Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Boy: 174
Kilo: 79.1 (1 saat önce yemek yemiştim şimdi tartıldım en son kilom bu
:52:)
Hedef Kilom: 70
:16:

tamam cnm teşekkürler hemen notumu alıyorum....bu hafta bol paylaşımlarınla birlikte :52:1 haftalık deneme süresi olacak:46:
önümüzdeki haftada listede olacaksın ....aklına takılan birşey varsa sor cnm...:16:

çok teşekkür ederim :16: bu cuma da yazıyorum kilomu dimi ama haftaya listede olucam? ya da haftaya cuma mı yazayım? :44:

valkyrie89 cnm normalde bızde sebze ağırlık yemekler olur ama ramazan dolayısıyla sahurda fılan bıraz daha hamur ısı ağırlıklı yemekler oluyor oda ac kalmayalımdıye ramazandan sonra bıraz daha duzenlı olucak .evet dun cok kaçırdım :( ama ınat ettım kosu bantında 30 dk yurudum 121 cal yaktım gun ıcındede ısyerının etrfında yurudum bızım bahcemız var orada bıberler vs var onları suladım etttım.aksam sporun uzerınde evısupurup toz aldım bırazda olsa yakmışımdır sanırım yedıklerımı dıye düşünüyorum.
sky cım cnm benim hamur işi yiyip uzun süre tok durmak yanlış bir düşünce :19:önerilen besinleri yesen hem kilo almayacak ,kısa zamanda çok güzel kilo vermeye başlayacak belki baş ağrına iyi gelecek....hamur işi bol kalori ,bol kilo ,kısa süreli tokluk ve iştah bombası cnm....neyse sen kendini bir toparla artık elime maşa alacağım senin için :9::10::38::12:
memleket neresi bahçe ve sebzeler çok şanslısın....

buarada takıma yenı alacağınız kısıler mümkünse 90+ kılo olsunlar hep 60 cıvarı olmuyor böyle :D

kardeş takım olayı nedır buarada ?

destek,motivasyon ve yardımlaşma cnm....
canım çok makarna istedi kızlar ya offff:14::14::14::14::14:

şişşşşttttttttt dün çiko:125: bu gün makarna:56: ben ne dedim dün gece....sarelle :39:değil diğer çiko :125:unutmadım ...yorgunda olsam:9::32::52:

Kaptancığım cumadan sonra kaçamaklar için ceza olayına başlasak olmaz mı ?
Benim yaptığım diyette light kola var içebilyorsun ama içmemeye çalışıyorum. İçersemde ceza almak istiyorum ki telafi olsun. Gönüllüyüm.:18::18::18:

en kısa zamanda ,haftasonu sakin geçer tahminimce takım....bu konuyla ilgili düşüncelerim ilk mesajda cnm....salı çarşamba kesinleşmiş olur ki olması lazım....:7::13:
aynen bir yerden iyi bir iş bulsam iki dk beklemiycem.:19::19::19:

hayırlısı olsun cnm....en azından bir işin var....

ya ben sabah aç karnına sade içilen kahvenin yağ erittiğini biliyorum denedim şhsen uyguladım ama selülit yapıyo diye içemiyorum ya hem normale göre daha tok tutuyor.:31::31:

sabah ara öğünde sade türk kahvesi.....öğleden sonra arada yağsız sütle koca bir kupa nescafe(kahve yi az koyunca bir zararı olmuyor:7:) tok tutuyor cnm...
valla doğru söylüyosun dır dır dır ne kadar çok konuşuyor dimi?:24::24::24::24::24:

dızını zorlama ki daha büyük sakatlıklar çıkmasın ama yediklerine gelince sucuk makarna çok fena olmuş tatlım diliyorum ki diğer günler bunu telafi edecek bişiler yersin ve sporun bol bol olur suyuda unutmayalım:20::20: :9:

verdiğin degerli bilgiler için çok saol :46::46::46::46: :16::16::16:

seni görmek çokkk güzel işlerini yoluna koyduğun zaman seni bol bol paylaşım için bekliyoruz :16::16::16::16:

valla yediklerinde sporda süpper gözüküyor ama şunu unutma belli bir dönem senin için de bizim için de duraklama dönemi olcak hayal kırıklığı veya umutsuzluk lmasın buna kendini hazırla bu çok normal birşey:48::48::48:

arkadaşımmm:46::46::46::46::46:

canım arkadaşım ben bu konuda daha öncede dedim hem kaçamak hem spor yapmayanlara ceza verelim diye tabi kişiler yaar yapmaz bu bizi ilgilendirmez biz onların iyiliği için bir adım daha atalım demiştim ama dur bakalım soralım bir daha:13::13:

kaptancığım, edacığımın teklifi üzerine daha önce söylediğim şeyi bende sana ve diğer arkadaşlarıma sormak istiyorum;

