Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

edacım çok zorlamıyorsun değilmi bünyeni....
hiç bir şey yememişsin nerdeyse bak ilk beğenmediğim öğünün bu oldu şimdi olmadı ama:20:
su::46::nazar:
spor::46::nazar:

Ablacığım öncelikle hoşgeldinn. Gözlerim seni aradı. Beğenmediğin menüme gelince sahura güzel kahvaltı hazırlıyorum ama yiyemiyorum midem bulanıyor bırakıyorum. Gün içinde zorlanmıyorum şükürler olsun.

hayırrrrrrrrr canım estağfurullah.... 3. takım daveti bizden önce yapmış.... hatta az önce azar bile yedik:47::9:istememek gibi birşey olabilirmi:43::43::43::43:

Kaptancığım ben bunu bilmiyordum. Seni zor durumda bıraktıysam özür dilerim. Ben takımdalar davet ediyor kişide istediğine gidebiliyor sanıyordum. :43::43::43::43::43:

Günaydın herkese. Umarım herkes iyidir.
Dünki menüm;

Sahur
Bir lokma ekmek
2 yemek kaşığı çorba
Azıcık peynir ( sahur yemeğimin kötü olduğunu biliyorum ama uyku sersermi midem bulanıyor yiyemiyorum.)

İftar menüm( bombayı patlattım ama telafi de ettim)
Bir baget tavuk sade pişmiş
Yarım tabak peynirli makarna (hemen kızmayın spor kısmında telafi ettim))
250 ml light kola

Spor: 1,5 saat / 9 km tempolu yürüyüş( 4-5 km günlük spor + 4 km yediğim makarnanın telafisi)
Su : 2,5 litre
Mesaj sayım:16

ve tabiki önceki günün kazancı 300 gr daha gitti. 99,1 kilo. Bu haftaki hedefime ulaşamayacağım 98 olmam zor bugün. Ama 98 küsürü göreceğim. :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Yeni gelen arkadaşlar Cerenberen16 ve Pofuduk18 hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Vereceğiz kiloları hep beraber. Ne kadar çoksak rekabet artar o kadar çok hadi bakalım:17::17::17::17::17::17:

Ben Eda haziranda 108 kilodan başladım diyete. Takıma katıldığımda 101,8 kiloydum geçen hafta. Bir buçuk hafta oldu.

Şuan 99,1 kiloyum:21::21:

Son düzenleyen: Moderatör:
hosgeldın takıma :D

Hoşbulduuuuummm :)
Kendimi tanıtayım dün adımı bile söylememişim:1: Adım Pelin, Lise son sınıf öğrencisiyim, veteriner teknisyeni olucam inşallah mezun olunca:16:şu anda veteriner ecza deposunda çalışıyorum yaz dönemi süresince burada olacağım ve sekreter gibi bişey olduğumdan sürekli bilgisayar başındayım bol bol yazıcam size burdan :46: Hepinizle tanışmak istiyorum :16: Aranızda en küçük benim sanırıım:17:

Hoşbulduuuuummm :)
Kendimi tanıtayım dün adımı bile söylememişim:1: Adım Pelin, Lise son sınıf öğrencisiyim, veteriner teknisyeni olucam inşallah mezun olunca:16:şu anda veteriner ecza deposunda çalışıyorum yaz dönemi süresince burada olacağım ve sekreter gibi bişey olduğumdan sürekli bilgisayar başındayım bol bol yazıcam size burdan :46: Hepinizle tanışmak istiyorum :16: Aranızda en küçük benim sanırıım:17:

Pelincim tekrardan h.geldin. Bende eda. 23,5 tan 24 :52::52::52:
Ee şuan nasıl bir yol izliyorsun. Nasıl besleniyorsun. Paylaş bizde sakıncalı bir şey varsa uyaralım seni :51::51::51::51:

Günaydın kızlar :16:
Sahur menüm şöyleydi:

1 küçük kepekli sandviç ekmeği
2 tane köfte
1 kase nesfit
1 çay bardağı şekersiz çay
yarım şişe su ( pek fazla su içme alışkanlığım yok içmeye çalışıyorum amaa :14:)

gece uykum kaçtı bende fırsat bu fırsat dedim 20 mekik çektim :51: akşam annemi ikna edebilirsem yürüyüşe götürücem malum tek başıma gidemem iftar bittikten sonra saat 9'u geçmiş oluyor :50:
Tekrar hepinize günaydıın :16:

valla doğru söylüyosun dır dır dır ne kadar çok konuşuyor dimi?:24::24::24::24::24:

dızını zorlama ki daha büyük sakatlıklar çıkmasın ama yediklerine gelince sucuk makarna çok fena olmuş tatlım diliyorum ki diğer günler bunu telafi edecek bişiler yersin ve sporun bol bol olur suyuda unutmayalım:20::20: :9:

evet leslie cok dırdırcı hayır turkce konuşsa ne ala bırde ıngılızce spormu yapcaksın kadının dedıgınımı anlamaya calıscaksın yanı.muzıkle yada tv ıle gıdıyor leslıe.
dun uğradım ısyerınde sıkıntı oluyor gırmek arada sayfaya bakıyorum ama uye gırısı yapamıyorum hanı ılerde sorun olmasın dıye sozlesmemız var ısten atılmaya sebep olabılır oyuzden.

