- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.181
kaptanım benim aklım karıştı neden diyeceksin ben başlangıç size62,7 dedim ama regl dönemi olduğu için fazlalığı düşmedim en son tartıldığımda 60,9 çıktım şimdi ben napimbugün tartıldığımdada 60,5 çıktım offf
Günaydın kardeş takımın çıtır hatunları.
Bluecumkomik oldu böyle ama ismini bilmiyorum henüz :26: sana da kolay gelsin. Nasıl ayarlayabildin mi listeyi? Bu arada geçen hafta bildirim yapmadığın için geçen hafta takımda olan üyelerin kilolarını ikiye böleceksin biliyorsun dimi? Ben şimdilik buralardayım merak ettiklerini sorabilirsin. Liste içinde yardımcı olabilirim. Öpüyorum kocaman
herkeze hayırlı cumalar.
sahur mönüm.
ablam buğday ekmeğine tost yapmış yedim
1tane tam buğday ekmeği
1 küçük dilim peynir
1 bardak şekersiz stevialı çay
iki bardak su
2 adet yeşil zeytin.
sırf o kucuk tost yüzünden kilo alırsam sıyırırım valla
günaydın canım....ismim deniz
ebrucum 2 güne 2 haftamız dolacak ancak herkes farklı günde geldiği için geçen hafta herkesin bildirmiş olduğu kilo ile liste hazırladım....yani şu anki listede tam 1 haftalık kilo düşüşü var cnm....umarım doğru dur yaptığım bu sebeple 2 ye bölmeden sadece yeni üye ve hedef kilo ile belirtme yaptım ....bilgilendirirsen sevinirim canım
Çok doğru düşünmüşsün canım o zaman. Bölmene gerek yok böyle hesapladığın için. Memnun oldum bu aradaBurcu yok bugün, bende arada bir bakabileceğim sorun olursa telaşlanma mutlaka bakarım ben. Olmadı paylaşım alanında sorarsın ama dediğim gibi sürekli buralarda olamayacağım. Listeni hazırladığın zaman bizim takımada yazarsan eğer kontrolünü yaparım.
kızlar sky 'ın kilo bildirimine rastlamadım ben mi gözden kaçırdım....:103:
son durum ne listede kızlar.
5.mesaj
hadi bu hafta birinci olalım yaa
hadiya super sky neredesinnn heeeyyyysky arkadaşımızın duruma göre değişecek. Şuan ortalama 2,59 yanlışım yoksa. Birinci bile olabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?