1- kaçamak yapan arkadaşlara bir daha yapmaması için ve kaçamak erisin diye spor cezası verelim mi?
2- spor yapmayan arkadaşlara normalde kaptanımızın dediği gibi en az 30 dk yürüyüş standartının üzerine 50 mekik ekleyelim mi? (30dk yürüyüş + 50 mekik)

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

eylülcüm bu konuyla ilgili pazartesiye herkesden öneri bekliyorum cnm....salı çarşamba uygulamaya geçiririz....

Valla duraklama döneminin geleceğini biliyorum işte o zaman daha büyük savaş açacağım. Dukanda 5-7 gün atak (saf protein yiyeceğim sebzede yok) +spor duraklamayı atlatırım diye düşünüyorum. Umutsuzluk yok. Ya hep ya hiç. Ben şuan Heppp diyorum.:)

aynen devam edacım:46::46::46:

Cezaya başlamamız lazım. Cezalar bizim iyiliğimiz için. 2 takım arkadaşımız bayağıdır uğramıyor. Onlar ne haldeler merak ettim. Yeni üyeler lazım bize. Birini davet ettim ama dün 3. grubada davet almış. Hadi hayırlısı...

23.07.2013 menüm

sabah
nesfit

ara
1 avuç kiraz
5 kayısı

öğlen
kepekli form biküvi
5-6 yeşil zeytin
2 çatal peynir
1 çay kaşığı sarelle
açık çay

akşam
5 y.k. Barbunya
2 y.k pilav
3 y.k yoğurt
2 tuzlu kuru pasta

su: 2,5 litre
spor:20 dk yürüyüş,15dk egzrsz

23.07.2013 mesaj---------> 29 :46::46::46:

ceza ceza ortalığı yıkmışsın kuru pastayı da :125::nazar::52:

su::46::nazar:
spor::46::nazar:

İyi akşamlar herkese .
Şimdiden iyi iftarlar Allah kabul etsin.

Öncelikle günlük tartı ölçümden iyi haberlerle karşınızdayım. :52::52: An itibarı ile tartı 99,4 kilo olarak gösteriyor. :51::51: Dün 99,9 du. Yani bugün yarım kilo daha vermişim. İçimden kötü bir ses yakın zamanda kilo vermem duracak diyor ama had bakalım durmaz inşallah.

Sahur yemeğini tekrar hatırlatayım.

Bir dilim ekmek
2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir.
Yarım domates
1 litre su.

İftar yemeğimide hazırladım.

Haşlanmış hindi etinden bol yeşillikli salata.
Annem dolma yapmış. Bir kaşıkçık tadına bakacağım.
1 litre su.

ve iftardan sonra spora gidiyorum en az 4 km tempolu yürüyeceğim.
Spordada bol su içeceğime eminim. herhalde 3 litreyi geçerim bugün...
Beni beklemeyin muhtemelen eve geldiğimde ceset gibi olacağım ve istikamet duş ardından yatak olacak.
Kendinize cici bakın. :54:

amin cnm....allah kabul etsin....sahurda yumurtada var okudum bir yerde:44:....4*4:46:

Edacım doktor kontrolündeyim şimdilik böbreklerimde bi sıkıntı yok çok şükür ilacı bırakmamam gerekiyo sadece yinede dediğin gibi yapıp önce kitabı okuycm

Çok güzel kilo veriyosun Allah bereket versin:52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar:

önce sağlık canım....seni sıkıntıya sokacak hiç bir şeye kalkışmayacağından eminim ben:31:

mesaj numara ısını artık bır sonrakı gun oncekı gunun toplam mesajınımı yazıyoruz?oyleyse ben dunkılerı saymadım ama ybugunden ıtıbaren sayarım

evet sky cım...

