Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menekşe ne denir ki kuzum.. allah sabır versin, şifa versin, güç versin (

canım cok gecmiş olsun bir an önce şifa bulur inşallahh

amin canlarım saolun

canım çok üzüldüm allah yardımcınız olsun
kanserli olmak kolay bişey değil o acıları çekmektense ölmeyi tercih ediyor insan malesef
kendine dikkat et sana zarardan başka bişey getirmez

canım geçmiş olsun deyim Senin iyi olman lazım ki eşine destek olabilesinEn kısa zamanda düzelir umarım

saolun hepinizde.aminnn.insanın elinden gelmiyo bazı şeyler.evet eminecim çok sabır gerektiriyo

sabah - öğle
1 kk kadar peynir
3 zeytin
domates
salatalık
1 tatlı kaşığı reçel
1 dilim ekmek
1 kupa çay

ara
1 elma
2 kurabiye

akşam
2 kase çorba
1 kase yoğurt

ara
1 bardak limonata

kızlar sabah 75 leri gördüm :)) bi de önemli gelişme, yarın çekime gidiyorum yarışma için.. gününü saatini paylaşırım daha sonra
elbise bulayım diye debelendim tüm gün, pek işe yaramadı, ne ayakkabı var ne elbise içime sindi ! :/ kilo vermeden önce çağırsalardı iyiydi :)

ne yarışması kı bu...ay meşhur bi arkadaşımız mı var yani

anam ne yarışması bu evim güzel evim mi yoksam

kız daha 3 ay önce soguk diye sızlanıyodun sabret 2 aya kalmaz soguk gelirr

ben hiç birşeyden memnun olmuyorum galiba kocayıda bulsam ondanda şikayet ederim

herkese iyi gecelerrr

iyi geceler canım

anam ne yarışması bu evim güzel evim mi yoksam

ben hiç birşeyden memnun olmuyorum galiba kocayıda bulsam ondanda şikayet ederim

iyi geceler canım

:) canım benim o dediğin de pek makul bi yarışma aslında, terasın eksiklerini onlara mı gömsem acep
ben fox'taki kamuflaja gidiyorum yarın.. hayırlısıyla savaşıp gelicem :)

:) canım benim o dediğin de pek makul bi yarışma aslında, terasın eksiklerini onlara mı gömsem acep
Ben fox'taki kamuflaja gidiyorum yarın.. Hayırlısıyla savaşıp gelicem :)

kamuflajmı fox çok seyretmedigim bi kanal daha dogrusu ben çok tv seyretmem..ama senin için takipteyim artık kamuflajın..kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…