Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sonra düzene oturacak diye düşünüyorum ama ,senin heyecanın hala devam ediyor cnm....

başka takıma geçmek istersen paylaşım alanına aynı şekilde bildirimde bulunabilirsin.....

aman tatlım acımasız demiyelim ,sistemlerini çok güzel oturtmuşalar ve bu sebeplede sürekli başarılı oluyorlar....her zaman ziyaret edip
,sohpet edebilirsiniz

Acımasız derken yanlış anlaşılmasın kesinlikle çok güzel.
Ceza sistemleri çok güzel mesela. Hem affetmiyorlar hem olurunda. Sanırım burcu arkadaşımız geçenlerde ceza aldı. Temizlik yapıyordu bir güzel cam temizleme cezası verdi kaptanları. Bence çok güzel uyguluyorlar. Baştan buradan başlamasaydım orada olmak isterdim. Ama ablacığım güzel bir takım olduk. Gözüm yok başka yerde

tamamdır kızlar bu kadar stres ve heyecan bu günlük yeter....
neyse gelelim asıl konumuza....

dediğim gibi iki gündür biraz kendi işlerim ,takım kuralları vs derken....amacımız biraz şaştı gitti....

bugün itibariyle herkesden kurallara uygun olarak eksiksiz ve düzenli menü paylaşımları ve yorumlar istiyorum....

herkese tekrardan sağlıklı keyifli ve bol kilo vermeli günler diliyorum

Bir kaç sayfa evvel yazdığın 12 maddelik kurallardan bahsediyorsan eğer , evet okudum.
Yazdıklarım maddeler içindi.

O zaman dediğin gibi yapalım ve ben bayram sonrası tekrar yazıyım konuya . Teşekkür ederim ,dahil olmaktan mutluluk duyarım bende. Bu durum da bayram sonrası tekrar yazarım ve duruma göre hareket ederiz.
Kolay gelsin sizlere , enerjik ve tartıda bol eksili günler.

Son düzenleme:

kesinlikle canım....hele ilerleyen günlerde herşey daha güzel ve keyifli olacak:13:

okuduğuna sevindim cnm...yok bayram sonrası tekrar yaz demedimsenin içinde uygunsa bayram sonrasında takıma girme konusunu söylemek istedim

dün dediğim gibi davetteydik onu dengelemek için bütün gün meyveyle beslenmiştim. hesapladım dün akşam fazla kaçırsam da 900-1000 kaloride kalmışım. 24 saat dolmadan 300ünü yaktım bilee :))

30.07.2013
kahvaltı: 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 3 zeytin 1 domates
ara: 1 şeftali
:)

[ı]14. Takım kurallarımız[/ı]

[ı]1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....

2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....

3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....

4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğün ve iki (üç) ara öğün Olarak....

5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ?
Spor : ?

6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....

7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır

8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....

9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....
[/ı]

NURLUCUM TAKIM KURALLARIMIZ CNM...

okuduğuna sevindim cnm...yok bayram sonrası tekrar yaz demedimsenin içinde uygunsa bayram sonrasında takıma girme konusunu söylemek istedim

Tamam öyleyse uğrarım buraya sık sık , takımı anlamaya çalışırım ona göre bayram sonrası konuşur karar veririz.

Teşekkür ederim tekrar paylaşım için.
İkinci maddeyi nasıl hesaplıyorsunuz bunu anlayamadım bluedeniz.

Tamam öyleyse uğrarım buraya sık sık , takımı anlamaya çalışırım ona göre bayram sonrası konuşur karar veririz.

tamam canım anlaştık o zaman....şu an takımda gibi farz et kendini sadece listeye dahil olma konusu bayram sonrası....oda zataen takım kurallarında var...deneme süresi olarak:13:

Teşekkür ederim tekrar paylaşım için.
İkinci maddeyi nasıl hesaplıyorsunuz bunu anlayamadım bluedeniz.
rica edrm....

liste hesabı, şöyle;

geçen haftaki kilo- bu haftaki kilo = fark/ geçen haftaki kilo*100 >>>>> ??% budur canım....

bu arada

şu anki kilon:?
hedef kilon:?
boy: ?
yazarsan sevinirim cnm...

bu arada nur diye hitap edebiliz dimi

cuma zayıflama yarışması karar defteri var canım....son paylaşımı okursan orda herşey detaylı olarak yazıyor....

İstediğin gibi hitap edebilirsin tabi hiç sorun değil
Tamam karar defterine bakarım , böylelikle netleşir aklımdakiler
Saol canım

şu anki kilon:58
hedef kilon:50
boy: 1,62

Son düzenleme:
kızlar bana müsade

listemiz hayırlı uğurlu olsun

umarım amacına ulaşır emeklerimiz

[h=2]
14. takım içi kurallarımız [/h] 1-herkes kilo çizelgesini yapacak

2-herkes bazal metabolima hızını hesaplayacak

örnek: bazal metabolizma hızı 1600 kalori ;

1600 cl - 100 ila 200 cal az gıda +45 dk egzersiz yada 1 saat yürüyüş+ 3 lt su+1 kupa bitki çayı

3-her kaçamak için;

örnek : 300 kalorilik bir kaçamak yaptınız diyelim:125:

cezası :
A- 45 DK EGZERSİZ

B- 1 SAAT YÜRÜYÜŞ

C- 100 *3 MEKİK

İSTİSNASIZ ÜÇ LT SU + 1 KUPA BİTKİ ÇAYI

4- verilen ceza o hafta kesinlikle yapılacak +

5- hergün yediklerinizin toplam kalori miktarı liste sonuna eklenecek

6- hergün en az 45 dk spor yapılacakyapmama ceza sebebi olacak

7- haftada 1 gün spor izni olacak(tercih kişiye özel)

8- beyaz ekmek, şeker,hamur işi,ağır ve şerbetli tatlılar:125: kesinlikle yasak

9- herkes motivasyon:118: amaçlı bol paylaşımda bulunacak:126:

10-herhes bir önceki gün kendi kaldığı yerden geçmişi okuyup:126:yorum yapacak:128:

11-herkes menülere yorum yapacakdiyetimize faydası olacak; yararlı ve zararlı bilgileri paylaşacak

12-herkes haftalık bir hedef belirleyecek
biliyorsunuz yarışmada % 30 kuralı var kızlar:18:bu sebeple herkes kendi kilosunun en az %0.40 veye %0.50 'sini hedeflemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…