ayyy dikkat et gereksiz yere tatsızlık çıkmasın canım:18::18::18:. durumunu bildikten sonra kalbimiz seninle:16::16::16:

Bugün aranıza katıldım ve aranıza katılmaktan dolayı heyecanlıyım ve mutluyum. henüz 18 yaşında olmama rağmen kilolarımla başım dertte. boyum 174 kilom 78. Sırf aranıza katılıp sizinle beraber zayıflamak istediğim için bugün ilk maasımla hemmen tartı aldım kendime iş dönüşü :16: ilk olarak şekeri bırakmakla başlıyorum bu zayıflama yolculuğuma. şu anda bardağıma kuşburnu çayı yaptım ve şeker atmadım. hadi bakalım hayırlısı :40:isizlerden de öneriler bekliyorum. Fikirleriniz benim için önemli. Burada bütün kızlar zayıfladık zayıfladık zayıfladık diye oynayalım ve en birinci takım biz olalım :kkk: hepinizi öpüyoruum :54:

merhaba hoş geldin aramıza pofuduk18 ben eylül 23 yaşındayım 40 gün oldu evleneli düğün zamanı çooookkkk güzel kilocuklar verdim ama eşim çok zayıf kilo alsın derken ben de aldım azcık. umarım hep beraber sağlıklı kilo vericez.:52::52::52:

:46::46::46::46::46::46:

destek,motivasyon ve yardımlaşma cnm....

şişşşşttttttttt dün çiko:125: bu gün makarna:56: ben ne dedim dün gece....sarelle :39:değil diğer çiko :125:unutmadım ...yorgunda olsam:9::32::52:

en kısa zamanda ,haftasonu sakin geçer tahminimce takım....bu konuyla ilgili düşüncelerim ilk mesajda cnm....salı çarşamba kesinleşmiş olur ki olması lazım....:7::13:

eylülcüm bu konuyla ilgili pazartesiye herkesden öneri bekliyorum cnm....salı çarşamba uygulamaya geçiririz....

ceza ceza ortalığı yıkmışsın kuru pastayı da :125::nazar::52:

amin cnm....allah kabul etsin....sahurda yumurtada var okudum bir yerde:44:....4*4:46:

önce sağlık canım....seni sıkıntıya sokacak hiç bir şeye kalkışmayacağından eminim ben:31:

evet sky cım...

edacım çok zorlamıyorsun değilmi bünyeni....
hiç bir şey yememişsin nerdeyse bak ilk beğenmediğim öğünün bu oldu şimdi olmadı ama:20:

senamike içermeyen bitki çaylarından iftar sonrası içersen eğer ertesi güne faydasını görürsün edacım....ben yeşil çay içemiyorum malesef....ama bitki çaylarından günde bir kupa içmeye çalışıyorum....

çok teşekkürler canım benim....:38:

selam seremicim....kolay gelsin cnm....

ahhh ahhh bide dün yediklerimi bilsen mahvoldum ya :14::14::14::14:

merhaba beni davet ettiğiniz için teşekür ederim.
adım zeynep.
33 yaşındayım.
öğretmenim.şimdi hem tatildeyim hemde doğum iznindiyeim.
22 günlük bir prensesim var.
ama abur cubur çok kaçıyo en azından burası ile beraber gidersem abur cuburu keserim diye ümid ediyorum.
boyum 170 cm ve kilom şu anda tartıldım 94.3 ama sabah 93 oluyorum

öncelikle bebeğin hayırlı olsun aman ne güzel kokuyodur o şimdi ölürüm ona ben Allah analı babalı büyütmeyi nasip etmiş.

ben gittim gideli grup maşallah bayağı sessiz ceza almıştım:52:
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar kg verdim kaç gün yzamadım buraya ya . 57.5 im:) yuppiiiiiiiii maşallah. neyse yarın gorusuruz bugun biraz tozuttum galiba:53:

hoş geldin :3::3::3::3:

merhaba canım.
tamam az çok biliyorum kuralları zaten.
bir hesaplamayı bilmiyordum onu da öğrendim.
tamam canım bir hafta deneme süresine tabiiyim.
bebeişim çok minik ama başka türlü de kaçamaklara engel olamıyorum.