Günaydınlar herkese bugün çok aç ve uykusuz bir eda var karşınızda. Sahurda midem bulandı doğru düzgün hiç birşey yemedim.
Bir lokma ekmek 1 çatal peynir 2 kaşık çorba. 1 litre su. Dünde 5 km yürüdüm. Yoruldum. bugün deli gibi olacağım sanırsam.:)

Dün ki mesaj sayım: 28 :21:

edacım çok zorlamıyorsun değilmi bünyeni....
hiç bir şey yememişsin nerdeyse bak ilk beğenmediğim öğünün bu oldu şimdi olmadı ama:20:
su::46::nazar:
spor::46::nazar:

Çayın her türlüsü midemi bulandırıyor. Belki 1 yıldan fazla olmuştur hiç çay içmeyeli. Kahve candır :)

senamike içermeyen bitki çaylarından iftar sonrası içersen eğer ertesi güne faydasını görürsün edacım....ben yeşil çay içemiyorum malesef....ama bitki çaylarından günde bir kupa içmeye çalışıyorum....

kızlar selam bugün kendi takımı ve burayada uğrayamadım k.bakmayın umarım sağlıklı bir gün geçirmişsinizdir geçenelrde grubumda kendi diyet yöntemlerime dayanarak bişiler yazmıştım onu burdada paylaşmak istedim arada bizim grubada bakın 1 dilim baklava için arkadaşa 4 gün spor cezası verdik :52:

kızlar şimdi menülere yorum yapıyoruz ama bazen dedikerimiz duylmo veya asıl olsa bana sölemedi diye üstünüze alınmıyor olabilirsiniz ben bi kaç bişi sölücem:

• sabah mutlaka yada sahurda yumurta yada temel protein tüketin çünkü en öenmli öğün bünye sağlam olmazsa kastan yıkar
  • sütü ve meyveyi öğlen 3 ten sonra tüketmeyin. sütü özellikle akşam içmeyin içindeki süt şekeri aniden kan şekerii fırlatır ve yağ olarak depolanmaya yol açar
  • bulguru cumaya 2 gün kaldığında tüketmeyin şişkinliği geçmiyoor
  • suyu ramazan nedeniyle çok tüketemiosunuz ama en az 2 litre için hatta 1 bardak iftar açarken 2 bardak yemeksırasında 2 bardak yemekten sonra 3 bardak sahura kadar 2 bardak sahurda yaparsanız tam 2 litre su içiyorsunuz.
  • gece sahurda ekmeği fazla yemek yerine 1 avuç ceviz fındık veya badem yiyin liflidir tok tutar
    • pilavın karbonhidrat değeri yüksektir bu nedenle şeker deposudur tüketmeyin

iftardan hemen sonra tatlı yemeyin yükselen kan şekeri biraz düşsün öle yiyin tabi biz şu an tatlı yemiyoruz ama illa yiyeceksiniz
:42::42:

çok teşekkürler canım benim....:38:

Selam kızlar kusuruma bakmayın dün konuşup bugün yazmamis oldum işyerinde çok yoğundum bugün salı günleri mali müşavirimiz geliyor daha da yoğun oluyorum. Şimdi de iftar hazırlıycam sonra yorumlara bakmaya çalışırım. Hepsini detaylı okuyacağım. Dun yediklerimi de yazarım. Şimdilik iyi akşamlar herkeseee

selam seremicim....kolay gelsin cnm....

çok teşekkür ederim :16: bu cuma da yazıyorum kilomu dimi ama haftaya listede olucam? ya da haftaya cuma mı yazayım? :44:

rica edrm cnm:16:....

oruç tutuyorsan yarın akşam iftardan önce tartılacaksın ;
oruç tutmuyorsan bu cuma sabahı tartılıp bildirim yapacaksın cnm.... bu kiloda senin başlangıç kilon olacak önümüzdeki hafta için:34:....

rica edrm cnm:16:....

oruç tutuyorsan yarın akşam iftardan önce tartılacaksın ;
oruç tutmuyorsan bu cuma sabahı tartılıp bildirim yapacaksın cnm.... bu kiloda senin başlangıç kilon olacak önümüzdeki hafta için:34:....

