Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar meraba bende geldim. 1.75 boyundayim. 87.4 kiloyum. Yeni dogum yaptim 3 aylik bi bebisim war. Sali gunu basladim diyete. Akupunkturla destek yapiyorum diyete. Cunku emzirirken inanilmaz istahim acik. Bakalim ins cok guzel sinuclar alirim.

canım hoşgelmişsin:16:....öncelikle bebişini allah bağışlasın:nazar::emir_bebek:

küçük bir sorun var yalnız:18::17:paylaşım alanında 3. takımdan davet almışsın....biz sana yetişememişiz:32::31: ....:44:
:44::44:

Ewet tatlim ya. 76 ile hamile kaldim. 95 ile doguma girdim. 88 kikoda takildim kaldim. Yeni basladim diyete. Ama burada super seyler yapabilirim. Ins weririz. Once hedefim 76. Daha sora 70. Inaniyorum ben inaniyorum.

ben tam hamile kalmadan önce zaten kilo almıştım.
birde hamile kalınca üstüne çok almadım ama zaten vardı.
89 kilo ile hamile kaldım 100 le doğuma gittim şu anda da 93 üm.
ama asıl hedefim uzun vadede 75

canım hoşgelmişsin:16:....öncelikle bebişini allah bağışlasın:nazar::emir_bebek:

küçük bir sorun var yalnız:18::17:paylaşım alanında 3. takımdan davet almışsın....biz sana yetişememişiz:32::31: ....:44:
:44::44:

Hem ondan hem sizden aldim ama :( we sizin takima gelmek istedim. Hatta 1 kere daha bakayim. Beni istemedin sanirim :(

ben tam hamile kalmadan önce zaten kilo almıştım.
birde hamile kalınca üstüne çok almadım ama zaten vardı.
89 kilo ile hamile kaldım 100 le doğuma gittim şu anda da 93 üm.
ama asıl hedefim uzun vadede 75

Olucak mutlaka 24 yasindayim ben. Cocuk yapti saldi kendini densin istemiyorum. Fit bir anne olma yolunda cok azimliyim. Nasi bi diyet uyguluyosun canim

Olucak mutlaka 24 yasindayim ben. Cocuk yapti saldi kendini densin istemiyorum. Fit bir anne olma yolunda cok azimliyim. Nasi bi diyet uyguluyosun canim

maşallah sen genceciksin ben 33 yaşındayım 6 yaşında ve 22 günlük iki kızım var.
valla canım internetten bir kaç tane emziren diyet buldum bakalım bu hafta deniycam kilo verebilecekmiyim.
birde en azından liste olursa elimde diyorum daha sağlıklı beslenmiş olurum.
böyle ne gelirse yiyorum daha abur cubur ve aperatif şeylerle geçiştiriyorumç
hem daha sağlıklı bir biçimde beslenirsem sütüm de kızım için daha sağlıklı olur bir de biz minik doğduk zaten kilo almamız gerekir

merhaba beni davet ettiğiniz için teşekür ederim.
adım zeynep.
33 yaşındayım.
öğretmenim.şimdi hem tatildeyim hemde doğum iznindiyeim.
22 günlük bir prensesim var.
ama abur cubur çok kaçıyo en azından burası ile beraber gidersem abur cuburu keserim diye ümid ediyorum.
boyum 170 cm ve kilom şu anda tartıldım 94.3 ama sabah 93 oluyorum

hosgeldın takıma ve allah analı babalı buyutsun..

Bugün aranıza katıldım ve aranıza katılmaktan dolayı heyecanlıyım ve mutluyum. henüz 18 yaşında olmama rağmen kilolarımla başım dertte. boyum 174 kilom 78. Sırf aranıza katılıp sizinle beraber zayıflamak istediğim için bugün ilk maasımla hemmen tartı aldım kendime iş dönüşü :16: ilk olarak şekeri bırakmakla başlıyorum bu zayıflama yolculuğuma. şu anda bardağıma kuşburnu çayı yaptım ve şeker atmadım. hadi bakalım hayırlısı :40:isizlerden de öneriler bekliyorum. Fikirleriniz benim için önemli. Burada bütün kızlar zayıfladık zayıfladık zayıfladık diye oynayalım ve en birinci takım biz olalım :kkk: hepinizi öpüyoruum :54:

hosgeldın takıma :D

dun aksam gelemedim hanımlar yemeğe mısafır vardı 22 kışı fılandık masayı topla bulaşıkları yıka ortalığı topla sonra enson mısafırde 11,30 gıbı gıtt ee oda benm uyku saatıme geliyor yatıp uyudum hemen .

Back
X