ben ve eda cezacı başı sen merak etme kaçamaklara kesin çözüm spor spor spor :kkk::kkk::kkk: :9::9:

Kizlar meraba bende geldim. 1.75 boyundayim. 87.4 kiloyum. Yeni dogum yaptim 3 aylik bi bebisim war. Sali gunu basladim diyete. Akupunkturla destek yapiyorum diyete. Cunku emzirirken inanilmaz istahim acik. Bakalim ins cok guzel sinuclar alirim.

hoş geldin. :3::3::3:

Ewet tatlim ya. 76 ile hamile kaldim. 95 ile doguma girdim. 88 kikoda takildim kaldim. Yeni basladim diyete. Ama burada super seyler yapabilirim. Ins weririz. Once hedefim 76. Daha sora 70. Inaniyorum ben inaniyorum.

ama ufak bir sorun yazısı okudum galiba ben tüh iyi bir arkadaşmış belli ya ama gitti :53::53::53:

günaydın hanımlar dunkı mesaj 8 sanırım yanlış saymadımsa.

:46::46::46::46:

Günaydın herkese. Umarım herkes iyidir.
Dünki menüm;

Sahur
Bir lokma ekmek
2 yemek kaşığı çorba
Azıcık peynir ( sahur yemeğimin kötü olduğunu biliyorum ama uyku sersermi midem bulanıyor yiyemiyorum.)

İftar menüm( bombayı patlattım ama telafi de ettim)
Bir baget tavuk sade pişmiş
Yarım tabak peynirli makarna (hemen kızmayın spor kısmında telafi ettim))
250 ml light kola

Spor: 1,5 saat / 9 km tempolu yürüyüş( 4-5 km günlük spor + 4 km yediğim makarnanın telafisi)
Su : 2,5 litre
Mesaj sayım:16

ve tabiki önceki günün kazancı 300 gr daha gitti. 99,1 kilo. Bu haftaki hedefime ulaşamayacağım 98 olmam zor bugün. Ama 98 küsürü göreceğim. :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Yeni gelen arkadaşlar Cerenberen16 ve Pofuduk18 hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Vereceğiz kiloları hep beraber. Ne kadar çoksak rekabet artar o kadar çok hadi bakalım:17::17::17::17::17::17:

Ben Eda haziranda 108 kilodan başladım diyete. Takıma katıldığımda 101,8 kiloydum geçen hafta. Bir buçuk hafta oldu.

Şuan 99,1 kiloyum:21::21:

eda hanimiş makarna :20::20::20: ben yemedim kızdın bana dün sen neden yedin :19::19::19: ceza gelsin mi ceza ?:47::47::47:

Sahur menüm şöyleydi:

2 tane köfte
1 kase nesfit
yarım şişe su ( pek fazla su içme alışkanlığım yok içmeye çalışıyorum amaa :14:)

gece uykum kaçtı bende fırsat bu fırsat dedim 20 mekik çektim :51: akşam annemi ikna edebilirsem yürüyüşe götürücem malum tek başıma gidemem iftar bittikten sonra saat 9'u geçmiş oluyor :50:

Sporun herlüsü iyidir. :)
Menün iyi görünüyor.
Yanlız su işine çözüm bulmalısın. Günde en az 2 litre su içmelisin...

Pelincim tekrardan h.geldin. Bende eda. 23,5 tan 24 :52::52::52:
Ee şuan nasıl bir yol izliyorsun. Nasıl besleniyorsun. Paylaş bizde sakıncalı bir şey varsa uyaralım seni :51::51::51::51:

çok memnun olduum tanıştığıma :16: henüz kendime bir diyet yöntemi seçmedim seçmeyi de düşünmüyorum açıkçası:1: çünkü benim kilo vermemi engelleyen seyleri biliyorum tatlı tatlı tatlıııı:14: tatlıyı mümkün olduğunca az yemeye çalışıcam yiyeceğim zaman da hafif tatlılar tercih edicem mesela dondurma:52: su tüketimimi arttırıcam ve düzenli olarak mekik ve yürüyüş yapmaya calısıcam yürüyüş yapamadığım zamanlarda daha fazla mekik cekerek telafi edicem :46: planlarım bunlar :40:

Sahur menüm şöyleydi:

