- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.341
Sorma... Bide yalancılar. Güya Mehmet Öz herkese yemesini söylemişte, muucizeviiymişAdamlar bide demezmi "TARIM BAKANLIĞI ONAYLI" hahahay sanki Tarım ile alakası ne. İlaçlandırmamı yapıyolar haplara ne sinek minek gelmesin diye
ANNEMMMMMM elinn nie acıyo sana hiçç kıyamam ben
nasılsınız kızlar ben aynı stajdan gelidm..yorugunum
keşke tartıya çıksam 79.9 gelsem..sonrda kaç kilosun diyenlere 70 li bişey desem hahah
sagol canım.büyük oglum11 bitti 12 ye girdi.küçük oglumda mayısta 9 a girdi canım
Biomineramı ne omu canım? Onlar yalan canım ya. Bunun üzerine bilimsel açıklamalar var. Dıştan sürülen hiç bir krem selülite yardım etmez. Daha yumuşak yapabilirde, yağ yakamaz yani. Bide orda bir orta yaşlı kadın çıkıyor kolları sallanan, bence önce kendine çalsın o kremleriHep yalan dolan...
Ama şunu öneriyor doktorlar; vucud fırçalarıyla kuru kuru bacakları fırçalamak kan dolaşımını hızlandırırmış, bacaktan kanın iyi dolaşmasıda selüliti önlermiş. Biraz rahatsiz edici ama deniyicem tekrar.
günaydın canım ben izinli değilim.Hani demiştim ya heer gün 7+ yazdım diye. melempusefe10.07.2012 Salı
aynalar 7+
emidaf 7+
1.73 7+
melekaysee 7+
Nesli ???
0menekse0 7+
nilesss izinli mi?
melamousefe izinli mi??
SultanErdem 7+
günaydın canım ben izinli değilim.Hani demiştim ya heer gün 7+ yazdım diye. melempusefe
ay pardon canım karışmış seni nasıl atlarım
Ayşeciğim senin tariflerden yaptım sabah,akşama yine kaynanamlar gelio.Sabah sabah kalktım alışveriş yaptım geldim yemeğimi yaptım.Çok mu becerikliyim ne
yoksa yumurta misali mi
hangilerini değil canım ya nerde ben de o kadar beceriklilik.Ana yemek yaptım kiremitte köfte.Nasıl yapılıyor diye merak ediodum zaten.Senden öğrenmek varmış kısmette.Çok lezzetli görünüo vallaellerine saglık hangilerini yaptın beceriklisindir tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?