Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Doğru bir karar. Sürekli uyardın hepimizi zaten..

evet arkadaşlar durumun ciddiyeti yarışma ortamı na girince anlaşıldı sanırımişin şakası bir tarafa arkadaşlar kendi sağlığımız için kilo vereceğiz ancak bir takım ortamındayız ve kurallarımız var....2 haftadır anlatmak istediğim bu....bu yüzden önümüzdeki hafta
bu tür olayların yaşanmaması ve her şeyin daha keyifli yürümesi için hepinizin hassasiyetini bekliyorum....burda hepimiz bir birimiz için sorumluyuz....sevgiler

***14. TAKIM 319. ETAP ***

tfneyll : (62.5/60.5 / 2 /%3.2 ) Diskalifiye olan üye itiraz olmaması nedeniyle yeniden yarışıyor hedef: 55

Zeynazy : ( 73.6 /73.1 / 0.5/%0.68) yeni üye hedef: 60
Valkyrie89 : (101.2 / 98.7/2.5 /%2.47 ) yeni üye hedef: 75
Vouge2013 : (59.2 /57 /2.2 /%3.71) yeni üye hedef: 55
14. TAKIM ORTALAMASI :2.51 %

ya işim vardı bakamadım kaptancım haklısın ama bu ilk hafta eğer sıkıntı değilse bi yarım saat daha bekleyelim lütfen bence

Bu durum yeni gelen arkadaşlar için de uyarı niteliğinde olmuştur umarım

haftaya sorunsuz bi şekilde veririz listeyi

hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz unutmayalım lütfen

ya işim vardı bakamadım kaptancım haklısın ama bu ilk hafta eğer sıkıntı değilse bi yarım saat daha bekleyelim lütfen bence

cnm burda sky 'ın bir kaybı yok....
bu takımın işleyişini de belirleyecek....

paylaşımında aynen devam edecek ,haftada listede olacak deneme süresi bunun için önemli....

Süpersiniz kizlar :)

telefondan giriyorum su an bilgisayar basinda olamıyorum malesef bugun bana işkence yapiyorlar burda sahura kalktım gece bi kase nesfit iki uc dilim salam cok cok az peynir ve bi vay bardagi sekersiiz cay ictim ve sabah bi surprizle kasilastim malesef niyetli olamiyorum bugun ve sahurdan beri islerin yogunlugundan bur sey yiyemedim sadece iki bardak su icebildim oysa sabah is yerine gelirken ne guzel hayallerim vardi oturup cayimi icicem diye yine oruc gibiyim yanii

Cnm salam yemeseydin keşke işlenmiş ürünlerden uzak duruyoruz ara öğün yapmaya çalış

evet arkadaşlar listemizi paylaştık nihayetinde.....

hayırlı uğurlu olsun inşallah
....hepinizi tebrik ediyorum .....teşekkürler

kuzucuklarım sevgi pıtırcıklarım sizi tebrik ediyorum umarım daha sağlıklı kilolar veririz. hepinizin eline koluna yüreğine sağlık bravo

Ben teşekkür ederim ilgine kaptancım hayırlı olsun hepimize

Maşallahh süper giriş yaptık yarışmaya

kuzucuklarım sevgi pıtırcıklarım sizi tebrik ediyorum umarım daha sağlıklı kilolar veririz. hepinizin eline koluna yüreğine sağlık bravo

40 bin kere maşallah bugün 40 gün olmuş evleneli

arkadaşlar tekrardan tebrik ediyorum hepinizi
....ben de sizlerle birlikte listede olmayı çok isterdim bu hafta

evet gerçekten güzel başlangıç yaptık kızlar....
devamının önümüzdeki haftalarda da aynen gelmesi dileğiyle kocamanhepinizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…