- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.361
hangilerini değil canım ya nerde ben de o kadar beceriklilik.Ana yemek yaptım kiremitte köfte.Nasıl yapılıyor diye merak ediodum zaten.Senden öğrenmek varmış kısmette.Çok lezzetli görünüo valla
günaydın kuzularr,, kimse yok diye yazmak istemedim, gelmişiniz, hoş gelmişinizz
hoşgeldin neslicim,nasılsın
ooo neslim gelmiş naber canımmm
iyilim kuzular... ben tatil dönüşü 80 lerin üzerine kadar çıktım tartıda.. depresyonun eşiğindeydim yani :)) neyse 2 gün protein yaptım da attım ödemi.. bu sabah 77 idim, yarın yine 76 lara dönerim ve öyle de devam edeer umarım.. daha adet olmadım hatta..
umarım o da etki eder de cumaya kadar eksiye geçerim.. o kadar yürüyüş, kat çıkma ve deli gibi yüzme fos çıkarsa dayanamam buna :)) gerçi muhtemelen yağ gitti kas geldi ama hızlıca düşmek istiyorum...adet olmamanında etkisi vardır canım
umarım o da etki eder de cumaya kadar eksiye geçerim.. o kadar yürüyüş, kat çıkma ve deli gibi yüzme fos çıkarsa dayanamam buna :)) gerçi muhtemelen yağ gitti kas geldi ama hızlıca düşmek istiyorum...adet olmamanında etkisi vardır canım
ayşe napıyosun tatlım
akşam yemeğine ne yapıosun desem?
herkese merhaba ben geldim
bugün yataktan çıkmak istemedim nedense :26:
hoşgeldinnn nasılsın
tşk edrm canım iyiyim sen nasılsın
hıçkırıyorum şuan ya canım yogurt süt yiyince aşırı şişkinlik ve gaz oluyor bende laktaz enzimi azmış sanırım bagırsakta ondan oluyormuşş
dunku menum
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık vs
ara
2-3 tane badem
öğle
4-5 kaşık taze fasulye
1 kase yogurt
1 diim ekmek
ara
20 tane kiraz
akşam
2 adet dolma
1 kase yogurt
menünü çok beğendim canım gerçekten çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?