Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kardeş takım olayı nedır?
13 takımmıydı kardeş

ufff sorma ya. Mecbur önüne ne konursa yıyorsun. Ramazan sonrası kendime özel dha güzel menülerle geleceğim diye umuyorum ama şimdilik hiç beğenmiyorum menülerimi

kesınlıkle ramazanda olmuyor dıyet cok zorluyor.ama ramazan sonrası bende aynı seyı düşünüyorum.
oglende kendıme ıste salata yada tavuk vs gıbı seyler yaparm azar azar dıyorum bakalım ramazan bıtsınde dıyetı ve sporu daha düzene sokucam ıns.

merhaba ben koşu bandında 4,5 hızında 1 saat yürüyorum 4 km yapıyor ve 230 240 kalori yakabiliyorum. 90 kiloyum. siz çokmu daha hızlı yürüyorsunuz 500 kalori yakıyorsunuz.

Canım ben 99 kiloyum.
Olimpik yürüyüş yolunda saatte 8 km yapıyorum. Fark ordan oluyor olabilir. Koşmuyorum ama koşmuş kadar hızlı yürüyorum. 500 kalori internetten tahmini kalori miktarı. Birebir spor salonunda bakmışlığım yok.

Her zaman zevkle ablacığım.

[ı]kızlar takım kurallarımızı paylaştım,eğer sizcede uygunsa püsküüte bildirelim [/ı]

Bence uygundur ablacığım.

Arkadaşlar ben moral olarak çöktüm.
Dün akşamki menümede uyamadım. Annem benim yemeğimi pişirmemişti. Bende pişirdiğinden yedim. Dünki listem şöyle oldu.

07: 00 Sabah
1 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir

12:00 Öğlen
Çeyrek kase mantar çorbası
3 adet köfte
bir kase yoğurt

13:30 bir bardak şekersiz nescafe

19:00
bir porsiyon patlıcan yemeği(kızartma değil)
5 yk prinç pilavı yedim.
Afedersiniz ama pislik bir kardeşim karşımda canımı çektire çektire kaşık kaşık sarelle yiyince dayanamadım 2 tatlı kaşığıda sarelle yedim.

Su 3 litreyi geçti.
Spor yapmadım.
Mesaj sayım : 24
Yediğim her zararlı şey kilo olarak dönüyor. Napıcam ben

Bugün dukan atağa başladım bir hafta böyle devam edeceğim. Saf protein yapmaya başladım. Hemen toparlamam lazım kendimi ve sanırım bizim takım ceza sistemini pek istemiyor. En azından bana ceza vermelisin. Hem eylül seve seve yapar dimi arkadaşım ?
Nolur yaparım de

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlar

Ben pek katılım sağlayamıyorum bu yüzden listeden çıkarırsanız iyi olur diğer arkadaşlara haksızlık olsun istemem. Yoğunluk başlamadan yazayım dedim sonra gün boyu vaktim olmuyor.
Hepinize kolay gelsin inşallah istediğimiz kiloya ulaşırız...

kızlar tek tek geri dönüp okuduğumda şu 10 mesaj olayına ve menü yorumlarına takıldığınızı gördüm. mesaj yazın derken bu güncel faydalı bir bilgide olabilir. illa gelin burda iiyi yaz gönder o yaz gönderin demek değil bize yarayacak bişi olsun diye dedim zaten geriye dönüp bakıldığı zaman en az 7 mesaja toplu cevap veriyoruz. yani bize çok uzak bir durum değil.

menüye gelince ben yaptığım yorumda ekmek zararlı onun yerine bunu yap derken başka biri o menüye ekmek zararlı tam bugday ekmeğin bu yararı var birde yanında şunu yersen daha yararlı olur gibi bilgi içerikli mesaj yazabilir kaçamak yapan arkadaşlara moral motivasyonla yememesi için uyara bilir. ben eski takımda bunu çok yaşadım yorum yapılmıyor kimse kızmıyor diye kaçamaklara devam 1 kişinin baskısıyla 5 kişinin baskısı aynı değil. tekrar gelmemin sebebi evde makarna yerken ve yedikten sonra amcamın yengemin eşimin komşumuzun bana sen kilo mu aldın ama çok yiyorsun yani dikkat et sözleri oldu o dakika tekrar kendime geldim ben

tabiki ben önerimi ve neden önerdiğimi söledim kabul edilir edilmez size kalmış.

