- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.681
Teşekkür ederimpirinç lapasi diyeti varmış sanirim her öğün bir cay bardagi pitincle yapilan lapadan yeniyormus cig sebze ve yemehin yaninda haşlanmış tavuk meyve vs serbest mis intrrnette okumuştum dun lapa tarifi ararken :44:
Gelirler birazdan ablacimbu kurallar super olmus su konusundaki sıkıntımı halledersem daha da super
Sanırım kendime geldim. Az önce öğle yemeğine çıktım ve kendimi tuttum.
.
Ablacım tebrik ederim.darısı başıma. toplam kaç kilo verdin?
teşekkürler edacım....sen vaz geçmediğin sürece ki böyle bir şey olmayacak ....başarı öyküleriniz böyle ard arda gelecek kızlar.....
toplamda 25-26 kg verdim tatlım
Bitki çayından midem bulanıyor öldürseler beni içemem cezası ne olacak.Hastalıktan ölürken bile o nane limon ıhlamur falan içeyen birim ben öghh
pelincim lapa diyeti yapmıyoruz tatlım....bu tarifi pilav yemek istediğimiz zaman yapıyoruz ....şok diyet geri dönüşü artı kilo cnm
suyunu içmeyene artı su cezasışaka bir yana her kes günde 3 lt suyunu içcek + 1kupa bitki çayı
edacım sana göre bir çeyler bulacağız ....yok öyle ben içemem falan
Deniz abla harikasin gercekten insalah bizde bunu basaririz bugunku menum sabah ilik limonlu su ,keten tohumlu 3kasik nesfit( 1.5 bardak yagsiz sutle) ve 1 adet tuzsuz etimek kusluk:1adet seftali ogle: 2 adet. Orta boy aci biberli dolma ve 1 bardak ayran (arkadaslar ayran ve pulbiber gobekyaginin basdusmaniymis) simdilik bunlari yedim kaptanim sana bi sorum olucak ben nescafe icmeyi cok seviyorum ama sutsuz igrenc oluyo gunde 2. Bardak icsem cok mu kalorili olur
tatlım menün gayet güzel ...afiyet olsun....Deniz abla harikasin gercekten insalah bizde bunu basaririz bugunku menum sabah ilik limonlu su ,keten tohumlu 3kasik nesfit( 1.5 bardak yagsiz sutle) ve 1 adet tuzsuz etimek kusluk:1adet seftali ogle: 2 adet. Orta boy aci biberli dolma ve 1 bardak ayran (arkadaslar ayran ve pulbiber gobekyaginin basdusmaniymis) simdilik bunlari yedim kaptanim sana bi sorum olucak ben nescafe icmeyi cok seviyorum ama sutsuz igrenc oluyo gunde 2. Bardak icsem cok mu kalorili olur
Ben normal çay bile içemiyorum.En son geçen sene içtim onuda içimde tutamadım.
1 Adet (15.2gr) Nescafe 3ü1 Arada Sütlü Köpüklü (Alınan Kalori)61 kcal Bu haliyle bile çok kalorili değil. Hem süt proteindir iyidir.
Benim doktorum nescafenin ödemi kuruttuğunu söylüyor.
tatlım menün gayet güzel ...afiyet olsun....
nescafeye gelince yarım yağlı sütle ve şekersiz içebilirsin cnm ...
az bekle edacım....şu listeyi bir yayınlayayım
kızlar kremalı olarak kesinlikle içmiyoruz....yarım yağlı süt ve şekersiz....
nescafenin genelde selüleit yaptığı söylenirde başka bir şey söylenmez....
nescafe neden selüleit yapar....bol kremalı ve de şekerli içilirse tabiki selüleit yapar...
nescafeyi yarım yağlı sütle ve şekersiz içebilirsiniz kızlar....hem ödem attırır hem de tok tutar...
ben diyetime başladığımdan beri öğleden sonra ara öğünümü ;
1 kupa şekersiz sütlü nescafe + 4 yulaflı bisküvi ile yapıyorum....
1/4 çay bardağı yarım yağlı süt ilaveli
ay canım kahve istedi....
şekersiz türk kahvesi de metabolizma hızlandırır canlar
az önce aklıma takıldı...unutmadan sorayım tatlım....
dukan diyeti senin kendi tercihin....konu hakkın da da oldukça bilgilisin....bu diyete kesin devam etmeye kararlımısın cnm....
