- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.841
şu an benim hayatım lavabo yolu oldu
valla işte arkadaş olduk işte lavabo mermerleri kapı koluyla
şimdilik 2 ltre oldu bu gidişle 3 bulurum benbelki 6 litre
Baskı konusunda annemi çağırym cnm bi konuşur bi daha spordan kendini alamzsın
canım kendini boşuna zorlama. ramazandan sonra başla.
Ama başlamadan önce kitabını okumanı mutlaka tavsiye ediyorum.
Ben dukan diyeti yapıyorum ve bazı sınırlı kullanılacak izinli gıdalar var. Light kola bunlardan biri. Elimden geldiğince içmemeye özen gösteriyorum.
Meyvede yasak olduğu için canım şeker istiyor ki ben çikolata delisi bir insanım. Kaçamak olacak ama çok az olacak.
Benim kötü tarafım spor olayı. İş yerinde aşırı zihinsel olarak yoruluyorum. Beyin yorgunluğu fiziksel yorgunluk gibi tembelleştiriyor beni. Beynim yorgun olunca hareket etmekten kaçınıyorum.
Bu nedenle işten ayrılacağım zaten. Yoksa kışın hiç spor yapamam. Çünkü okul + dersane+ iş ve diyeti aynı anda yapamam. Yaş 24 kilolardan kurulmak laızm. 6 yıldır taşıdığım yetti.:))
Spor konusunda bana baskı yapmanızı teşvik etmenizi rica ediyorum 
6 litre çok. Böbreklerini bozarsın Allah korusun...
3 litre iyidir. :)
ben normalde 3 litreyi geçiyorum. Birde ekstra sıvılar var. Nescafe içiyorum sütlü. O da zorunlu gibi doktor mutlaka iç dedi. Ödem atıyor.
Mart ayında psedotümör serebri teşhisi kondu bana. (Vücut nedeni belli olmayan bir nedenden ötürü tümör varmış gibi tepki veriyor ama yok. Yalancı tümör diyorlar.) İlaç kullanıyordum geçen aya kadar. Göz doktoru ilacı kestirdi nöroloji doktoru tekrar başlatabilir. Ne olacak bilmiyorum.Belki ay başında tekrar ilaca başlarsam bol bol su + bol bol nescafe içmeye devam edeceğim.:2:
ben normalde 3 litreyi geçiyorum. Birde ekstra sıvılar var. Nescafe içiyorum sütlü. O da zorunlu gibi doktor mutlaka iç dedi. Ödem atıyor.
Mart ayında psedotümör serebri teşhisi kondu bana. (Vücut nedeni belli olmayan bir nedenden ötürü tümör varmış gibi tepki veriyor ama yok. Yalancı tümör diyorlar.) İlaç kullanıyordum geçen aya kadar. Göz doktoru ilacı kestirdi nöroloji doktoru tekrar başlatabilir. Ne olacak bilmiyorum.Belki ay başında tekrar ilaca başlarsam bol bol su + bol bol nescafe içmeye devam edeceğim.:2:
Canım benim annem baskı konusunda çok iyi. Daha çok bağırtı çığırtı yöntemiyle yaptığından duymuyorum onları.
kızlar ben çıkıyorum size keyifli güzel sohpetler....
3 kg bamya aldım:18:beni bekliyor:18:....
akşam yemeğimi pişireyim çok geç kalmadan....
Teşekkür ederim kaptancım evet haklısın biraz seviyorum:18::18: dukan diyetine başlayınca bırakcm ekmeği yulaf kepeğinden yapılmış krep yiyeceğim bende inanıyorum hep birlikte başarcz
anladım cnm....yeme düzenin şu an itibariyle bence 4*4 ....
kilo vermede avantajın yaşın....kilo ne kadar fazla olsada metabolizman 30 lu yaşlara göre sana yardımcı olacaktır diye düşünüyorum....
spor konusunda yürüyüş,leslie bir bak 1 mil , 2 mil ,3- 5 diye faklı programlar var bunları deneyebilirsin mesela....başlangıç 1,2, ve sonrasında 3 hedeflediğin kilona yaklaştıkçada 5 mil olabilir....her akşam uyumadan önce bacak ve karın için çok basit ama etkili hareketler yapabilirsin ....sırt üstü yatıp bacaklarını karnına çekebildiğin kadar şek....yine bacaklar havada v şeklinde aç kapat...
bir sopa ile sağa sola dönme hareketleri....bunları hergün yapsan bile zamanla etkisini göreceksin....
kızlar ben çıkıyorum size keyifli güzel sohpetler....
3 kg bamya aldım:18:beni bekliyor:18:....
akşam yemeğimi pişireyim çok geç kalmadan....
Çok geçmiş olsun cnm Allah tez zamanda şifa versin bende fmf hastasıyım ölene kadar ilaç kullancm hastalığım pek duyulmuş değil o yüzden pek kimse bilmiyo akdeniz ateşi olarak da biliniyor ilerki dönemlerde böbrek yetmezliğine neden oluyo sürekli hastanede yatıp ilaç alıyorum o yüzdende kilo aldım aslındaherşeyin başı sağlık sağlığım olmadıktan sonra gerisi yalan
çok geçmiş olsun cnmtekrar başlama ilaca ya
çok geçmiş olsun canım ....allah acil şifalar versin inşallah....
ben bu iş yerinden bıktım valla ya bune böle. bu saatte toplantı var denilir mi sizce? evde eşim beni bekliyo iş yemek beni bekliyo affedersiniz ama tam pislik bunlar ya
Teşekkürler canım. Sanada geçmiş olsun. benimde aynı şekilde geçene kadar ilaç tedavisi yok. Şansına yani.
Eğer böbreklerinle ilgili problem yaşıyorsan dukan yapmadan önce 100 kere düşün. sinirim sistemi problemi olan kişiler için pek iyi değil.
Teşekkür ederim canım. Çok sağol.Öyle ağrı sızı yok şükürler olsun.
Çok teşekkür ederim. İnşallah geçer. Hiç bir neden yokken hasta olunca stres ve kiloya bağlıyorlar. Kilo verince geçerse bir daha hiç kilo almayacağım:)
Yinede sen öyle demek ekmek yiğiyorsun orada. Gerekirse başka iş bul. Sıkma canını bende aynıyım:)
çin işgencesi yemin ediyorum neler yapıyolar ya sıkıldım bunlardan ya
Pilates çok iyi ve çok etkili... Çalışmayan kas yok yani. Henüz ağır sporluk bir halim yok. Şuan diyetle veriyorum. Sporada sıra gelecek:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?