- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.281
sagol cnm yardımcılığı kimse almayacak sanırım kimsede yok neye karar verdin??
güzel menu canımm
günaydınn kuzular :)
ayşem tatlım nasılsın?
günaydınnnnnnnn
kızlar bir konuda yazmak istedim
ben 2008 den beri bu takımdayım 2,5-3 yıldan beri de kaptanlık yapıyorum
sizlerde biliyorsunuz kaptanlık olarak bir çok zorluk yaşıyorum zaman zaman
istediğim saatte bildirim yapılmadığı oldu işim çıktığında zorluk yaşadım
yeni üye alımı çok zorunlu zaten gelip 2-3 gün sonra gelinmedi
ya da listeye girdiği hafta ayrıldı
bir hafta yeni üye diye listeye yazıyorum, diğer hafta ayrıldı
allaha şükür sizinle bir sorun yaşamadım ama daha önceki kişilerle zaman zaman problemlerim oldu, tarışmalar oldu
bunlar beni çok yordu
her zaman takımı ayakta tutmaya çalıştım motiveyi sağlamam gerekiyordu
bunun yanında uzun süredir diyette olmam al ver al ver beni usandırdı
uzun bir süre tatile ihtiyacım olduğunu düşünüyorum benim kk da sorumluluğum var diye düşünmek istemiyorum bir ara
hatta diyet konusunu bile düşünmemek istiyorum çünkü çok sıkıldım
sorunlar yaşadığımda kaçıp gitmek yerine ben bir karar almıştım bu takımdan ancak mezun olup gideceğim diye ve hala bu sözümdeyim mutlaka bu takımdan mezun olup gidecem
ama bir tatilede ihtiyacım var bu bir iki haftalık bir tatil değil bir iki aylık bir tatil olacak
ben sizi ortada bırakmak istemiyorum amacım şu nesli,aysun, ayşe hedeflerinize çok az kaldınız sizleri mezun etmek istiyorum
emoş senle bu takıma beraber girmiştik sen bir ara ayrılıp sonra geri geldin ama ben hep devam ettim
son zamanlarda sende de motive kalmadı beni iyi anlayacağını düşünüyorum uzun süre olunca insan bunalıyor belki sanada bir ara uzak kalmak iyi gelecek
ben siz mezun olunca izine ayrılıp sonra enerji toplayıp geri dönüp kaldığım yerden devam etmek istiyorum
yaz dönemi olduğu için herkes tatilde yeni üye bulmak zor
bu düşüncemden dolayı yeni üye almak istemiyorum
ama yeni üyeler olmayınca paylaşım az oluyor size zararı oluyor ben bunu istemiyorum
size başka bir fikrim daha var kaptan yardımcısı fadik ama onun net sorunu bu işi yapmasını engelliyor
eğer aranızdan kaptan yardımcılığını isteyen varsa, ben yokken takımı çekip çevirecek, listeleri hazırlayacak biri varsa yeni üye alalım
ben geri döndüğümde kaptanlığa kaldığım yerden devam ederim şunu söyleyim ben şimdi izne ayrılsam kurban bayramı sonrası dönerim
kızlar lütfen anlayın beni diyetten uzak kalmak bana daha iyi gelecek belki bu stresten dolayı iyi sonuçlar alamıyorum
sizide ortada bırakmak istemiyorum asla
birlikte bir çözüm bulalım
herkese selaaaam yine beeeen
ben yokken naptınız bakalımm birinci olabildiniz miii ??
ben çok yavaş kilo veriyorum burda sizi bıraktığımdan beri 2 kilo anca verdim
ama şimdi ramazan geldi kilo alırım kesinben ramazanda hep kilo alıyorum
gerçi o kadar sıcakki burası yağlarım yanıyodur kesin
yüzerken işte iyi kilo verdim de oruç tuttuğum için yüzemiyorum da artıkk
ramazanda siz napıyosunuz zayıflamak için var mı yönteminiz bana yardımcı olsanız ?? :44:
bu arada yerim doldu muuu ?
çok özledim sizlerii
ayyyy aslıcım nolmuş böyle takım dağılmış resmen bıraktığımda ne kadar iyiydikk. canım sen de haklısın bunalmakta sıkılmakta hakkımızda hayırlısı olsun. kendi adıma sivasa döndüğümde netime kavuşabileceğim için gelebileceğimi söyleyebilirim ama sivasa gitmeme de daha bir ay var. umarım bu bir ayda takım kapanmaz ve ben de aranıza tekrar katılabilirimm tabi hala takımda izinli olarak gözüküyor muyum yoksa ayrıldım mı bilmiyorum ama... ayrıldıysam gelemem zaten
aynen öyle canım hepimiz böyleyiz
emoşcum menülerini yaz seni uyarınca biraz kendine gelirsin
yoksa ramazan senin için iyi olmayacak
of valla çok zor ya..ben takımdan ayrılmayı düşünüyom aslım aslında.....
