Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Porsiyon Besin Değerleri:
Enerji (kcal): 170
Protein (gr): 7,8
Yağ (gram): 12,5
Karbonhidrat (gr): 8,1
Lif (gr): 12,5

Malzemeler:
1 adet küçük göbek marul
1çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet limon
2 çorba kaşığı sirke
1 çorba kaşığı yoğurt
1 adet kırmızı biber
1 adet domates
2 çorba kaşığı ufalanmış light peynir

Göbek marulu yıkayıp elinizle iri parçalara bölün. Üzerine domatesi ve kırmızı biberi doğrayın. Zeytinyağı, sirke, limon ve yoğurdu bir arada çırpıp üzerine gezdirin.

bende mühendisim 26 yasındayım cnm.
neguzel cnm guzelmıs meslegın
neguzel bol bol yazabılıyorsun ben yazamıyorum ıste

başlangıç kılo 92
suan 91,5 (tartı dıgıtal değil 91 e yakındı ama garantı olsun 91,5 dedım )

% 0,5/92*100=0,54

92/91,5/0,54 bu sekılde yazıyorduk sankı
sıtede sorun var sayfaları açamadım sayfa goruntulenemıyor dıyor sanırım boyleydı hesap

vuu mühendisliik asıl senin mesleğin çok güzelmiiş ben senin yerine de yazarım kii üzülme seen

valla sımdıkı aklım olsa ogretmenlık okurdum odaha ıyı 2 ay tatıl 15 gun tatıl fılan okurkende hayatı kaçırmazdım.
devlete gırmek zor ozelde maas az sartlar agır fılan.
benım yerımede yaz tamam hayır demem

Öğretmenler de dertli ama herkese farklı tabii.. en iyisi mutlu olacağın mesleği yapmak

Malzemeler:
1 Adet Dilimlenmiş Tercihen Yeşil Elma
1 Adet Dilimlenmiş Salatalık
1 Adet Dilimlenmiş Limon
1 Parça Kuru Çubuk Zencefil
2 Poşet Yeşil Çay ( Demleyin Su İle Soğutun )
2 Litre Alkalisi Yüksek Su
3 Adet Çubuk Tarçın
1 Tutam Taze Nane
Hazırlanışı:
Öncelikle yesil çay demlenir ve bir surahiye konulur.Sonra diğer malzemeler ilave edilir.Ardından 2 litre su ilave edilir ve bu karışım su bir gece dinlendirilerek bekletilir.Ertesi gun gun boyu suyumuz içilir..

geldiğin iyi oldu deniz abla gerçi bana iş verdiler sticker yapıştırıyorum ama sorun yok yalnızım patron içeri odada

kolay gelsin pelincimbak ne güzel bir çay tarifi yayınlamışsın....missssssssskesinlikle otla çöple bir şeyler yapıp içmeyin cnm....ltfn....

saçlarında boya varmı bilmiyorum ama ,eğer boya yoksa saçlarını sondurulamada sirkeli suyla durulayabilirsin

Kaptancım bi şey sorcm tartım bozuldu benim netten yeni tartı sipariş ettim 3 gün oldu gelmedi hala bi iki güne kadar gelir kilo bildirimimi nasıl yapcm ben:26::26:

saçlarımda boya var ama kendi rengime çok yakın nasıl bir etkisi olur ki acabaa :44:

evett kesinlikle katılıyorum sirke çok iyi özellikle de yağlı saçlara

arkadaşlar kilo bildirimiyle ve de yüzde hesabıyla ilgili bir sorun yok sanırım....

az önce burcuda yazmış küçük bir karışıklık olmuş gibi geldi....

artık buna bir son noktayı koyalım kızlar.....

oruçlu olan arkadaşlar bu akşam iftar öncesi tartılacaklar....

oruçlu olmayan arkadaşlar yarın sabah tartılacaklar....

ve herkes en geç yarın sabah saat 11 'de kilo bildirimini yapacak.....

dün akşam kilo bildirim örnği. ve % hesabını paylaşmıştım....

bu akşam listeyide yayınlıcam ,yarına hazır olacak.....

yazılı kilo bildiriminden sonra herkes kopyala-yapıştırla listedeki paylaşımınıda yazacak ....

haydi hayırlı uğurlu olsun
hepimize

kopyala yapıştırla listedeki paylaşımını yazacak derken canım bütün gün yazdıklarımızı mı yani?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…