- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.221
Ne demek, canım benim rica ederim. Evet sınavı var Burcu' nun. Akşama da iftara davetli biraz geç gelecek.canım çok teşekkür ederim desteğiniz ,ilginiz,bilgilendirmeleriniz herşey için.... sınavı vardı galiba geçen öyle hatrımda kalmış....allah yardımcısı olsun .....
ahhhh ahhhhhh ben nidem nerelere kaçem acep.......
kaptancım sen ne ettin eridin mi bittin mi....
bir soranım bile yok....
gelelim bana ;
geçen hafta : 51.4 kg
bu hafta : 50.4 kg
giden : 1 kg
1.94 %
Ne demek, canım benim rica ederim. Evet sınavı var Burcu' nun. Akşama da iftara davetli biraz geç gelecek.
ahhhh ahhhhhh ben nidem nerelere kaçem acep.......
kaptancım sen ne ettin eridin mi bittin mi....
bir soranım bile yok....
gelelim bana ;
geçen hafta : 51.4 kg
bu hafta : 50.4 kg
giden : 1 kg
1.94 %
***14. TAKIM 319. ETAP ***
tfneyll : (62.5/60.5 / 2 /%3.2 ) Diskalifiye olan üye itiraz olmaması nedeniyle yeniden yarışıyor hedef: 55
Zeynazy : ( 73.6 /73.1 / 0.5/%0.68) yeni üye hedef: 60
Valkyrie89 : (101.2 / 98.7/2.5 /%2.47 ) yeni üye hedef: 75
Vouge2013 : (59.2 /57 /2.2 /%3.71) yeni üye hedef: 55
sky87 : ( kg / / / % ) yeni üye hedef: 70
14. TAKIM ORTALAMASI : %
Deniz' cim listenizi bu şekilde taşırsanız eğer paylaşım alanına daha iyi olur. Çünkü format bu şekilde. Ayrıca alt kısmada tfneyll için not düş canım. Ben yazdım gerçi yanına. Püsküüt uyarı yapmasın sonra.
tamam canım çok teşekkürler....bu şekilde yayınlasam olurmu peki....yoksa eski haliyle yazıp altına mı not yazayım:26:
sky % 1,69 luk kiloda değişim yaşamadıysa birinci olamayacağız
nasıl yani bir arkadaş killo veremedi diye hep birlikte sınıftamı kalacağız. saçma değilmi ya.
şu kuralı biri bana anlatabilirmi.
hep aynı takımlar birinci oluyor ztn
arkadaş hatalı olamaz ztn veremesede insanın bünyesi durdumu duruyor.Her üyenin yüzde değişimi toplanıp üye sayısına bölünüyor. Böylece takım ortalaması çıkıyor. Takım ortalaması en yüksek üç takım kazanıyor. Bizim şuan 4 kişinin ortalamasıyla birinci olabiliyoruz. Ortalama hesabı olduğundan düşük yüzde değişimleri ortalamayı düşüyor. Burada hata sky arkadaşımızda değil. Takım üyeleri ne kadar birbirine yakın % değeri alırsa ortalama daha az şaşar...
kızlar sakin olun heyecanımız büyük,başarımız taktire şahan....biraz sabredin....iki haftadır yaşadıklarımı 5 dakkada yaşıyorsunuz az sakin olun ......
arkadaşlar kurallar konusunda ısrar etmemin sebebinin bir örneğini yaşıyoruz şuan....
inşallah önemli bir şey yoktur sky 'da....ancak oruç tuttuğu için dün akşamda kg bildirimi yapabilirdi....işte birşeyleri tekrar tekrar söylememin sebebi de bu...
neyse;
sky; bu güne istinaden bir süre daha bekliyorum bildirimini ....sonrasın da eğer bildirim bu hafta olmazsa 1 haftalık deneme süren 1 hafta daha uzayacak cnm....kurallarda da şu an itibariyle bu durum var zaten....kızlar kararım bu dur sizlerin fikrinide almak isterim....
Bence gayet yerinde bi karar olmuş kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?