- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.141
hedef kilo 55
Geçen hafta 59.3 (ilk hafta kilon bu)
bu hafta 57.0
Giden kilo 2.3
yuzde olayını dediğim gibi birisi yardımcı olursa sevinirim toplam hedefmi yoksa geçen haftaki endeksmi
bluedeniz oldumu benim paylaşımım şuyüzdesini bir hesaplarmısın ornek olarak.
kızlar iftar menum
6.7 kaşık mercimek bol reyhan otlu
yoğurt,kavun, bir hurma 2 litre suu
2 bardak yeşil çay
.kızlar ben yürüyüşe gidiyorum geldiğimde umarım burda olursunuzz
yarım saat dans ettim tepindim kendimceannemi de ikna edersem yarım saat sonra falan yürüyüşe ondan sonra yatmadan önce de 50 mekik
Herkese afiyet olsun ve inşaAllah tuttugumuz oruçlarımız kabul olur
bugün iftarda yediklerim
Bostan çorbası 1 tabak
neredeyse 1 litre su içtim
salata
bu kadaar
merhaba hanımlar dunaksamda mısafır vardı buaksamda var
sahur menumu paylaşayım
1 tabak mercımek çorbası
5 kasık pılav
1 lokma ekmek(1 dılım degıl ufak bır parça kopartım okadar)
6-7 bardak su.
spor:işyerındekı bahceyı suladım 5-6 kere ıcerden su taşıdım bezelyelere dal bulmaya gıttım geldım onlarla uğraştım bahçe ısıde spor sayılır sanırım.
mısafır olduğu ıcınde bugünde kosu bandında yuruyus yalan oldu.artık yarına 30 degılde bırsey olmazsa 40 dk yururum
denız abla onu gordumde tatlılar ve kalorılerı 2 mesajda 5-6 mesaj sonra cezası var ayrı ayrı yerlerde onun yerıne hepsı bır mesajda olsa ınsan yedıgının kalorısıne bakıp sonra bır syafa oteye gıdıp asagı ınıp cezası neymıs aramaya uğraşmaz oyuzden dedım.
ceza olayı ıyı.ama dondurmaya ceza olmasa daha ıyıdıyetısyen yenevbılır demıstı benım dıyetıme ara ogun olarak vermıstı.
bugun 23.mesajım.
tartıldım iftardan once belki bir kez daha tartılırım
tartının biri 56.6
ikinci tartı ise 57.0 diyor
ben 57. yi baz alıyorum .
bugun spor olarak 2 mile leslie sensone yaptım.
Sonunda evdeyim eve gelirken alış veriş yaptım tasıyana kadar kollarım koptuyeşil çay aldım bir de karpuz aldım o attıgım tarifi yapıcam kepekli makarna gördüm onu da aldıım aldım da aldım ne gördüysem sonra tasıyamadım haliyle veeeee tartıldım başlangıçç kilooom 78.4
evet olmuş voguş....altta hesapladım çok basit göreceksin....bu arada 100 gr 'lık bir düzeltme yaptım....mesajlarından kontrol edebilirsin....
menünde gayet güzel ....afiyet olsun ....allah kabul etsin orucunu....
yeşil çay içtin diyemi ağlıyorsun anlamadım ben:44:
Amin inşallah evet yüz gr yanlış yazmış olabilirim en son 59.3 diye hatırlıyordum 59.2 imiş.
yeşil çay içtim diye değil cok su artı yeşil çay felan tuvaletten cıkamıyoruz artık ya.
spor bugun leslie ile 2 mile yaptım.
valla mesajımda 30 uncuyu yazdım. şuanda
eeee olacako kadar da yeter fazlada zorlama bünyeni ....su 2 lt + 2 yeşil çay tansiyon oynar ona göre....şimdi dinlenme zamanı....
şimdide kefir içiyorum yeraltı şehirleri gizli sovyetleri izliyorum ikisi bi arada kafa yapıyor.
kızlar yok gene
.
allah kabul etsin canım orucunu....
afiyet olsun bostan çorbası hiç içmedim....bir bakayım nasıl bir çorba....
gayet güzel cnm.... 1 servis kaşığı sebze yemeğiyle yada 2-3 kaşık yoğurt ilavesi de olabilirmiş....acıkırsan yoğurt ye cnm....
çok iyi yapmışsın pelincim
bir günde 0.5 kg
kızlar kabız olduğunuz oluyormu onu sorucaktım diyet kabızlık yapıyormuş bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?