- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.241
arkadaşlar kurallar konusunda ısrar etmemin sebebinin bir örneğini yaşıyoruz şuan....
inşallah önemli bir şey yoktur sky 'da....ancak oruç tuttuğu için dün akşamda kg bildirimi yapabilirdi....işte birşeyleri tekrar tekrar söylememin sebebi de bu...
neyse;
sky; bu güne istinaden bir süre daha bekliyorum bildirimini ....sonrasın da eğer bildirim bu hafta olmazsa 1 haftalık deneme süren 1 hafta daha uzayacak cnm....kurallarda da şu an itibariyle bu durum var zaten....kızlar kararım bu dur sizlerin fikrinide almak isterim....
ya işim vardı bakamadım kaptancım haklısın ama bu ilk hafta eğer sıkıntı değilse bi yarım saat daha bekleyelim lütfen bence
***14. TAKIM 319. ETAP ***
tfneyll : (62.5/60.5 / 2 /%3.2 ) Diskalifiye olan üye itiraz olmaması nedeniyle yeniden yarışıyor hedef: 55
Zeynazy : ( 73.6 /73.1 / 0.5/%0.68) yeni üye hedef: 60
Valkyrie89 : (101.2 / 98.7/2.5 /%2.47 ) yeni üye hedef: 75
Vouge2013 : (59.2 /57 /2.2 /%3.71) yeni üye hedef: 55
14. TAKIM ORTALAMASI :2.51 %
Süpersiniz kizlar :)
telefondan giriyorum su an bilgisayar basinda olamıyorum malesef bugun bana işkence yapiyorlar burdasahura kalktım gece bi kase nesfit iki uc dilim salam cok cok az peynir ve bi vay bardagi sekersiiz cay ictim ve sabah bi surprizle kasilastim malesef niyetli olamiyorum bugun ve sahurdan beri islerin yogunlugundan bur sey yiyemedim sadece iki bardak su icebildim oysa sabah is yerine gelirken ne guzel hayallerim vardi oturup cayimi icicem diye yine oruc gibiyim yanii
evet arkadaşlar listemizi paylaştık nihayetinde.....
hayırlı uğurlu olsun inşallah....hepinizi tebrik ediyorum .....teşekkürler
evet arkadaşlar listemizi paylaştık nihayetinde.....
hayırlı uğurlu olsun inşallah....hepinizi tebrik ediyorum .....teşekkürler
Ben teşekkür ederim ilgine kaptancım hayırlı olsun hepimize
Maşallahh süper giriş yaptık yarışmaya
kuzucuklarım sevgi pıtırcıklarım sizi tebrik ediyorum umarım daha sağlıklı kilolar veririz. hepinizin eline koluna yüreğine sağlık bravo
40 bin kere maşallah bugün 40 gün olmuş evleneli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?