- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.101
deneyeceğim bu tarifi cok merak ettim. şekersiz tabiki stevia aldım onu katarım.iyi gider tabii de içindeki şeker fazla gelir mi orası var aslında bence seker atılmasa da olur sonucta karpuz tatlı zaten di mi amaa
deneyeceğim bu tarifi cok merak ettim. şekersiz tabiki stevia aldım onu katarım.
Hoşbulduuuuummm :)
Kendimi tanıtayım dün adımı bile söylememişimAdım Pelin, Lise son sınıf öğrencisiyim, veteriner teknisyeni olucam inşallah mezun olunca şu anda veteriner ecza deposunda çalışıyorum yaz dönemi süresince burada olacağım ve sekreter gibi bişey olduğumdan sürekli bilgisayar başındayım bol bol yazıcam size burdan Hepinizle tanışmak istiyorum Aranızda en küçük benim sanırıım
bende mühendisim 26 yasındayım cnm.
neguzel cnm guzelmıs meslegın
neguzel bol bol yazabılıyorsun ben yazamıyorum ıste
Eki Görüntüle 764265
kızlar bu tarif çok güzele benziyorr1 çorba kaşığı şekercik var sadece içinde geri kalan her sey doğaal
Karpuz yeterince şekerli şekere ilavesiz yapın bence...
vuu mühendisliik asıl senin mesleğin çok güzelmiişben senin yerine de yazarım kii üzülme seen
valla sımdıkı aklım olsa ogretmenlık okurdum odaha ıyı2 ay tatıl 15 gun tatıl fılan okurkende hayatı kaçırmazdım.
devlete gırmek zor ozelde maas az sartlar agır fılan.
benım yerımede yaz tamamhayır demem
canlarım merhabalar
kardeş takımımıza bir selam verip hemen geliyorum
geldiğin iyi oldu deniz ablagerçi bana iş verdiler sticker yapıştırıyorum ama sorun yok yalnızım patron içeri odada
kolay gelsin pelincimbak ne güzel bir çay tarifi yayınlamışsın....misssssssss kesinlikle otla çöple bir şeyler yapıp içmeyin cnm....ltfn....
saçlarında boya varmı bilmiyorum ama ,eğer boya yoksa saçlarını sondurulamada sirkeli suyla durulayabilirsin
kolay gelsin pelincimbak ne güzel bir çay tarifi yayınlamışsın....misssssssss kesinlikle otla çöple bir şeyler yapıp içmeyin cnm....ltfn....
saçlarında boya varmı bilmiyorum ama ,eğer boya yoksa saçlarını sondurulamada sirkeli suyla durulayabilirsin
Kaptancım bi şey sorcm tartım bozuldu benim netten yeni tartı sipariş ettim 3 gün oldu gelmedi hala bi iki güne kadar gelir kilo bildirimimi nasıl yapcm ben:26::26:
arkadaşlar kilo bildirimiyle ve de yüzde hesabıyla ilgili bir sorun yok sanırım....
az önce burcuda yazmış küçük bir karışıklık olmuş gibi geldi....
artık buna bir son noktayı koyalım kızlar.....
oruçlu olan arkadaşlar bu akşam iftar öncesi tartılacaklar....
oruçlu olmayan arkadaşlar yarın sabah tartılacaklar....
ve herkes en geç yarın sabah saat 11 'de kilo bildirimini yapacak.....
dün akşam kilo bildirim örnği. ve % hesabını paylaşmıştım....
bu akşam listeyide yayınlıcam ,yarına hazır olacak.....
yazılı kilo bildiriminden sonra herkes kopyala-yapıştırla listedeki paylaşımınıda yazacak ....
haydi hayırlı uğurlu olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?