- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.101
öğrenirsin hayatım çok zor değil ben 2 kere hatmettim..ama şimdi hep türkçe okuyorum..anlamını bilerek okumak daha mantıklı
herkese iyi haftasonları gözlerimi açamıyorum ya
selam kızlar napıyorsunuz bakalım
kızkardeşim bana kuran öğretiyor
şimdilik iyi gidiyor inş öğrenirim
Tum gun ya besik salladim ya da yattim ezan okunsa bi ya.acikir gibi oldum
Ogreten varsa ogrenirsin canim ya tabi bir de azmrdersen keske banada ogreten olsa tek basina ogrenemiom ben cokkkk tembelim yaaaaaa
öğrenirsin hayatım çok zor değil ben 2 kere hatmettim..ama şimdi hep türkçe okuyorum..anlamını bilerek okumak daha mantıklı
öğreniyorum canım ama aynı öğrencilerime döndüm bir önceki sırada okuduğum harfi sonra okuyamıyorum sonunu okurken başını unutuyorum
hayırlı gecelerin gezentisi emoşş :)2 gündür terafiye gidiyoruz.annemle ben eşim ve çocuklar.sonrada dolaşlıp dondurma yiyoruz...ama sahura kadar uyumuyorum..sonra 4.30 yatıp 9 da kalkıyorum
tatlım finale kaldım 12 bin ile.. ama gel gör ki alamadım :)nesli senin yarışma noldu ya.bari sonucunu yazsaydın meral ettim..
hazalcım nasılsın
ayseee naber cinim diyetisyen nasil gidiyor gidiyor musun
iyi canım diyetisyeni bıraktım ama o verdiği listelere uymaya calısıyorum cunku artık sabitleştirdi..ekmegi azaltıp artırıyor ve sebzeyle etin yerini değiştiriyor..sen nasılsın;?
aslım dün yani cumartesi gün boyu giremedim ben.bu yazdıklarım sayılmazsa cezaya kalacagım.sayıp saymayacagınızı bildirirmisiniz cezamı çekeyim ona göre..9 da kalkıp .ögleye kadar çocuklar ve ev işi ögleden sonra mukavele olunca akşam üstü bayılıyorum .yemek hazırlıgı iftar ,terafi derken girememişim canım.kusura kalman
iyiyim aslicim sali ankaraya geciyoruz 2 gun kalip datcaaaaa...sen mapiosun nasul geciyor tatil
gunaydın yine kendim ve ben varım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?