- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.381
artık olee..ben hatamı buldum canım genelde menulerim bole ama ek olarak acıkmayım diye atıştırıyordum saglıklı şeylerden ama o bana ne kilo aldırıyor ne de verdiriyor..yazınca yediklerimi birkaç gun onu anladımm
hadi canım bu cuma güzel bir rakam bekliyorum senden
Kahvaltı:1 Dilim kepek ekmeği, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, şekersiz çay, 1 yumurta,1 kk kadar helva
öğlen 1 dilim karpuz
saat 4 de 1 elma
akşam:kiremitti köfte,biraz patates püresi,salata
Akşam yemeğim ağır mı olmuş biraz?
afiyet olsun canım bari sabah saatlerinde olsaydı ve gün içinde toparlayabilseydin menünle
ramazan = tatlı üstü dondurma
canım benim yorgunsun yani
bende bu hafta acildeyim yogun oluyo..yaş kırka dayandı zor geliyo acık ama ne etcen çalışıyoyoz şükür..bugün 12 yaşında erkek çocuk bisikletten düşme kafa travması sevk ettiik ama durumu çok kötü idi yavrum airway taktık solunum refleks yok .allah şifasını versin ama durumu zor.çok üzüldüm .ben çok etkileniyorum birde böyle durumlarda
10.07.2012 Salı
aynalar 7+
emidaf 7+
1.73 7+
melekaysee 7+
Nesli ???
0menekse0 7+
nilesss izinli mi?
melamousefe 7+ :13::13::13::13::13::13::13:
SultanErdem 7+
Ayşeciğim senin tariflerden yaptım sabah,akşama yine kaynanamlar gelio.Sabah sabah kalktım alışveriş yaptım geldim yemeğimi yaptım.Çok mu becerikliyim ne
yoksa yumurta misali mi
günaydın kuzularr,, kimse yok diye yazmak istemedim, gelmişiniz, hoş gelmişinizz
umarım o da etki eder de cumaya kadar eksiye geçerim.. o kadar yürüyüş, kat çıkma ve deli gibi yüzme fos çıkarsa dayanamam buna :)) gerçi muhtemelen yağ gitti kas geldi ama hızlıca düşmek istiyorum...
buğdaylı nohutlu yeşil mercimekli yogurt corbası
hafif olsun dedik akşamları
Kahvaltı:1 Dilim kepek ekmeği, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, şekersiz çay, 1 yumurta,1 kk kadar helva
öğlen 1 dilim karpuz
saat 4 de 1 elma
akşam:kiremitti köfte,biraz patates püresi,salata
Akşam yemeğim ağır mı olmuş biraz?
aslıcım nasılsın?Afiyet olsun löp löp et olmasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?