Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar hepimiz evdeyiz hepimizin müsait olacağı bir saat kararlaştırsak böylece gelip geri gitmek zorunda kalmayız
bu zor günleri birlikte atlatalım kızlar geçen senelerdede aynı oldu yaz ve ramazanın bir araya gelmesi bizi etkiledi

herkese selaaaam yine beeeen
ben yokken naptınız bakalımm birinci olabildiniz miii ??
ben çok yavaş kilo veriyorum burda sizi bıraktığımdan beri 2 kilo anca verdim
ama şimdi ramazan geldi kilo alırım kesin ben ramazanda hep kilo alıyorum
gerçi o kadar sıcakki burası yağlarım yanıyodur kesin
yüzerken işte iyi kilo verdim de oruç tuttuğum için yüzemiyorum da artıkk
ramazanda siz napıyosunuz zayıflamak için var mı yönteminiz bana yardımcı olsanız ?? :44:
bu arada yerim doldu muuu ?
çok özledim sizlerii

ayyyy aslıcım nolmuş böyle takım dağılmış resmen bıraktığımda ne kadar iyiydikk. canım sen de haklısın bunalmakta sıkılmakta hakkımızda hayırlısı olsun. kendi adıma sivasa döndüğümde netime kavuşabileceğim için gelebileceğimi söyleyebilirim ama sivasa gitmeme de daha bir ay var. umarım bu bir ayda takım kapanmaz ve ben de aranıza tekrar katılabilirimm tabi hala takımda izinli olarak gözüküyor muyum yoksa ayrıldım mı bilmiyorum ama... ayrıldıysam gelemem zaten

Son düzenleme:

hoşgeldin izinlisin canım sivasa dönünce geri takıma gelirsin
takım kapanmaz merak etme
ben yeni üye almayı düşünüyorum
belki onlardan biri kaptan yardımcılığını üstlenir
bakalım hayırlısı olsun
ama sizi ortada bırakmam

aynen öyle canım hepimiz böyleyiz

emoşcum menülerini yaz seni uyarınca biraz kendine gelirsin
yoksa ramazan senin için iyi olmayacak

of valla çok zor ya..ben takımdan ayrılmayı düşünüyom aslım aslında.....
ben şimdi ayrılsam ramazan sonuna daha sonra deniz izini olacak okullar açılana kadar benden hayır yok aslında uzun izin verirmisin yada çıksam o zaman tekrar gelsem olurmu

canım herkes izinde nasıl olacak bilmiyorum

acaba hepimiz izin alsak sonra mı dönsek

aa aslım bak bende aynı şeyleri yazdıydım ya..çok haklısın balım.benim sorunum zaten başladıgımı bitirememk..
ne desemki zaten ben ayrılmaktan bahsediyodum canım ya...seni çok iyi anlıyorum ama inan yardım edemem..
ramazan sonrası tatile gitcez zaten biz
hafta memlekete hafta da deniz olur okullar açılanana kadar olmam bende buralarda...

canım o zaman kararı aysun ve ayşe verecek

neslihan ve fadik giremiyor zaten

aysun ve aysede izinli olalım derse 1-2 aylığına izne gireriz sonra gelir başlarız

böyle kimsenin kimseye faydası olmuyor malesef
benimde size olmuyor
ben kendimde olacağım ki sizlere yardım edebileyim

canım bizde seni özledik.iyi olduguna sevindim

Merhaba canim ben sicaklar haricinde iyiyim bugun oruc tutmadim sutum bsya etkilendi bende arada tutacagim niyetli degilim diye temizlik yaptim yoruldum sen nasilsin

merhaba canım günler ilerledikçe vücudun direnci azalıyor ebnde ilk günlerde hiç sorun yaşamıyordum açlık bakımından şimdi acıkıyorum vücut depoladıklarını kullanıp bitirdi galiba
seninde öyle olmuş
bende sıcaklarla uğraşıyorum 40 derece bugün ankara hiç çekilmiyor

bence en iyisi izinli olalım daha motive döneriz.inan böyle gitmiyo zaten ..sadece arkadaşlıktan geliyorum .zorla olmuyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…