arkadaşım şekercik günaydın yaparım tabi zaten sen yürüyüşü düzgün yapan birisisin. onun için sen mekik çek olur mu şöle güzel 300 tane mekik olsun gün içinde ara ara yapsam biter çok bişi değil yani öptüm seni.

bide aklıma geldi kaptancım mesala ben dünkü menüm için ceza aldım diyelim 200 mekik (sallıyorum)

bugün menümü yazarken

su:
spor:

Menun gayet guzel ama ben dukan diyetini yapmaya calismis biri olarak sunlari soyleyim oncelikle bence yapmaya calistigimiz sey hayat tarzimizi duzene sokmak olmali ve verilecek kilo miktari fazlaysa dukan diyeti hasta bile edebilir agbim seker hastasiydi ve sekeri o kadar yukselmistiki gunde 2 3 sefer igne gerekiyordu o da bu duruma itiraz etti ve 6 ayda 35 kilo verdi yaptigi sey tum beslenme sistemini yeniden duzenlemek oldu

dünkü menüm

sabah

1 çatal su böreği ( eşim hatrım kalır o kadar da değil dedi kıramadım)bir dilim değil kesmiş azcık onu verdi
domates, zeytin

ara
1 avuç fındık,antep fıstığı(hepsi karışık bir avuç)
sade nescafe

öğlen
1 yumurta azcık pide
kola içicektim asidi gitmiş geri döktüm

ara
1 avuç fındık,üzüm,antep fısıtığı

akşam
1 kaşık menemen
domates
peynir 5 çatal
5 zeytin
azcık pide
açık çay

su:2,5
spor:dün yürümedim ama iş yerinde10 dk egzersiz yaptım mescit de akşam 100 twist 10 dk bacak egzersizi 50 mekik çektim.

Tamam arkadaşım 300 mekik çekeceğim ama bir günde çekemem. 2 güne bölebilir miyim ?
Uzun zamandır hiç mekik çekmedim de muhtemelen çok feci olacağım
Teşekkür ederim sende olmasan

bide aklıma geldi kaptancım mesala ben dünkü menüm için ceza aldım diyelim 200 mekik (sallıyorum)

bugün menümü yazarken

su:
spor:

Sanırım ceza sistemi yalan oluyor.

Menün çok güzel arkadaşım. Akşamıda gayet hafif geçirmişsin. Bol protein. fındık fıstık çok abartma derim. Onlar çok yağlı sonuçta ama bugünki menünde ağır kaçmamış bence.

neden yalan oluyo ceza sistemi ? aslında ikinci yediğim fındıklar azcık fazla oldu ama çok yararlıymış kuruyemiş neyse öle işte bide bak incir yedim aklıma şimdi geldi. tühhh

bugün menümü yazarken

su:
spor:

severim seni ben....nasılda düşünürmüş güzel güzel fikirler....
evet canım böyle bir kuralda istisnasın olacak tabiki....

kızlar geçmişi okudum....hala daha menüler aynen devam....bir an önce toparlanın hadi ama....

safahatçım takıma yeni katılan üyelerin durumunu sormuşsun....

- kızlar bu konuda....aceleye mahal vermeden yeni gelen arkadaşlarımız deneme sürelerini doldursunlar...
bu hafta kilo bildirimlerini yapsınlar....bayram haftası yarışma yok ve kilolar ikiye bölünmeyecek....yani herşey normal ilerleyecek....
bu konuyuda bu şekilde düşündüm nedersiniz....

yalnız fatma arkadaşımız 2. takımdan takımımıza dahil oldu....yarışma formatındaydı zaten....aynen yarışmada ara vermeden devam edek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…