pekaalaa o zamaan bu sahurda güzeel bir kahvaltı yapıp yarın iftardan önce başlangıç kilomu belirliyorum:129:iyi geceler deniz ablacım yarın görüşmek üzere :93:

kızlar;

oruç tutan arkadaşlarım yarın akşam iftar öncesi tartılmayı unutmayın.....

oruç tutmayan arkadaşlarım cuma sabahı .... 11 'e kadar kilo bildirimimizi yapıyoruz.....

geçen haftaki kilo: ?

bu haftaki kilo: ?

giden /gelen kilo: ?

hedef kilo : ?

yüzde hesabı :

gçn. hft. kg. ? - bu hft. kg. ? = ? / gçn. hft. kg * 100
[/B]

Son düzenleme:
merhaba beni davet ettiğiniz için teşekür ederim.
adım zeynep.
33 yaşındayım.
öğretmenim.şimdi hem tatildeyim hemde doğum iznindiyeim.
22 günlük bir prensesim var.
ama abur cubur çok kaçıyo en azından burası ile beraber gidersem abur cuburu keserim diye ümid ediyorum.
boyum 170 cm ve kilom şu anda tartıldım 94.3 ama sabah 93 oluyorum

ben gittim gideli grup maşallah bayağı sessiz ceza almıştım:52:
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar kg verdim kaç gün yzamadım buraya ya . 57.5 im:) yuppiiiiiiiii maşallah. neyse yarın gorusuruz bugun biraz tozuttum galiba:53:

ben gittim gideli grup maşallah bayağı sessiz ceza almıştım:52:
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar kg verdim kaç gün yzamadım buraya ya . 57.5 im:) yuppiiiiiiiii maşallah. neyse yarın gorusuruz bugun biraz tozuttum galiba:53:

hoşgeldin vogue bende yeni üyeyim daha.
adım zeynep
yavaş yavaş grubu tanıycaz artık

merhaba beni davet ettiğiniz için teşekür ederim.
adım zeynep.
33 yaşındayım.
öğretmenim.şimdi hem tatildeyim hemde doğum iznindiyeim.
22 günlük bir prensesim var.
ama abur cubur çok kaçıyo en azından burası ile beraber gidersem abur cuburu keserim diye ümid ediyorum.
boyum 170 cm ve kilom şu anda tartıldım 94.3 ama sabah 93 oluyorum

merhaba zeynep öğretmenim:16:
rica ederim ....zevkle:16:
öncelikle bebeğinizi allah bağışlasın:emir_bebek::nazar::16:

doğum yapalı çok kısa zaman olmuş henüz ....sağlıkla ve keyifle istediğimiz kilolara ulaşacağız....yeterki azim ve iradimize sahip çıkalım....gerisi kendiliğinden geliyor zaten....

az önce yeni bir arkadaşımız da katıldı aramıza kendisine açıkladığım konular aynen sizin içinde uygunsa....kurallarımızı kabul ediyorum yorumunuzdan sonra listeye ekliyorum hemen sizide....

cuma sabahı kilonuzu baz alır 1 haftalık deneme süresinden sonra önümüzdeki hafta yarışmaya dahil olursunuz:16:

14. takım kurallarımız;

1 - hergün en az 5 mesaj yazılacak( menülere yorum vs)

2- hergün düzenli menü yazılarak+su+spor rapor edilecek

3- bir :? & iki:? hafta deneme süresinden sonra yeni üye takıma dahil edilecek

4- her cuma saat 11 00 ' a kadar kilo bildirimi yapılacak

:nazar::7::8::10::12::13:

canım kabul diyorum yorumundan sonra listeye ekliyorum hemen....

merhaba zeynep öğretmenim:16:
rica ederim ....zevkle:16:
öncelikle bebeğinizi allah bağışlasın:emir_bebek::nazar::16:

doğum yapalı çok kısa zaman olmuş henüz ....sağlıkla ve keyifle istediğimiz kilolara ulaşacağız....yeterki azim ve iradimize sahip çıkalım....gerisi kendiliğinden geliyor zaten....

az önce yeni bir arkadaşımız da katıldı aramıza kendisine açıkladığım konular aynen sizin içinde uygunsa....kurallarımızı kabul ediyorum yorumunuzdan sonra listeye ekliyorum hemen sizide....

cuma sabahı kilonuzu baz alır 1 haftalık deneme süresinden sonra önümüzdeki hafta yarışmaya dahil olursunuz:16:

merhaba canım.
tamam az çok biliyorum kuralları zaten.
bir hesaplamayı bilmiyordum onu da öğrendim.
tamam canım bir hafta deneme süresine tabiiyim.
bebeişim çok minik ama başka türlü de kaçamaklara engel olamıyorum.

