- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.801
sabah-öğle
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
domates
salatalık
1 bardak çay
ara
2 kurabiye
akşam
1 kae çorba
5 kaşık taze fasulye
3 kaşık yoğurt
günaydınlar herkese...sevgiler hürmetler...
nihayet günler sonra istanbulda serin birgün
16/07/2012 PAZARTESİ
aynalar = 7+
emidaf = 0
1.73 = 0
melekaysee = 7+
Nesli = arada gelecek
0menekse0 = takımdan ayrıldı
nilesss= diskaliifye oldu
melampusefe= 7+
SultanErdem= 0
Nilipus = 7+
ben çıkıyom bugün gelemem büyük ihtimal..gezilecek yerler ve ramazan hazırlşıkları yapılacak hepinize çok güzel ve mutlu günlwer dilerimmm
iyiyim canım sağol dün film seyretmiştim yarıda kaldı onun devamına baktım
şişman kızlar diye ayşe önermişti güzel film tavsiye ederim
ah canımÇok üzüldüm... kafana takmamaya çalış, en azından daha az takmaya çalış. Umarım kısa sürede duzelir, o çok kötü bir hastalık Eşinede sabırlar diliyorum canım. Üzülme lütfen
menekşene denir ki kuzum.. allah sabır versin, şifa versin, güç versin (
canım cok gecmiş olsun bir an önce şifa bulur inşallahh
canım çok üzüldüm allah yardımcınız olsun
kanserli olmak kolay bişey değil o acıları çekmektense ölmeyi tercih ediyor insan malesef
kendine dikkat et sana zarardan başka bişey getirmez
çok geçmiş olsun allah şifasını versin.çok zor butür hastalar çok yatardı bizim servistwe.kanserde beklenen bi durum canım bu. hastalar genellikle depresyona girer ve üzücü etrafındakileri bıktırıcı bi durum allah size sabır versin..
canım geçmiş olsun deyim Senin iyi olman lazım ki eşine destek olabilesinEn kısa zamanda düzelir umarım
ımmmmmm kurabiyeyi özledimm afiyet olsun
karşılaşamıyoruz hiç emoşum?
sıcak çok sıcak sıcak çok sıcak sıcak dahada sıcak olacak :86:
kızlar sabah 75 leri gördüm :)) bi de önemli gelişme, yarın çekime gidiyorum yarışma için.. gününü saatini paylaşırım daha sonra
elbise bulayım diye debelendim tüm gün, pek işe yaramadı, ne ayakkabı var ne elbise içime sindi ! :/ kilo vermeden önce çağırsalardı iyiydi :)
kızlar sabah 75 leri gördüm :)) bi de önemli gelişme, yarın çekime gidiyorum yarışma için.. gününü saatini paylaşırım daha sonra
elbise bulayım diye debelendim tüm gün, pek işe yaramadı, ne ayakkabı var ne elbise içime sindi ! :/ kilo vermeden önce çağırsalardı iyiydi :)
kız daha 3 ay önce soguk diye sızlanıyodun sabret 2 aya kalmaz soguk gelirr
herkese iyi gecelerrr
anam ne yarışması bu evim güzel evim mi yoksam
ben hiç birşeyden memnun olmuyorum galiba kocayıda bulsam ondanda şikayet ederim
iyi geceler canım
:) canım benim o dediğin de pek makul bi yarışma aslında, terasın eksiklerini onlara mı gömsem acep
Ben fox'taki kamuflaja gidiyorum yarın.. Hayırlısıyla savaşıp gelicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?