancılar. Güya Mehmet Öz herkese yemesini söylemişte, muucizeviiymiş Adamlar bide demezmi "TARIM BAKANLIĞI ONAYLI" hahahay sanki Tarım ile alakası ne. İlaçlandırmamı yapıyolar haplara ne sinek minek gelmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…