Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar takım kurallarımızla ilgili bir soru yada sorun yoksa ,püsküüte bildiriyorum....

bu arada liste ,yalan oldu gibi yorumlar okudum ....yok böyle birşey ....emek verilen hiç bir şey yalan olmaz....

şimdide onları düzenleyip en kısa zamanda paylaşıcam kızlar...

bu arada zeynebi göremedim ben....

Günaydın canlar nasilsiniz bakalim
Benimmodem yine yoookk
Önceden yedikce paylasiyordum artik aksam topluca yazıcam yada ertesi gun oyle daha duzgun görünüyor
Cezalara gelince bence olmalilar ki varlar zaten yani ama yapilabilir olmali belirlenen cezalar. Cunku sanirim deniz abla da demişti cezalar aksatilabilir diye. Bence yanii

hoşbuldum canım....

hayırdır tatlım ya ne oldu böyle birden....:26:

Kendimi toplayamıyorum. Aç olmadığım halde kontrolsüzce yeme eğilimindeyim hafta sonundan beri.
Sonra biraz araştırdım Bulimia Nervoza diye bir yeme bozukluğu varmış. Çeşitli olabiliyormuş kusmayan türü de varmış. Bir çok belirtisi bende var. O kadar azmedip birden kontrolümü kaybetmem moralimi bozdu. Eğer bende öyle bir bozukluk varsa diyet falan beni paklamaz en azından gidip muayene olsam diye düşündüm.
Şuan içim acıyor resmen.

Sen nasılsın?

kızlar isterseniz size başarı öykümü paylaşayım moral olsun ,ne dersiniz

Sanırım bana gelecek en iyi şey bu şuanda

Bence sıkıntı yok ve makul kurallar bildirebilirsin ablacım.
Ceza olayı yalan oldu diye düşündüm. Sonuçta takım kararı bu yönde olmazsa diye üzülürüm. İyi olur diye düşünmüştüm en azından benim adıma.

Zeynebin yokluğu belli oluyor. Belki müsait değildir ondan yoktur.
O bizi bırakmaz bence...

günaydın tatlım....aynen söylediğin gibi olucak zaten bundan sonrası...harikasın pelincim

merakla bekliyorum.

tamam canım yayınlıyorum hemen....sanırım edaya da iyi gelecek....

edecım cuma günü azim hırs konusunu konuşup sonrasında; hani bu hafta çok güzel kilolar verildi vs....bir şeyler yazmıştım...bu tabi tüm arkadaşlaraydı....dediklerim senin durumunu yansıttı bak....

ilk önce bir derin nefes al gerekirse bir çicik yada bir tokat at kendine....bir hafta da bu hale gelmek ne demek kızıyorum haberin ola....

kızlar listemiz sadece ceza amaçlı değil takım içinde uygulanması zorunlu olan kurallar olacak....
edacım aklımdayken cnm ,dünkü yazdığın herşey kayıtlı olacak canm ama ben spor konusunu biraz daha makul düzenlemeyi planlıyorum ki aksamalar olmasın....eğer ki bayram sonrasında spor konusu yeterli olarak yapılırsa cezalarda yükseltmeyi ona göre yaparız cnm....

zeynep uğramamazlık yapmazdı....önemli bir şey yoktur inşallah....

.
merhabalar
öncelikle püsküüt size vede böyle güzel bir uygulamada emeği geçen herkeze çok ama çok teşekkür ederim....
söze nerden başlayacağımı bilemiyorum şuan öyle mutlu ve duyguluyumki anlatamam....diyete başlayalı 7 7.5 ay gibi bir süre oldu....
24 yaşıma kadar 49 kilonun üzerine çıkmamıştım....daha sonrasında evlendim 1 yıl içerisinde (çok acele verilmiş bir karardı bizim için)
bebek tedavisi görmeye başladık ....7 yıllık bir çalışma hayatım vardı öncesinde....evlendikten sonra işten ayrılmam vede gördüğüm tedavi sebebiyle çok kısa bir süre zarfında 10-15 -20 -25 ve son olarak nerdeyse 30 kilo aldığım dönemler oldu....tedavi sürecimiz 10 yılı aşkın sürece aralıksız devam ettiği için kilo almama sadece yaz aylarında yaptığım yürüyüşlerle engel olup 3-5 kilo verip kışın tekrar alıyordum....2 yılı doldurduk ve artık tedavimiz bitti....o koşuşturmacalı stresli günleri yavaş yavaş geride bırakmaya başladık....
ve bundan yaklaşık 8 ay önce ilk diyetime başladım ilk zamanlar iyi gitti sonrasında yeni yılda aldığımız yaş pastanın nerdeyse tamamını
yememle bu işi ciddiye bindirmeye karar verdim....
diyetim süresince en iyi yaptığım şey k.k.' ye üye olmak oldu....burda bir çok bilgiler öğrendim ve de uyguladım....
takım arkadaşlarımlada bu serüveni sağlıklı ve de mutlu birşekilde sonlandırdım
gelelim yaptıklarıma....
1-sabah aç karına içebildiğim kadar su içmek....
2-kalori takibi yapmak....
3- 3 ana öğün + 3 ara öğün yapmak
4- 1 gün ödül günü verdim kendime
5-tartıyla iyi geçinmek(çok sık tartılıyordum ben pek doğru bir uygulama olmasada böyle daha iyi hissediyorum kendimi)
6-beyaz ekmeği ve de şekeri bırakmak....
7-moralim zaman zaman düşsede her zaman kısa zamanda toparlanmak....
8-spor yapmak(yürüyüş++leslie sensoi)
9-bitki çayları içmek
10-yoğurdu bolca tüketmek
11-akşam yemeklerini hafif geçirmek
12-son haftalarda akşamları ekmek yememeğe özen gösterdim....

