Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok teşekkür ederim ebrucum....benden öncede düzeltmişsin görünce rahatladım inan.....konuyla ilgili yazdım sana birde onu yanıtlayacaksın ....biraz fazla oluyorum sanki

edacım hırs zamanla gelip geçer bir süre sonra bıkkınlık verebilir yada diyette daha da zararlı olup sonrasında iştah patlamaları vs olabilir....bu yüzden azim daha iyidir....ki şöylede bir şey var bu hafta kilo vermelerin bu kadar fazla olması doğal bende ilk başladığım hafta 2.5 kg vermiştim mesela....çünkü yeni bir ortama giriyorsun yeme düzenini bir nebze yada tamamen değiştiriyorsun....tavsiye edilen uygulamaları yerine getiriyorsun vs bu şekilde çok büyük bir kısmı su olmak koşuluyla eksi çıkılıyor tartıda....2.5 kg yi ilk verdiğimde bana bu da söylenmişti ....yağ değil su ....tabiki bunu bende biliyordum ,ama burdaki püf nokta bu eksilen kiloyu koruyabiliyorsunuz....işin güzel yanı bu....

tmm cnm....senden de menü yorumları okumak isteriz cnm....tabikide yapıyorsun ama daha çok katılım bekliyorum
hayırlı iftarlar cnm...allah kabul etsin ....

bak bu olmadı işte....bende sayısal dersleri çok severdim....canım ne yazık ki öyle ,ama sen yine de elinden gelenin fazlası için gayret et....kesinlik le çok güzel yerlere geleceğine inanıyorum ben.....

arkadaşlarım çokkkkkk teşekkür ederim çok saolun amin darısı bekarların başına inşallah

umarım pazar kaçırmam :18::18::18: hatırlatma ve uyarılar için teşekkür ederiz.

alttaki yazıyı görüyorsun dimi cnm

Kaçırmamak için cezaları düşün canıııım

işte o kaaaaa

kızlar bugun bir km yürüdüm dahada fazla . allah taksiratımızı affetsin. dönüşte pazar yolundan geçtim ay bole eskiden satılan dandirik muzlu halleyler vardı adamda ne kadar varsa hepsini aldım 30 tane.
ama yemeyeceğim rejim bitince

admin alıntı yapacaktım ama uzun oldu yapmadım sana katılıyorumda katılmıyorumda
evet ilk zamanlar hep sudan gider ama ben ilk 61 ile başladım biliyorsun hemen 59 a indim sonra tıkantı 5 gün kaldım oylece.
sonra bir kilo birden indim sonra hergün 300.400.vs vs
ben daha oncede diyet yaptım bir ayda 9 kg verdim
yani bunun hepsi su olamaz değilmi?
size sırrımı soyleyeyim cok az yiyorum hep sayılı asla dışına cıkmıyorum hedefimin. ağzıma iki haftadır tatlı sürmemişim.
bir hurma okadar.
spor yapıyorum ve sürahiyi yanıma alıyorum su içiyorumda içiyorum.bazen nalları dikecek kadar.
ve inanıyorumm veremezsem sinirleniyorum felan filan.
valla ben 55.5 felan olunca bırakmayı dusunuyorum kızlar yüzüm cok çekildi bole yanaklarım içe göçüyo eskidende olurdu çevremde iskeletleşmeye başlamışsın lafları duyuyorum yine. vucut iyi aama yüzüm fena oluyor ya.

mesela bizim burdaki arkadaşlara bakıyorum aralar dolu dolu gidiyorlar ben araları pek yemiyorum bazen.
mesela bisküvi pilav yiyenler var ben yağlı menemen vardı mesela yemedim.
dolma pilav makarna unlu hiç birşey yemem.

Bugünün planinda degisiklik oldu :) ablama geldim :) ton balıklı salata yaptiricam :) sabahtan beri hic bir sey yemedigim gibi halaa yemedim ve bugün cok calistim

günaydın canlarım

herkesin keyfi yerinde sanırım

sky cım bir tek senin kilo bildirimini göremedim cnm

dün aksam bıldırmıstım ben :S arada kaynadı sanırım :S

başlangıç 92
bu hafta 91,5
%0,54

şu postta
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-8911.html#post31319617

Dün, 16:26

Konu: 14. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması
Sahibi: sky87
Cevaplar:89,288Görüntüleme:828,899

Mesajı Göster

başlangıç kılo 92
suan 91,5 (tartı dıgıtal değil 91 e yakındı ama garantı olsun 91,5 dedım )

% 0,5/92*100=0,54

92/91,5/0,54 bu sekılde yazıyorduk sankı
sıtede sorun var sayfaları açamadım...

merhaba hanımlar dun mesjdada gordugunuz gıbı kilo bıldırımınde bulundum ama gözden kaçmış sanırım.
bugun gıremıycegımı bıldıgım ve oruçluyken 18.00 a kadar bıldırın dendıgı ıcın bende dun 16,56 da bıldırdım gozunuzden kaçmış sanırım.benım sucum yok bıldırmedım dıye kızmayın

merhaba kaptan ben bıldırdım fakat sızın gozunuzden kaçtı sanırım yanı benım sucum yok bu konuda.
dun aksam bıldırdım ben sız oyle demıstınız oruç nedeniyle doğru tartım olsun dıye ıftardan once tartılsın dedınız bende dun aksam bıldırdım kılom
yanı suçsuzum ben bıldırdım kılomu
bugun gırme sansım yoktu ıs guvenlıgı ıcın gelen adamı gezdırdık yarında gezdırcegız

slm voguş....öncelikle yazdıklarımın yanlış olduğunu düşünmüyorum.....
şöyleki....bir yerde okumuştum kaynak hatırlamıyorum şu an; en ağır sporu yapan bir kişi bile günde en fazla 70 gr yağ kaybedebilir....bunu haftaya vurursak 490 gr yağ eder....ki bizler hem spor hem diyet konusunda profesyonel değiliz burda birbirimizin deneyimi ve bilgilerinden yaralanarak kg veriyoruz.....bu da benim mantığıma göre giden kilomuz yağ+kas (olmaması çok önemli)(ancak kesinlikle gidiyordur)+su ama dediğim gibi verilen kg ne olursa olsun bunu önümüzdeki hafta korumak elimizde....diyetim süresince çok yaşadığım bir durum olmasada zaman zaman duraksamalar yada +'lar la karşılaşıp sitem ettiğim anlar oldu....bu da gayet normal....önemli olan elimizden geldiğince bilinçli ve sağlıklı beslenmek.....diyet ne çok aç kalmak nede bir çok gıdayı hayattan çıkartmak değildir....zararlı olan ve de tüketilmemesi gereken belli başlı şeyler var en başta şeker gibi....bunu doğal olarak bir çok gıdadan alıyoruz....ama diyette sınırlı miktarda yağ kullanabiliyoruz....

burda amacım moral bozmak değil aynı tepkiyle karşılaşınca ben de kızmıştım ne yalan söyleyeyim
sadece önümüzdeki hafta dikkat edip verilen bu kiloları sabitlemekti.....

olmadı kaptan voguş ne ya. vog. moda.
doğru soyluyorsun cok ac kalınca kafa gidiyor.

uzulme bu kadar sky biz goremedik.

slm cnm....ben ve arkadaşlar özellikle ben defalarca kontrol ettim....menüler vs ....yazmışsın kilo bildirimin yok ....mesajı bir zahmet bulup yayınlarmısın....

bu hafta için kaybın yok ....1 haftan doldu önümüzdeki hafta bu yaşananın ders olmasıyla birlikte daha keyifli bir bildirim günü olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…