Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba canim ben sicaklar haricinde iyiyim bugun oruc tutmadim sutum bsya etkilendi bende arada tutacagim niyetli degilim diye temizlik yaptim yoruldum sen nasilsin

bu hafta çok sıcak olacak canım biraz serinlesin tutarsın .sen önemli bi görev sahibisin canım sütün çok önemli bebişimiz beslenme eksikligi olmasın canım

ya evet haklısın öyle yapalım bence oluyosa

canım aysun ile ayşede kararlarını söylesinler soracam hepimiz izinli olunca oluyor mu diye
geçen senelerde bunun konusu çıkıyor oluyor diye biliyorum

inan burasıda öyle nefes alamıyorum.ramazan girdiginden beri ütü yapmamıştım gece den kadar ütü yaptım balkonda ama yinede çok sıcaktı

ya sorma canım ya bu sene felaket
zaten kış iyi geçince yazda iyi geçer derler doğru çıktı

Simdilik en mantikli olani bu bence aslicim sen cok bunalmissin emos da oyle geriye ayseyle ben kaliyoruz bana uyar canim ama takum acilana kadar bwn zayiflarim haberin ola

olsun canım takım açıldığı hafta hedefine ulaştırıp mezun ederiz seni olmaz mı

bu arada face kullanıyor musun ordan ulaşmak kolay olur

bu hafta çok sıcak olacak canım biraz serinlesin tutarsın .sen önemli bi görev sahibisin canım sütün çok önemli bebişimiz beslenme eksikligi olmasın canım
Bugun baya miralim bozuldu cik azalmis sutum ilk baslarda iyiydi ona guvenerek devam ettim ama su iki gunde cok azaldi

neyse ben çıkyom kızlar ikindi kılcam ..of buzakülerini koydugum suyla abdest alıyom rahatlatıyo azcık.sonra anneme gideriz iftara ordan terafiye derken gelişimiz oluyo zaten

sayım yapcam ama gece yapaım .bilgisayar odası yanıyo sıcaktan..bi laptop alamadıkki anam kasa başı bekliyoz

olsun canım takım açıldığı hafta hedefine ulaştırıp mezun ederiz seni olmaz mı

bu arada face kullanıyor musun ordan ulaşmak kolay olur

Tamam canim izunli yaz beni de sen kensini toparla takimda rolanir daha kalabalkoluruz muabbet ne daha fuzel olur.face kullanmiom canim kk ya hergun giriom zaten burdan msj atarsan corurum zaten

Tamam canim izunli yaz beni de sen kensini toparla takimda rolanir daha kalabalkoluruz muabbet ne daha fuzel olur.face kullanmiom canim kk ya hergun giriom zaten burdan msj atarsan corurum zaten

tamam canım
ayşeyde fikrini söylesin ben soracam hepimiz izinli oluyor muyuz diye

yaa ne desem bilemedim azda olsak olmasaydı böyle..ben kararınıza uyarım netice olarak

merhaba ayşecim nasılsın
ben msj attım şimdi bizim durumumuz hakkında
inş olumlu bir cevap alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…