ben şimdi ayrılsam ramazan sonuna daha sonra deniz izini olacak okullar açılana kadar benden hayır yok aslında uzun izin verirmisin yada çıksam o zaman tekrar gelsem olurmu
kızlar bir konuda yazmak istedim
ben 2008 den beri bu takımdayım 2,5-3 yıldan beri de kaptanlık yapıyorum
sizlerde biliyorsunuz kaptanlık olarak bir çok zorluk yaşıyorum zaman zaman
istediğim saatte bildirim yapılmadığı oldu işim çıktığında zorluk yaşadım
yeni üye alımı çok zorunlu zaten gelip 2-3 gün sonra gelinmedi
ya da listeye girdiği hafta ayrıldı
bir hafta yeni üye diye listeye yazıyorum, diğer hafta ayrıldı
allaha şükür sizinle bir sorun yaşamadım ama daha önceki kişilerle zaman zaman problemlerim oldu, tarışmalar oldu
bunlar beni çok yordu
her zaman takımı ayakta tutmaya çalıştım motiveyi sağlamam gerekiyordu
bunun yanında uzun süredir diyette olmam al ver al ver beni usandırdı
uzun bir süre tatile ihtiyacım olduğunu düşünüyorum benim kk da sorumluluğum var diye düşünmek istemiyorum bir ara
hatta diyet konusunu bile düşünmemek istiyorum çünkü çok sıkıldım
sorunlar yaşadığımda kaçıp gitmek yerine ben bir karar almıştım bu takımdan ancak mezun olup gideceğim diye ve hala bu sözümdeyim mutlaka bu takımdan mezun olup gidecem
ama bir tatilede ihtiyacım var bu bir iki haftalık bir tatil değil bir iki aylık bir tatil olacak
ben sizi ortada bırakmak istemiyorum amacım şu nesli,aysun, ayşe hedeflerinize çok az kaldınız sizleri mezun etmek istiyorum
emoş senle bu takıma beraber girmiştik sen bir ara ayrılıp sonra geri geldin ama ben hep devam ettim
son zamanlarda sende de motive kalmadı beni iyi anlayacağını düşünüyorum uzun süre olunca insan bunalıyor belki sanada bir ara uzak kalmak iyi gelecek
ben siz mezun olunca izine ayrılıp sonra enerji toplayıp geri dönüp kaldığım yerden devam etmek istiyorum
yaz dönemi olduğu için herkes tatilde yeni üye bulmak zor
bu düşüncemden dolayı yeni üye almak istemiyorum
ama yeni üyeler olmayınca paylaşım az oluyor size zararı oluyor ben bunu istemiyorum
size başka bir fikrim daha var kaptan yardımcısı fadik ama onun net sorunu bu işi yapmasını engelliyor
eğer aranızdan kaptan yardımcılığını isteyen varsa, ben yokken takımı çekip çevirecek, listeleri hazırlayacak biri varsa yeni üye alalım
ben geri döndüğümde kaptanlığa kaldığım yerden devam ederim şunu söyleyim ben şimdi izne ayrılsam kurban bayramı sonrası dönerim
kızlar lütfen anlayın beni diyetten uzak kalmak bana daha iyi gelecek belki bu stresten dolayı iyi sonuçlar alamıyorum
sizide ortada bırakmak istemiyorum asla
birlikte bir çözüm bulalım
canım herkes izinde nasıl olacak bilmiyorum
acaba hepimiz izin alsak sonra mı dönsek
Merhaba canim ben sicaklar haricinde iyiyim bugun oruc tutmadim sutum bsya etkilendi bende arada tutacagim niyetli degilim diye temizlik yaptim yoruldum sen nasilsinslm kızlar nasılsınız
aynalar,
melampusefe+,
hazos87+,
1.73+
aa aslım bak bende aynı şeyleri yazdıydım ya..çok haklısın balım.benim sorunum zaten başladıgımı bitirememk..
ne desemki zaten ben ayrılmaktan bahsediyodum canım ya...seni çok iyi anlıyorum ama inan yardım edemem..
ramazan sonrası tatile gitcez zaten biz
hafta memlekete hafta da deniz olur okullar açılanana kadar olmam bende buralarda...
kızlar bugün ankara 40 derece yanıyoruz :18::18::18:
herkese selaaaam yine beeeen
ben yokken naptınız bakalımm birinci olabildiniz miii ??
ben çok yavaş kilo veriyorum burda sizi bıraktığımdan beri 2 kilo anca verdim
ama şimdi ramazan geldi kilo alırım kesinben ramazanda hep kilo alıyorum
gerçi o kadar sıcakki burası yağlarım yanıyodur kesin
yüzerken işte iyi kilo verdim de oruç tuttuğum için yüzemiyorum da artıkk
ramazanda siz napıyosunuz zayıflamak için var mı yönteminiz bana yardımcı olsanız ?? :44:
bu arada yerim doldu muuu ?
çok özledim sizlerii
Merhaba canim ben sicaklar haricinde iyiyim bugun oruc tutmadim sutum bsya etkilendi bende arada tutacagim niyetli degilim diye temizlik yaptim yoruldum sen nasilsin
canım o zaman kararı aysun ve ayşe verecek
neslihan ve fadik giremiyor zaten
aysun ve aysede izinli olalım derse 1-2 aylığına izne gireriz sonra gelir başlarız
böyle kimsenin kimseye faydası olmuyor malesef
benimde size olmuyor
ben kendimde olacağım ki sizlere yardım edebileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?