Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

16/07/2012 PAZARTESİ
aynalar = 7+
emidaf = 0
1.73 = 0
melekaysee = 7+
Nesli = arada gelecek
0menekse0 = takımdan ayrıldı
nilesss= diskaliifye oldu
melampusefe= 7+
SultanErdem= 0
Nilipus = 7+

16/07/2012 PAZARTESİ
aynalar = 7+
emidaf = 0
1.73 = 0
melekaysee = 7+
Nesli = arada gelecek
0menekse0 = takımdan ayrıldı
nilesss= diskaliifye oldu
melampusefe= 7+
SultanErdem= 0
Nilipus = 7+

canım ellerine sağlık
menekşe ve selini listeye almana gerek yok canım
3 cezalı var

çok geçmiş olsun allah şifasını versin.çok zor butür hastalar çok yatardı bizim servistwe.kanserde beklenen bi durum canım bu. hastalar genellikle depresyona girer ve üzücü etrafındakileri bıktırıcı bi durum allah size sabır versin..

canım ellerine sağlık
menekşe ve selini listeye almana gerek yok canım
3 cezalı var

cezaya kaldım.dün eşim nöbetten geldi .kahvaltı keyfi derken ögle oldu.ögleden sonra gidemedigim dügün ve görmesi vardı 3 tane oralara dolaştım. akşam saat 7 de eve geldim gece büyük oglumun dogum günü yaptık aslında geçen pazartesi idi ama eşimin nöbeti benim nöbetim haftasonu dügünleri derken düne kaldı.neyse gece misafirlerim 2 de gidince gelemedim bide temizlik falan çok yoruldum gelemedim.bugünde ögleden sonra geçmiş olsuna gidecegim biryere.ramazan girmeden sıkıştırıyom gidilmesi gereken yerleri işte..

ben çıkıyom bugün gelemem büyük ihtimal..gezilecek yerler ve ramazan hazırlşıkları yapılacak hepinize çok güzel ve mutlu günlwer dilerimmm

aysuncum senin hayat nasıl gidiyor
sıcaklarla zar zor geçiyor canım eşimde günaşırı nöbet tutuyor tek kaldım evde sıkıntıdan patlıyorum tabi.Efe de olmasydı napardım acaba günler geçmek bilmezdi heralde.Neyse ki eşim izne ayrılıyor cuma günü.Canım ya sen kaç yaşındaydın?Evli miydin?pek bilmiyorum merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…