- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.721
bayram snrasi icin ciddi kararlarm uar kaptan.
Ramazn dolaysyla beslnme byle ama ramazndn snra bslnmede sporda dzene oturacak kararlym.
Kardes takma yazabilyormyz?
Brde 2gnlk pirinc lapasi dyei nasl yaplyr?2 gunde 2klo verenler varms(odem attryorms yag yakmyrms.odemi atmam lazm)
bırsure devam et?snra ne olcak kaptan?
Baska takma gecme olayi nasl isliyor?
aman tatlım acımasız demiyelim ,sistemlerini çok güzel oturtmuşalar ve bu sebeplede sürekli başarılı oluyorlar....her zaman ziyaret edip
,sohpet edebilirsiniz
merhaba canım....hoşgeldin....allah bağışlasın bebişlerini
cnm şöyle ;takıma katılma ve takım içi kurallarımızı yeni oluşturduk....okudun mu bilmiyorum....tekrardan paylaşırım senin için....bu cumadan sonra zaten bayram tatili sebebiyle önümüzdeki hafta yarışma olmayacak bu senin için extra bir artı olur....sonrasında yine konuşuruz....ben böyle düşündüm senin içinde uygunsa biz takımımızda olmandan mutluluk duyarız
ay başıma ağrılar girdi,papatya çayı içiyorum hala sakinleşmedim....
Acımasız derken yanlış anlaşılmasın kesinlikle çok güzel.
Ceza sistemleri çok güzel mesela. Hem affetmiyorlar hem olurunda. Sanırım burcu arkadaşımız geçenlerde ceza aldı. Temizlik yapıyordu bir güzel cam temizleme cezası verdi kaptanları. Bence çok güzel uyguluyorlar. Baştan buradan başlamasaydım orada olmak isterdim. Ama ablacığım güzel bir takım olduk. Gözüm yok başka yerde
Bir kaç sayfa evvel yazdığın 12 maddelik kurallardan bahsediyorsan eğer , evet okudum.
Yazdıklarım maddeler içindi.
O zaman dediğin gibi yapalım ve ben bayram sonrası tekrar yazıyım konuya . Teşekkür ederim ,dahil olmaktan mutluluk duyarım bende. Bu durum da bayram sonrası tekrar yazarım ve duruma göre hareket ederiz.
Kolay gelsin sizlere , enerjik ve tartıda bol eksili günler.
Aaa ablacim niye öyle oldu yaa...kurallari gordum cok güzeller tam kararinda
gelip geçti cnm...neyse
bugün diğer kızlar nerdeler acaba:103:
okuduğuna sevindim cnm...yok bayram sonrası tekrar yaz demedimsenin içinde uygunsa bayram sonrasında takıma girme konusunu söylemek istedim
[ı]14. Takım kurallarımız[/ı]
[ı]1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....
2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....
3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....
4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğünve iki (üç) ara öğün Olarak....
5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ?
Spor : ?
6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....
7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır
8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....
9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....
[/ı]
NURLUCUM TAKIM KURALLARIMIZ CNM...
Tamam öyleyse uğrarım buraya sık sık , takımı anlamaya çalışırım ona göre bayram sonrası konuşur karar veririz.
rica edrm....Teşekkür ederim tekrar paylaşım için.
İkinci maddeyi nasıl hesaplıyorsunuz bunu anlayamadım bluedeniz.
tamam canım anlaştık o zaman....şu an takımda gibi farz et kendini sadece listeye dahil olma konusu bayram sonrası....oda zataen takım kurallarında var...deneme süresi olarak:13:
Oldu o zaman
rica edrm....
liste hesabı, şöyle;
geçen haftaki kilo- bu haftaki kilo = fark/ geçen haftaki kilo*100 >>>>> ??% budur canım....
bu arada
şu anki kilon:?
hedef kilon:?
boy: ?
yazarsan sevinirim cnm...
bu arada nur diye hitap edebiliz dimi
cuma zayıflama yarışması karar defteri var canım....son paylaşımı okursan orda herşey detaylı olarak yazıyor....
Zeynep'i merak ettim bende senin gibi ablacim aslında bugun cok bos bi eda ben eylul sen ablacim niye böyle ki acabaa
İstediğin gibi hitap edebilirsin tabi hiç sorun değil
Tamam karar defterine bakarım , böylelikle netleşir aklımdakiler
Saol canım
şu anki kilon:58
hedef kilon:50
boy: 1,62
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?