Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence ilk bildirdiğin 62,7 ise öyle bildir. :)

Günaydın kardeş takımın çıtır hatunları.

Bluecum komik oldu böyle ama ismini bilmiyorum henüz :26: sana da kolay gelsin. Nasıl ayarlayabildin mi listeyi? Bu arada geçen hafta bildirim yapmadığın için geçen hafta takımda olan üyelerin kilolarını ikiye böleceksin biliyorsun dimi? Ben şimdilik buralardayım merak ettiklerini sorabilirsin. Liste içinde yardımcı olabilirim. Öpüyorum kocaman

günaydın canlarım

herkesin keyfi yerinde sanırım

sky cım bir tek senin kilo bildirimini göremedim cnm

herkeze hayırlı cumalar.

sahur mönüm.
ablam buğday ekmeğine tost yapmış yedim
1tane tam buğday ekmeği
1 küçük dilim peynir
1 bardak şekersiz stevialı çay
iki bardak su
2 adet yeşil zeytin.
sırf o kucuk tost yüzünden kilo alırsam sıyırırım valla

günaydın canım....ismim deniz

ebrucum 2 güne 2 haftamız dolacak ancak herkes farklı günde geldiği için geçen hafta herkesin bildirmiş olduğu kilo ile liste hazırladım....yani şu anki listede tam 1 haftalık kilo düşüşü var cnm....umarım doğru dur yaptığım bu sebeple 2 ye bölmeden sadece yeni üye ve hedef kilo ile belirtme yaptım ....bilgilendirirsen sevinirim canım

Akşam dengelersen o tost sana birşey yapmaz bence...

Çok doğru düşünmüşsün canım o zaman. Bölmene gerek yok böyle hesapladığın için. Memnun oldum bu arada Burcu yok bugün, bende arada bir bakabileceğim sorun olursa telaşlanma mutlaka bakarım ben. Olmadı paylaşım alanında sorarsın ama dediğim gibi sürekli buralarda olamayacağım. Listeni hazırladığın zaman bizim takımada yazarsan eğer kontrolünü yaparım.

canım çok teşekkür ederim desteğiniz ,ilginiz,bilgilendirmeleriniz herşey için.... sınavı vardı galiba geçen öyle hatrımda kalmış....allah yardımcısı olsun .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…