- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.241
kilo çizelgesi yapmaya çalıştım bakayım olmuş mu diye yazıyorum
bayadır uğraşıyordum tam vazgeçmek üzereyken yapabilmişim aferim bana he heh heeekilo çizelgesi yapmaya çalıştım bakayım olmuş mu diye yazıyorum
az kaldı sana canım kilo vermişim yine aramızda 1 2 kilo var.tabi sen de vermediysenhadi yetiş benim kiloya beraber yarışalımmm
az kaldı sana canım kilo vermişim yine aramızda 1 2 kilo var.tabi sen de vermediysen
ben de senin gibi ramazanı düşünüyorum,ne yapcaksınız kızlar?Ben normal yeyim akşam spor yapayım diye düşünüyorum ne dersiniz?aynalar :) ofisimle evim yakın şimdi seni dinliyorum ve yulaflı,kepekli biskivü alıyorum teşekürler yanlız ramazanda ne yapacaksınız uygulayacak menünüz varmı
kilo çizelgesi yapmaya çalıştım bakayım olmuş mu diye yazıyorum
aynalar :) ofisimle evim yakın şimdi seni dinliyorum ve yulaflı,kepekli biskivü alıyorum teşekürler yanlız ramazanda ne yapacaksınız uygulayacak menünüz varmı
kızlar şu diyet nasıl yorumlayın lütfen.Spor destekli nasıl olur acaba?
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/yogurt-diyeti-21311.html
aslıı?olur mu tatlım ne dersinaslı haftaya mesaj sayımını ben yapayım mı?benim yapacağım tarihte eşim izne ayrılıyor da.
sağ ol canım ya o zaman haftaya deneyeyim bir ramazandan önce 1 2 kilo daha versem iyi olurbence güzel bir diyet canım
sağlıklıda
Her yazda değişir o yiyecekler:) karpuz.. Acaiberry.. altınçilek.. Bu sene afrikan mangoKızlar neyi anlamıyorum biliyormusunuz? Şu televizyondaki şaklabanlar yokmu. Bunuu yerseniz yağ yakar, bunu içerseniz bilmem ne olur. Hiç bir yiyecek başlı başına yağ yakmaz. Yağ yakmanıza yardımcı olur, doğru diyet ve spor ile. Ozaman ben spor yapmiyim boşuna uğraşıyorum. İçelim bunları kiloları atıverelim ozaman. İnsan günde 3 kez azar çikolata yesede kilo verir. Sağlıklı olmaz ama az yediği için yinede verir.
Tek başına Doktor'ların reçeteli hapları bile kilo verdirmiyor, diyetle kullanılıyor.
ramazan gerçekten çok zor diyet için özellikle sahurda yiyip yatılıyor ve gün boyunca su içmediğimiz için baya etkiliyor
iftarı bir kase çorba bir tabak sebze yemeği salata ile yapabilirsin
meyveyi ya da abartmadan tatlıyı yemekten 2 saat sonra yenmeli ama bunları yersen en az 2 saat sonra uyumalısın buda 12- 1 i bulur
aslıı?olur mu tatlım ne dersin
Her yazda değişir o yiyecekler:) karpuz.. Acaiberry.. altınçilek.. Bu sene afrikan mango
çok uykum var ya yoruldum ama elim çok acıyo offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?