Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Güzel menü. Canım sarma çekti ama çekmemeli. Gerçi sarma serbest yiyecek mi bilmiyorum

Çok teşekkür ederim deniz ablacıım Bugünden itibaren kalori hesaplayarak öğünlerimi belirliyorum o zamann

teşekkürler edacım.... kesinlikle ısrarımın sebebide bundan zaten

arkadaşlar bu nu herkes yapsın ve konu hakkında küçük bir araştırma yapabilirsiniz mesela....genel olarak bilgi tabiki var ama
gözden kaçan yada dikkat edilecek püf noktalarla muhakkak karşılşacaksınız....bunu şunun için söylüyorum....biri size ne kadar şunu yap bunu yap desede kendin konuya hakim olduğunda yapılacak şey daha mantıklı geliyor....

Hoşgeldin aramıza pelincim ben zeynep üni öğrencisiyim 23 yaşındayım

bol bol paylaşım yapman süper olcak

uyguladığın bi diyet var mı nasıl besleniyosun?

ne diyeceğim sana biz seninle aynı hedefimiz ya
senin boy kaç.
birde ne zamandır diyettesin.

aktardan isteyebilirsin.
paketler halinde toplam 3 TL.

tmm da kim uğraşıcak acaba boyum 1.66 nisanda başladım 65 kiloydum haziranda düğüne 1 hafta kala 58,9 dum şimdi sabah baktım 60,5 çıktım işte

içmiyim demiyoda içersem diyip ceza beğeniyor valla woww

Hazırı varsa belki bende içmek için zorlarım kendimi. Öbür türlüsüyle hiç uğraşamam

aynen aynen bende öle düşündüm işte

nerden hesapladın

yürü yürü yrü yürü hep yürü ömür boyu yürü süper ya

Hoşgeldin aramıza pelincim ben zeynep üni öğrencisiyim 23 yaşındayım

bol bol paylaşım yapman süper olcak

uyguladığın bi diyet var mı nasıl besleniyosun?
Hoş buldum memnun oldum tanıştığıma Henüz uyguladığım bir diyet yok öğünlerimi azaltarak ve az kalorili şeyler yiyerek devam etmeyi düşünüyorum önerilere her zaman açığım tabiiki

Güzel menü. Canım sarma çekti ama çekmemeli. Gerçi sarma serbest yiyecek mi bilmiyorum

eda şaka yapıyor kızlar

kızlar herkez boy kg yağ su oranını tartıda olcup buraya yazsa iyi olmazmı

tartısında bu özellik varsa neden olmasın....

hangi yemek ne kadar kalorili bakıp ona göre bir ayarlama yapıcam bugünden itibaren o zaman

zamanla alışıyorsun pelincim ve neyi ne kadar yiyip nerde durman gerektiğini ilk önce beynin sonra miden söylüyor .....

Çok teşekkür ederim deniz ablacıım Bugünden itibaren kalori hesaplayarak öğünlerimi belirliyorum o zamann

rica edrm cnm....amacımız sağlıklı kilo vermek bunun için elimizdeki tüm imkanları değerlendireceğiz cnm....

kızlar bana müsade şimdilik
size güzel sohpetler
arada katılım sayfasına göz atmayı da ihmal etmeyin

işlerimi halledeyim burdayım

içmiyim demiyoda içersem diyip ceza beğeniyor valla woww

İçmemem gerekiyor ama ben meyvede yemiyorum sıfır şeker benim gibi çikolata bağımlısı (diyete başladığımdan beri değilim)
biri için çok zor oluyor. Dukanda meyvede yasak olduğundan o şeker tadını özlüyorum ve cezamı çeke çeke haftada bir kere içececeğim. :))

Cezada biraz fazla olduğuna göre ekstra kazancımda olacak her türlü kilo vereceğim.
O değilde kalori almak vermek çok. 5 dk 300 kalori alıyorsun. 1 saat yürüsen veremiyorsun. Yazık olacak bana.

İnsanın canı şeker istiyor tabiiki ben de öyle yapıcam artık cezayı cekicez mecbur

Ayyyyyyy kızlar kör oldum ya oku oku bitmedi yorumlar bi akşam yoktum gelenler gidenler maşallah yani baya action lı bi gün olmuş

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz aramıza diyorum

Kızlar dün yoktum unutmuşşunuz hemen bni aşk olsun

hosgeldın takıma ve allah analı babalı buyutsun..

hoşbulduk canım saolasın

merhaba canım bende yeni üyeyim.
inşallah hep beraber veririz kiloları
adım zeynep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…