Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm cnm zeynep ben
Abur cuburu hayatından çıkarman güzel bi sey bence ama ergenlik sürecini tamamlamadığın için çok yüklenme vücuduna derim ben
Bol bol su tüket

günde en az 45 dk yürümek lazım bide seni hangi arkadaşımız davet etti ? göremedim yanlış anlama normalde öncelikle cuma yarışmalarına katılmak isteyenler bölümüne yazmamız gerekiyor ondan sordum.

canım liste yapcaksan oruç tutanların bu akşam iftardan önce tutmayanların yarın sabah tartılması lazım çünkü liste 18:00 de kapanıyor biliyorsn

galatea kusura bakma görmedim ben bluedeniz çağırmış seni onu görene kadar bende çağırmış oldum seni ne olur ne olma dedim hoş geldin sefa getirdin.

bugun 18.00'den önce değil dimi? gerçi ben yarın ki listede olmıcam ama haftaya da aynı sonuçta?

canım saat 18 mevzusu bluedeniz i ilgilendirio o listenin son halini paylaşma zamanı sen iftarda önce tartıl oruçsan değilsen yarın sabah tartılcaksın

kızlar bu tarif çok güzele benziyorr 1 çorba kaşığı şekercik var sadece içinde geri kalan her sey doğaal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…