14. takım kurallarımız;

1 - hergün en az 5 mesaj yazılacak( menülere yorum vs)

2- hergün düzenli menü yazılarak+su+spor rapor edilecek

3- bir :? & iki:? hafta deneme süresinden sonra yeni üye takıma dahil edilecek

4- her cuma saat 11 00 ' a kadar kilo bildirimi yapılacak

:nazar::7::8::10::12::13:

canım kabul diyorum yorumundan sonra listeye ekliyorum hemen....

kabul ediyorum bu arada adın deniz galiba
arada okuduğum bir kaç yorumdan öyle çıkardım ama o kadar çok okudım ki karıştırmış ta olabilirim

Kizlar meraba bende geldim. 1.75 boyundayim. 87.4 kiloyum. Yeni dogum yaptim 3 aylik bi bebisim war. Sali gunu basladim diyete. Akupunkturla destek yapiyorum diyete. Cunku emzirirken inanilmaz istahim acik. Bakalim ins cok guzel sinuclar alirim.

Kizlar meraba bende geldim. 1.75 boyundayim. 87.4 kiloyum. Yeni dogum yaptim 3 aylik bi bebisim war. Sali gunu basladim diyete. Akupunkturla destek yapiyorum diyete. Cunku emzirirken inanilmaz istahim acik. Bakalim ins cok guzel sinuclar alirim.

canım hayırlı olsun bebeğin benim de 22 günlük bebeğim varç
inşallah şu kilocukları atarız da hafifleriz biraz

merhaba canım.
tamam az çok biliyorum kuralları zaten.
bir hesaplamayı bilmiyordum onu da öğrendim.
tamam canım bir hafta deneme süresine tabiiyim.
bebeişim çok minik ama başka türlü de kaçamaklara engel olamıyorum.

merhaba canım....evet bebiş daha çok minik:emir_bebek::nazar:
zaten kiloların baş sebebi de o abur cuburlar....ilk başta onları yok edip burda hepbirlikte güzel öğünler düzenleyip gidecek kilocuklar hiç merak etme....tabi senin öğünlerin bizlerden biraz farklı olacak :56:bu da yeni anne olmanın avantajı :9::12:

kabul ediyorum bu arada adın deniz galiba
arada okuduğum bir kaç yorumdan öyle çıkardım ama o kadar çok okudım ki karıştırmış ta olabilirim

tamam canım teşekkürler ....hayırlı olsun:16:hemen listeye ekliyorum ....
evet bendeniz ; takım kaptanınız deniz canım ....

canım hayırlı olsun bebeğin benim de 22 günlük bebeğim varç
inşallah şu kilocukları atarız da hafifleriz biraz

Ewet tatlim ya. 76 ile hamile kaldim. 95 ile doguma girdim. 88 kikoda takildim kaldim. Yeni basladim diyete. Ama burada super seyler yapabilirim. Ins weririz. Once hedefim 76. Daha sora 70. Inaniyorum ben inaniyorum.

merhaba canım....evet bebiş daha çok minik:emir_bebek::nazar:
zaten kiloların baş sebebi de o abur cuburlar....ilk başta onları yok edip burda hepbirlikte güzel öğünler düzenleyip gidecek kilocuklar hiç merak etme....tabi senin öğünlerin bizlerden biraz farklı olacak :56:bu da yeni anne olmanın avantajı :9::12:

tamam canım teşekkürler ....hayırlı olsun:16:hemen listeye ekliyorum ....
evet bendeniz ; takım kaptanınız deniz canım ....

evet canım ben size göre biraz avantajlıyım emzirdiğim için menülerim biraz daha dolu olabilir.
ama zaten kaçamaklar olmasa sadece ana ve 3 ara öğünü sağlıklı yesem hem kendim için hemde bebiş ,ç,n daha sağlıklı olacak

Back
X