- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.281
arkadaşlarım çokkkkkk teşekkür ederim çok saolun amin darısı bekarların başına inşallah
umarım pazar kaçırmam :18::18::18: hatırlatma ve uyarılar için teşekkür ederiz.
çok teşekkür ederim ebrucum....benden öncede düzeltmişsin görünce rahatladım inan.....konuyla ilgili yazdım sana birde onu yanıtlayacaksın ....biraz fazla oluyorum sankiListenizde minik bir hata var canım. Düzelttim. Aşağıdaki gibi. Paylaşım alanında da düzeltirsen eğer iyi olur. Ortalamayı etkiliyor çünkü. Yuvarlama hatası
***14. TAKIM 319. ETAP ***
tfneyll : (62.5/60.5 / 2 /%3.2 ) Diskalifiye olan üye itiraz olmaması nedeniyle yeniden yarışıyor hedef: 55
Zeynazy : ( 73.6 /73.1 / 0.5/%0.68)yeni üye hedef: 60
Valkyrie89 : (101.2 / 98.7/2.5 /%2.47 ) yeni üye hedef: 75
Vouge2013 : (59.2 /57 /2.2 /%3.72)yeni üye hedef: 55
14. TAKIM ORTALAMASI :%2.52
Ablacım maalesef ben ya hırslıyım ya azimliyim. Böyle devam etmem gerekiyor. Çünkü 70 li kilolarda diyet yapıp veremediğim zamanlardan sonra bu kadar depresif olup kilo aldım. Bu sefer başarısız olmamak adına hırs/ azim hangisi denirse ona tutunuyorum. Ancak böyle tekrar zayıf olabilirim.
Cumartesi günü burada olamayabilirim. Hastane işlerim var ve akşam sevgilimle iftara gitçez.
Pazar inş buralarda olacağım ve takım kuralları için düşüneceğim ama takımı hala toparlayamadık bu kötü
Ve şimdiden söyleyeyim Müdürüm gelecek hafta tatile çıkıyor. Onun işlerini de ben takip edeceğim için yoğun olacağım ve sayfaya hergün uğrayacağım kesin olmakla birlikte çok sık olmayacak maalesef...
Herkese iyi hafta sonları. Kimse ipin ucunu kaçırmasın lütfen
Deniz ablacım uyarılarını dikkate alcm elimden geldiği kadar girmeye çalışıyorum ama kimse olmayınca biraz bakınıp çıkıyorum malesef
Daha iyi bi hafta bizi bekliyo herşey daha güzel olck
Mutlu ve az kalorili bi hafta diliyorum
Hayırlı iftarlar
geleceğin veterineri olmayı isterdim fakat bu matematikle fizik olmasaydılise 2'den sorumlu olduğum matematik ve fiziği geçemedim ki hala son sınıf oldum ama 30'dan yüksek alamadım sınavlarda matematikten nefret ediyorum liseyi bitirebilirsem bu dersleri geçip inşallah teknisyen olucam ama bir daha matematik görmek isteyeceğimi sanmıyorum üniversite sınavında sözelden gitmeyi düşünüyorum bu yüzden... devlet tarım meslek liselerine sahip çıkmıyor ki. kitaplarımız bile yok. internet üzerinden bildirdim ama bugün cevap gelmesi gerekiyordu gelmedi... veterinerlik okuyorum, veterinerliğe ek puanım yok yani trajikomik bi durum. oysa ilk bizi almaları lazım çekirdekten yetişiyoruz neredeyse normal bi lise öğrencisi 5 yıl görücek fakültede biz 3+5 yıl görücez öyle bir durumda. hangimiz daha başarılı oluruz mesleğimizde? neyse artıık benim veterinerlik hevesim kalmadı anlayacağın ablacım...
arkadaşlarım çokkkkkk teşekkür ederim çok saolun amin darısı bekarların başına inşallah
umarım pazar kaçırmam :18::18::18: hatırlatma ve uyarılar için teşekkür ederiz.
Kaçırmamak için cezaları düşün canıııım
günaydın canlarım
herkesin keyfi yerinde sanırım
sky cım bir tek senin kilo bildirimini göremedim cnm
Birdirmemiş kaptancığım bence baktım ama göremedim...
başlangıç kılo 92
suan 91,5 (tartı dıgıtal değil 91 e yakındı ama garantı olsun 91,5 dedım )
% 0,5/92*100=0,54
92/91,5/0,54 bu sekılde yazıyorduk sankı
sıtede sorun var sayfaları açamadımsayfa goruntulenemıyor dıyor sanırım boyleydı hesap
sky % 1,69 luk kiloda değişim yaşamadıysa birinci olamayacağız
arkadaşlar kurallar konusunda ısrar etmemin sebebinin bir örneğini yaşıyoruz şuan....
