Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sahur
1 kk kadar peynir
2 zeytin
3 kaşık kıymalı melemen
salatalık
1 dilim ekmek
1 kupa çay

iftar
1 kase çorba
avuç içi kadar tavuk
3 kaşık pşlac
salata

ara
1 kase puding
10 kiraz
2 kayısı

selam kızlar napıyorsunuz bakalım

kızkardeşim bana kuran öğretiyor
şimdilik iyi gidiyor inş öğrenirim

hadi hayırlısı canım inşallah ögrenirsin çok zevkli .ben takip ediyorum ama tam okuyamıyorum.annem 45 yaşında ögrendi.şimdi mukavele de hoca hasta oldugu için annem okuyo .annem diye demiyom çok güzel okuyo..

Ogreten varsa ogrenirsin canim ya tabi bir de azmrdersen keske banada ogreten olsa tek basina ogrenemiom ben cokkkk tembelim yaaaaaa

benim eşimde annemde güzel okuyolar ama içinden gelmeyince olmuyo.babam rahmetligin ölümünde ögrenmiştim..9 yıl oldu kısmet bu seneye imiş inşallah ilerletebilirim

öğreniyorum canım ama aynı öğrencilerime döndüm bir önceki sırada okuduğum harfi sonra okuyamıyorum sonunu okurken başını unutuyorum

ya sorma bazen bende öyle oluyom .hele bazen bi harf oluyo ama okunmuyo neden koymuşlar diyorum.....

2 gündür terafiye gidiyoruz.annemle ben eşim ve çocuklar.sonrada dolaşlıp dondurma yiyoruz...ama sahura kadar uyumuyorum..sonra 4.30 yatıp 9 da kalkıyorum

aslım dün yani cumartesi gün boyu giremedim ben.bu yazdıklarım sayılmazsa cezaya kalacagım.sayıp saymayacagınızı bildirirmisiniz cezamı çekeyim ona göre..9 da kalkıp .ögleye kadar çocuklar ve ev işi ögleden sonra mukavele olunca akşam üstü bayılıyorum .yemek hazırlıgı iftar ,terafi derken girememişim canım.kusura kalman

iyi canım diyetisyeni bıraktım ama o verdiği listelere uymaya calısıyorum cunku artık sabitleştirdi..ekmegi azaltıp artırıyor ve sebzeyle etin yerini değiştiriyor..sen nasılsın;?

anladim canim artik sen kendincdevam ettirirsin o zaman bende iyiyim cnm kayinvalidemlerdeyiz bikac gun sonra datcaya gidicez deniz kum gunes gun sayiyorum hehe

cezaya kalmışsın cnaım keşke bir msj atsaydın bana

iyiyim aslicim sali ankaraya geciyoruz 2 gun kalip datcaaaaa...sen mapiosun nasul geciyor tatil

benim tatil evde geçiyor canım sıcaktan çıkılmıyor bir yere ama ben memnunum evde olmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…