en önemli ve altın kural ise;
inanmak ve de azim ,başarı arkasından bir şekilde geliyor arkadaşlar....
umarım bir nebzede olsa faydam olmuştur....bu yolda ilerleyen herkeze başarılar diliyorum....
sağlık ve de sevgiyle kalın

kızlar menülere yorum yapamadım ne yazık ki iki gündür ,ama dediğim gibi tek tek okuyorum....

şu listeyi hazırlayayım hemen yarına çok iyi bir başlangıç olacak inşallah....

yalnız şu dikkatimi çekti pilav,pilav,pilav, ve 5 er kaşık....yapmayın kızlar,hiç yemeyin demiyorum geçen size lapa tarifi verdim hatta onu yapın....pilav yediğiniz öğünlerde kesinlikle ekmek yemeyin ve 2 çorba kaşığı fazlasıyla yeterli geri kalan 3 kaşık pilav sadece kilo.... size hiç bir yararı yok ....bunun yerine yoğurt yiyin....

sen süpersin diyecek birşey yok azmin elinden ne kurtulmuş ki

Asıl sen supersin ablacimm helall olsun sana darisi basimiza insallaah

sen süpersin diyecek birşey yok azmin elinden ne kurtulmuş ki

Asıl sen supersin ablacimm helall olsun sana darisi basimiza insallaah

öncelikle teşekkürler şekerlerim....

burda yaklaşık 3 haftadır bu derece çırpınmamın sebebini umarım daha iyi anladınız....

gerçekten istedikten sonra allahın izniyle başarılmayacak şey yok....ve her zaman moral ve motivasyon çok önemli....

bu da demek oluyorki takım için de her zaman herkes birbirine destek olacak ,eksiğini ,fazlasını,doğrusunu yanlışını belirtecek ve en kısa zamanda en iyi şekilde başarıya ulaşılacak....

Ablacim ben lapa yapmaya basladim dunden itibarenbsen tarifini bir daha yayınlar misin rica etsem

Ablacim ben lapa yapmaya basladim dunden itibarenbsen tarifini bir daha yayınlar misin rica etsem

tamam cnm...

1 çay bardağı pirinç +3 çay bardağı su tuz koymadan pişiriyorsunuz....

bu rahatlıkla iki öğün için fazlasıyla yeerli kızlar....

pilavdan pilavdan alacağınız kaloriyi 1/4 oranında azaltırsınız....

kızlar cumaya son iki gün ,bu akşamdan itibaren lütfen yediklerinize dikkat edin....

ilk kuralımızı söylüyorum(uymayana ceza var ona göre)

hergün 3 lt su ve 1 kupa bitki çayı içilecek....ve bugünde dahil menülerde 2 kaşıktan fazla pilav olmayacak....ve yoğurt eklenecek....

ben şimdilik kaçar bu arada diğer arkadaşlar nerdeler

Teşekkür ederim pirinç lapasi diyeti varmış sanirim her öğün bir cay bardagi pitincle yapilan lapadan yeniyormus cig sebze ve yemehin yaninda haşlanmış tavuk meyve vs serbest mis intrrnette okumuştum dun lapa tarifi ararken :44:

Gelirler birazdan ablacim bu kurallar super olmus su konusundaki sıkıntımı halledersem daha da super

Sanırım kendime geldim. Az önce öğle yemeğine çıktım ve kendimi tuttum.

Ablacım tebrik ederim.darısı başıma. toplam kaç kilo verdin?

Bitki çayından midem bulanıyor öldürseler beni içemem cezası ne olacak.Hastalıktan ölürken bile o nane limon ıhlamur falan içeyen birim ben öghh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…