2 tane köfte
1 kase nesfit

İLK GÜNDEN NOLUYO DİYİP BANA KIZMA KIRILMA OLUR MU? ama köfte ekmek bide üstüne nesfit azcık sanki fazla olmuş. eda haklı su konusunda sürekli elinin altında şişe olsun o zaman ister istemez içiyorsun. kızmadın dimi?:5::5::5:

çok memnun olduum tanıştığıma :16: henüz kendime bir diyet yöntemi seçmedim seçmeyi de düşünmüyorum açıkçası:1: çünkü benim kilo vermemi engelleyen seyleri biliyorum tatlı tatlı tatlıııı:14: tatlıyı mümkün olduğunca az yemeye çalışıcam yiyeceğim zaman da hafif tatlılar tercih edicem mesela dondurma:52: su tüketimimi arttırıcam ve düzenli olarak mekik ve yürüyüş yapmaya calısıcam yürüyüş yapamadığım zamanlarda daha fazla mekik cekerek telafi edicem :46: planlarım bunlar :40:

sen tatlı ye bol bol ben de sana ceza veriyim nasıl fikir. :47::47::47::47::27::27:

ben ve eda cezacı başı sen merak etme kaçamaklara kesin çözüm spor spor spor :kkk::kkk::kkk: :9::9:

eda hanimiş makarna :20::20::20: ben yemedim kızdın bana dün sen neden yedin :19::19::19: ceza gelsin mi ceza ?:47::47::47:

Valla canım ne söylesen haklısın ama bak cezamı kestim ben. fazladan4 km yürüdüm. Hatta yürürken "ah dedim eylüle o kadar söyledin kendin ne halt yedin" dedim. Ama bak şimdi ne oldu. Ben 7,30 civarı uyudum. Beni bir uyandırdılar iftar olmuş. Sofra falan hazır değil uyku sersemi annemin verdiğini yedim. Sonra pişman pişman pişman ve o halsizliğime rağmen koştum yürüdüm koştum. Daha fazla ceza çekmemi ön görüyorsan cezamı bekliyorum. :52::52::52::52::52:

Eylülcüğüm gel biz kafa kafaya verelim neye ne ceza vereceğimizi listeleyelim :47::47::47::47::47:

yediklerimden dolayı çok utanıyorum ama dün misafirler vardı o arada azcık ısrar felan derken kaçtı. bide ben kendi cezamı sabah 60 mekik 30 dk yürüyüş 10 dk bacak egzersizi ile bugün yiyeceğim az yemekle verdim:5::5::5::5: bakın baştan anlaşalım kızmak yok :30::30::30:

meşhur menü

sabah
nesfit

ara
6 kayısı

öğlen
2 kase çorba
3 kayısı

ara
1dilim salam
2 çatal lor peynir
3 yeşil zeytin

akşam
1 kepçe çorba
2 servis kaşığı pilav
1 servis kaşığı yaz türlüsü
1 brdak kola
1 kase sütlaç :24::24::67::67::67:

su:2.5 litre
spor: 50 mekik,10dk bacak egzersiz
30dk yürüyüş

İLK GÜNDEN NOLUYO DİYİP BANA KIZMA KIRILMA OLUR MU? ama köfte ekmek bide üstüne nesfit azcık sanki fazla olmuş. eda haklı su konusunda sürekli elinin altında şişe olsun o zaman ister istemez içiyorsun. kızmadın dimi?:5::5::5:

sen tatlı ye bol bol ben de sana ceza veriyim nasıl fikir. :47::47::47::47::27::27:

Heheh :1: kızmadıım tabiii :16:şekeri bırakıyorum tatlıyı da bırakıcaam :51: (arada yeseek nolcek kiii :18:)

Valla canım ne söylesen haklısın ama bak cezamı kestim ben. fazladan4 km yürüdüm. Hatta yürürken "ah dedim eylüle o kadar söyledin kendin ne halt yedin" dedim. Ama bak şimdi ne oldu. Ben 7,30 civarı uyudum. Beni bir uyandırdılar iftar olmuş. Sofra falan hazır değil uyku sersemi annemin verdiğini yedim. Sonra pişman pişman pişman ve o halsizliğime rağmen koştum yürüdüm koştum. Daha fazla ceza çekmemi ön görüyorsan cezamı bekliyorum. :52::52::52::52::52:

Eylülcüğüm gel biz kafa kafaya verelim neye ne ceza vereceğimizi listeleyelim :47::47::47::47::47:

bu çok iyi fikir. :46::46::46: ama önce 100 mekik alalım senden cezan işte bu:47::47::47::47:

Tatlı mı :30::30::30::30::30::30::30: Olmaz. ilk günden noluyoruz deme sakın. Ceza veririz. Yediğin her tatlı için ceza alırsın :50::50::50: Biz bu yüzden varız :52:

Back
X