inşallah önemli bir şey yoktur sky 'da....ancak oruç tuttuğu için dün akşamda kg bildirimi yapabilirdi....işte birşeyleri tekrar tekrar söylememin sebebi de bu...
neyse;
sky; bu güne istinaden bir süre daha bekliyorum bildirimini ....sonrasın da eğer bildirim bu hafta olmazsa 1 haftalık deneme süren 1 hafta daha uzayacak cnm....kurallarda da şu an itibariyle bu durum var zaten....kızlar kararım bu dur sizlerin fikrinide almak isterim....
admin alıntı yapacaktım ama uzun oldu yapmadım sana katılıyorumda katılmıyorumda
evet ilk zamanlar hep sudan gider ama ben ilk 61 ile başladım biliyorsun hemen 59 a indim sonra tıkantı 5 gün kaldım oylece.
sonra bir kilo birden indim sonra hergün 300.400.vs vs
ben daha oncede diyet yaptım bir ayda 9 kg verdim
yani bunun hepsi su olamaz değilmi?
size sırrımı soyleyeyim cok az yiyorum hep sayılı asla dışına cıkmıyorum hedefimin. ağzıma iki haftadır tatlı sürmemişim.
bir hurma okadar.
spor yapıyorum ve sürahiyi yanıma alıyorum su içiyorumda içiyorum.bazen nalları dikecek kadar.
ve inanıyorummveremezsem sinirleniyorum felan filan.
valla ben 55.5 felan olunca bırakmayı dusunuyorum kızlar yüzüm cok çekildi bole yanaklarım içe göçüyo eskidende olurdu çevremde iskeletleşmeye başlamışsın lafları duyuyorum yine. vucut iyi aama yüzüm fena oluyor ya.
Doğru bir karar. Sürekli uyardın hepimizi zaten..
slm voguş....öncelikle yazdıklarımın yanlış olduğunu düşünmüyorum.....
şöyleki....bir yerde okumuştum kaynak hatırlamıyorum şu an; en ağır sporu yapan bir kişi bile günde en fazla 70 gr yağ kaybedebilir....bunu haftaya vurursak 490 gr yağ eder....ki bizler hem spor hem diyet konusunda profesyonel değiliz burda birbirimizin deneyimi ve bilgilerinden yaralanarak kg veriyoruz.....bu da benim mantığıma göre giden kilomuz yağ+kas (olmaması çok önemli)(ancak kesinlikle gidiyordur)+su ama dediğim gibi verilen kg ne olursa olsun bunu önümüzdeki hafta korumak elimizde....diyetim süresince çok yaşadığım bir durum olmasada zaman zaman duraksamalar yada +'lar la karşılaşıp sitem ettiğim anlar oldu....bu da gayet normal....önemli olan elimizden geldiğince bilinçli ve sağlıklı beslenmek.....diyet ne çok aç kalmak nede bir çok gıdayı hayattan çıkartmak değildir....zararlı olan ve de tüketilmemesi gereken belli başlı şeyler var en başta şeker gibi....bunu doğal olarak bir çok gıdadan alıyoruz....ama diyette sınırlı miktarda yağ kullanabiliyoruz....
burda amacım moral bozmak değil aynı tepkiyle karşılaşınca ben de kızmıştım ne yalan söyleyeyim
sadece önümüzdeki hafta dikkat edip verilen bu kiloları sabitlemekti.....
uzulme bu kadar sky biz goremedik.dün aksam bıldırmıstım ben :S arada kaynadı sanırım :S
başlangıç 92
bu hafta 91,5
%0,54
şu postta
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-8911.html#post31319617
Dün, 16:26
Konu: 14. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması
Sahibi: sky87
Cevaplar:89,288Görüntüleme:828,899
Mesajı Göster
başlangıç kılo 92
suan 91,5 (tartı dıgıtal değil 91 e yakındı ama garantı olsun 91,5 dedım )
% 0,5/92*100=0,54
92/91,5/0,54 bu sekılde yazıyorduk sankı
sıtede sorun var sayfaları açamadım...
merhaba kaptan ben bıldırdım fakat sızın gozunuzden kaçtı sanırım yanı benım sucum yok bu konuda.
dun aksam bıldırdım ben sız oyle demıstınız oruç nedeniyle doğru tartım olsun dıye ıftardan once tartılsın dedınız bende dun aksam bıldırdım kılom
yanı suçsuzum ben bıldırdım kılomu
bugun gırme sansım yoktu ıs guvenlıgı ıcın gelen adamı gezdırdık yarında gezdırcegız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?