...benim naçizane fikrim bayramdan sonra normal yeme düzenli bir menümü uygulasan diye düşündüm....için de meyve ,arada sütlü tatlı,tam buğday ekmeği ve yoğurt vs olan bir liste....Ablacım ben en kötü ihtimalini paylaştım. Ben normalde öyle içmiyorum
ben de genele söyledim şekercimyorumları genelde sen de yazıyorum sana söylemiş gibi mi oluyorum
Bire bir dukan yaptığım söylenemez ama büyük çoğunlukla dukan diyetini baz alıyorum. Muhtemelen meyve haricinde birebir devam edeceğim. Kaçamak olarak meyveyi tercih edeceğim. Daha sağlıklı olur diye düşündüm. Diğer diyetlerden çok aşırı farkı yok.
msj sayisi tum takimlarda 5 ken nye bizde 10a cikiyor?herkes ogrenciyada ev hanimi degil ki.yada isi bebegi olanlar var bu arttirma nye?ımkani olan girer yazar zaten.bu kural degiscek ise ben takimdan cikip kural sayisi 5 olan başka takima gecme talebindeyim.
Malesefki bazen 5 msj yazcak vakti bile zor buluyorum.vakit olsa yazilır ama vakit yok.
Kural 10mesaj olacaksa kaptan baska takima gecmek istiyorum.
...benim naçizane fikrim bayramdan sonra normal yeme düzenli bir menümü uygulasan diye düşündüm....için de meyve ,arada sütlü tatlı,tam buğday ekmeği ve yoğurt vs olan bir liste....
bunu söylememin sebebi sabah ki moral bozukluğun ....acaba bu şekilde olsa biraz daha rahat mı geçer diyetin:44:
msj sayisi tum takimlarda 5 ken nye bizde 10a cikiyor?herkes ogrenciyada ev hanimi degil ki.yada isi bebegi olanlar var bu arttirma nye?ımkani olan girer yazar zaten.bu kural degiscek ise ben takimdan cikip kural sayisi 5 olan başka takima gecme talebindeyim.
Malesefki bazen 5 msj yazcak vakti bile zor buluyorum.vakit olsa yazilır ama vakit yok.
Kural 10mesaj olacaksa kaptan baska takima gecmek istiyorum.
bu konu neden bu kadar uzadı bilmiyorum eğer giremeyen ve durumu müsait olmayan varsa söylenir bu anlayışla karşılanır. sıkıntı olcak durum değil yine tekrar ediyorum toplu yazdığınız mesajlar zaten 5 tanenin üstünde daha bol paylaşım daha fazla motive olmak kopmamak takım halinde olmak demektir. bu teklifi yok sayalım olur mu gördüğüm kadarıyla sadece benim sölediğim fikirler sıkıntı oldu skycım.
Canım bunlar ortaya sadece fikirler herkes fikrini söylüyor. Her ortaya atılan fikir kabul olacak diye bir durum yok. Kızmaktan çok sende kendini fikrlerini beyan etmelisin. Bir kaç seferdir aynı şeyi ifade ediyorsun. Kaptanımız dikkate aldı. Kaptanımız bu konu ile ilgili sabah gerekli açıklayamayı yaptı. Sanırım geçmişi okumadın. Geçmişi okumaman şuan yanlış anlaşılmaya sebebiyet veriyor.
Kimse kimsenin sıkıntı çekmesini istemez. Eylül arkadaşımın mesajını yanlış algılamışsın.
Eylülcüm sıkıntı yapma. Biz fikir söyleriz. Olur yada olmaz. Önemli olan bizim içimizden geçeni ifade etmemizdi. Ettik. Sadece arkadaşımız yanlış anlaşılma var. Senin niyetin ortada. Daha çok motive olmak birbirimize destek olmak. Gel bir kocaman öpimm seni
deniz ablacım edacım benim sölediğim fikirler kesinleşecek kurallar içerisinde olmasını istemiyorum. vazgeçtim ve söylemedim sayın gerek yok benim birşey sölememe gördüğüm kadarıyla 10 mesaj çok problem oldu takım içerisinde kopmalara ve çıkmak isteyenlere sebep oluyor. anladığım kadarıyla kötü bir fikir oldu benim fikirlerim onun için gerek yok.
teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?