- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.301
Merhaba canim ben sicaklar haricinde iyiyim bugun oruc tutmadim sutum bsya etkilendi bende arada tutacagim niyetli degilim diye temizlik yaptim yoruldum sen nasilsin
ya evet haklısın öyle yapalım bence oluyosa
inan burasıda öyle nefes alamıyorum.ramazan girdiginden beri ütü yapmamıştım gece den kadar ütü yaptım balkonda ama yinede çok sıcaktı
canım herkes izinde nasıl olacak bilmiyorum
acaba hepimiz izin alsak sonra mı dönsek
Simdilik en mantikli olani bu bence aslicim sen cok bunalmissin emos da oyle geriye ayseyle ben kaliyoruz bana uyar canim ama takum acilana kadar bwn zayiflarim haberin ola
Bugun baya miralim bozuldu cik azalmis sutum ilk baslarda iyiydi ona guvenerek devam ettim ama su iki gunde cok azaldibu hafta çok sıcak olacak canım biraz serinlesin tutarsın .sen önemli bi görev sahibisin canım sütün çok önemli bebişimiz beslenme eksikligi olmasın canım
simdilik en mantikli olani bu bence aslicim sen cok bunalmissin emos da oyle geriye ayseyle ben kaliyoruz bana uyar canim ama takum acilana kadar bwn zayiflarim haberin ola
bugun baya miralim bozuldu cik azalmis sutum ilk baslarda iyiydi ona guvenerek devam ettim ama su iki gunde cok azaldi
neyse ben çıkyom kızlar ikindi kılcam ..of buzakülerini koydugum suyla abdest alıyom rahatlatıyo azcık.sonra anneme gideriz iftara ordan terafiye derken gelişimiz oluyo zaten
olsun canım takım açıldığı hafta hedefine ulaştırıp mezun ederiz seni olmaz mı
bu arada face kullanıyor musun ordan ulaşmak kolay olur
Tamam canim izunli yaz beni de sen kensini toparla takimda rolanir daha kalabalkoluruz muabbet ne daha fuzel olur.face kullanmiom canim kk ya hergun giriom zaten burdan msj atarsan corurum zaten
O gunu sabirsizlikla bekliycem canim tesekkur ederimay inşallah sen zayıfla biz kendi aramızda sana mezuniyet düzenleriz canım
bol su iç ve soda iç özellikle canım..
slm kızlar nasılsınız
aynalar,
melampusefe+,
hazos87+,
1.73+
canım o zaman kararı aysun ve ayşe verecek
neslihan ve fadik giremiyor zaten
aysun ve aysede izinli olalım derse 1-2 aylığına izne gireriz sonra gelir başlarız
böyle kimsenin kimseye faydası olmuyor malesef
benimde size olmuyor
ben kendimde olacağım ki sizlere yardım edebileyim
tamam canım
ayşeyde fikrini söylesin ben soracam hepimiz izinli oluyor muyuz diye
O gunu sabirsizlikla bekliycem canim tesekkur ederim
Tamamcanim suyu ok.iciom soda da iceyim yeterki artsin
iyi ben mecburen uyarım size hehe
ama bari ugrayın sık sık benim günlüğe de orda konuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?