Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Teşekkürler bilgilendirme için.

Bende önümüzdeki bir kaç gün daha az burada olacağım . Kdv muhtasar geçici evlere şenlik

Azaltmak dışında yediklerini de değiştirmen gerekiyor. Protein sebze ağırlıklı beslenmelisin...

Slm arkadaşlar iftar menüm

4 5 kaşık çorba
3 tane küçük dolma
salata+ayran biraz yürüdüm
2 litre su içtim bu kadar ekmek yemedim

Dolmayı da az tüketmelisin. Ben dün bir kaşık annemin dolmasından alıp tadına baktım maksat nefsimi Suussss bee demek:)
Evde pişeni yemek yada yememek arasında zorlu bir mücadele bu. Çorba ve salatayı çoğaltıp dolma yemezzsen daha faydalı olurdu bence. Salataya peynir eklersen birazda protein almış olurdun.

Bence başlamadan önce mutlaka doktoruna danış arkadaşım lütfen önemli konular bunlar. Herşeyden önce sağlık...
Cuma günü inşallah hepimiz vermiş olacağız.

mesaj numara ısını artık bır sonrakı gun oncekı gunun toplam mesajınımı yazıyoruz?oyleyse ben dunkılerı saymadım ama ybugunden ıtıbaren sayarım

Bugün dönüp dünkü mesajlarını sayıp mesaj sayısını belirtiyorsun. Böyle daha kolay oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaptancığım cumadan sonra kaçamaklar için ceza olayına başlasak olmaz mı ?
Benim yaptığım diyette light kola var içebilyorsun ama içmemeye çalışıyorum. İçersemde ceza almak istiyorum ki telafi olsun. Gönüllüyüm.:18::18::18:

Bende sıkıldım. Çıkmak için zamanını kolluyorum. :):)

aynen bir yerden iyi bir iş bulsam iki dk beklemiycem.

ya ben sabah aç karnına sade içilen kahvenin yağ erittiğini biliyorum denedim şhsen uyguladım ama selülit yapıyo diye içemiyorum ya hem normale göre daha tok tutuyor.

valla doğru söylüyosun dır dır dır ne kadar çok konuşuyor dimi?

dızını zorlama ki daha büyük sakatlıklar çıkmasın ama yediklerine gelince sucuk makarna çok fena olmuş tatlım diliyorum ki diğer günler bunu telafi edecek bişiler yersin ve sporun bol bol olur suyuda unutmayalım

verdiğin degerli bilgiler için çok saol

seni görmek çokkk güzel işlerini yoluna koyduğun zaman seni bol bol paylaşım için bekliyoruz

valla yediklerinde sporda süpper gözüküyor ama şunu unutma belli bir dönem senin için de bizim için de duraklama dönemi olcak hayal kırıklığı veya umutsuzluk lmasın buna kendini hazırla bu çok normal birşey

Slm arkadaşlar iftar menüm

4 5 kaşık çorba
3 tane küçük dolma
salata+ayran biraz yürüdüm
2 litre su içtim bu kadar ekmek yemedim

arkadaşımmm

canım arkadaşım ben bu konuda daha öncede dedim hem kaçamak hem spor yapmayanlara ceza verelim diye tabi kişiler yaar yapmaz bu bizi ilgilendirmez biz onların iyiliği için bir adım daha atalım demiştim ama dur bakalım soralım bir daha:13::13:

kaptancığım, edacığımın teklifi üzerine daha önce söylediğim şeyi bende sana ve diğer arkadaşlarıma sormak istiyorum;

1- kaçamak yapan arkadaşlara bir daha yapmaması için ve kaçamak erisin diye spor cezası verelim mi?
2- spor yapmayan arkadaşlara normalde kaptanımızın dediği gibi en az 30 dk yürüyüş standartının üzerine 50 mekik ekleyelim mi? (30dk yürüyüş + 50 mekik)

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Valla duraklama döneminin geleceğini biliyorum işte o zaman daha büyük savaş açacağım. Dukanda 5-7 gün atak (saf protein yiyeceğim sebzede yok) +spor duraklamayı atlatırım diye düşünüyorum. Umutsuzluk yok. Ya hep ya hiç. Ben şuan Heppp diyorum.:)

Cezaya başlamamız lazım. Cezalar bizim iyiliğimiz için. 2 takım arkadaşımız bayağıdır uğramıyor. Onlar ne haldeler merak ettim. Yeni üyeler lazım bize. Birini davet ettim ama dün 3. grubada davet almış. Hadi hayırlısı...

23.07.2013 menüm

sabah
nesfit

ara
1 avuç kiraz
5 kayısı

öğlen
kepekli form biküvi
5-6 yeşil zeytin
2 çatal peynir
1 çay kaşığı sarelle
açık çay

akşam
5 y.k. Barbunya
2 y.k pilav
3 y.k yoğurt
2 tuzlu kuru pasta

su: 2,5 litre
spor:20 dk yürüyüş,15dk egzrsz

23.07.2013 mesaj---------> 29

Kardeş takımın ceza sistemine baktım. Bir dilim baklava için bir hafta içinde yapılmak üzere 1000 mekik vermişler. Çok iyi ya

gördüğüm kadarıyla sky ve seremi dün uğrayıp açıklama yapmışlar umarım daha bol bir paylaşımla karşılaşırız.

Ceza olmadığı için iyisin. Pastana ceza verirdik hemen Geri kalan iyi. Gerçi pilav yerine bir dilim ekmek daha iyi olmaz mıydı? :18:

ekmek seven biri değilim malesef ki yiyemiyorum çok nadir

hımmm m onları unuttum ben doğru acaba nerdeler ki

Bende ekmek arayan biri değilim kahvaltı dışında fakat pilavdan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Sevmediğim o kadar çok yemeye maruz kalıyorumki :2:

Unutacak kadar çok vakit uğramamışlar demekki kaptancığım kaçaklarımız var..

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlar

sahur menüm
1 tane közlenmiş biber
3 zeytin
1 dilim peynir
domates 2 dilim ekmek yedim
1 bardak çay içtim 1 litrede su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…