- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.701
Canım. Yanlış yapıyorsun. Yeni fikirler yeni şeyler ortaya koymak destek olmak için varız. Benim fikirlerimde ağır bulundu. Herkes fikir koyabilir ortaya belki bizede ters gelebilecek fikirler olabilirdi.Alınganlık etme. Bak ben ettim mi hiç ?Sonuçta bunlar fikir olacak diye bir şey yok. Sakın böyle geri adım atmaca yok. Herşey hepimizin iyiliği için. Sadece yanlış anlaşılma var.
selam nurlum....eğer bizimle birlikte devam etmek istersen cnm.....kendinden bahsedebilirsin....yaşın,boyun,şu anki kilon,kilo alma sebeplerin ,hedeflediğin kilon gibi....
ben kk da yeni değilim yaşadıklarıma karşı fikir söledim neyse tamam senin dediğin olsun o zaman
1-herkes kilo çizelgesini yapacak
2-herkes bazal metabolima hızını hesaplayacak
örnek: bazal metabolizma hızı 1600 kalori ;
1600 cl - 100 ila 200 cal az gıda +45 dk egzersiz yada 1 saat yürüyüş+ 3 lt su+1 kupa bitki çayı
3-her kaçamak için;
örnek : 300 kalorilik bir kaçamak yaptınız diyelim:125:
cezası :
A- 45 DK EGZERSİZ
B- 1 SAAT YÜRÜYÜŞ
C- 100 *3 MEKİK
İSTİSNASIZ ÜÇ LT SU + 1 KUPA BİTKİ ÇAYI
4- verilen ceza o hafta kesinlikle yapılacak+
5- hergün yediklerinizin toplam kalori miktarı liste sonuna eklenecek
6- hergün en az 45 dk spor yapılacakyapmama ceza sebebi olacak
7- haftada 1 gün spor izni olacak(tercih kişiye özel )
8- beyaz ekmek, şeker,hamur işi,ağır ve şerbetli tatlılar:125: kesinlikle yasak
9- herkes motivasyon:118: amaçlı bol paylaşımda bulunacak:126:
10-herhes bir önceki gün kendi kaldığı yerden geçmişi okuyup:126:yorum yapacak:128:
11-herkes menülere yorum yapacakdiyetimize faydası olacak; yararlı ve zararlı bilgileri paylaşacak
12-herkes haftalık bir hedef belirleyecek
biliyorsunuz yarışmada % 30 kuralı var kızlar:18:bu sebeple herkes kendi kilosunun en az %0.40 veye %0.50 'sini hedeflemeli
evet kızlar listemiz hazır....fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum....ve yarın itibariyle uygulamaya geçiyoruz
1600 cl - 100 ila 200 cal az gıda +45 dk egzersiz yada 1 saat yürüyüş+ 3 lt su+1 kupa bitki çayı
3-her kaçamak için;
cezası :
A- 45 DK EGZERSİZ
B- 1 SAAT YÜRÜYÜŞ
C- 100 *3 MEKİK
10-herhes bir önceki gün kendi kaldığı yerden geçmişi okuyup:126:yorum yapacak:128:
11-herkes menülere yorum yapacakdiyetimize faydası olacak; yararlı ve zararlı bilgileri paylaşacak
biliyorsunuz yarışmada % 30 kuralı var kızlar:18:bu sebeple herkes kendi kilosunun en az %0.40 veye %0.50 'sini hedeflemeli
evet kızlar listemiz hazır....fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum....ve yarın itibariyle uygulamaya geçiyoruz
Selam bluedeniz,
Topluca uyguladığınız bir diyet yöntemi var mı yoksa herkes kendine uygun bulduğu şekilde mi kilo vermeye çalışıyor.
selam canım....
hayır canım herkesin beslenme düzeni farklı....takımamı katılmak istiyorsun cnm...
32 yaşındayım , doğumdan kalan kilomu vermek istiyorum. 1,62 boy ilk hedefim 50 kilo olmak .
Beni buraya bağlayan sen ve kaptancığım oldu. fikirlerinin ne kadar yerinde olduğunu anlıyorum. Keşke herkes yeni fikirlerle gelse takım iyice şenlense
bir ömür boyu evetttttttkabul ediyorum.
Ablacım. Sen herşeyin en güzelini biliyorsun ve deneyimin ortada. Ne çok aşırı sıkı ne çok gevşek gayet uygun bir kurallar bütünümüz olmuş bence.
bu konu neden bu kadar uzadı bilmiyorum eğer giremeyen ve durumu müsait olmayan varsa söylenir bu anlayışla karşılanır. sıkıntı olcak durum değil yine tekrar ediyorum toplu yazdığınız mesajlar zaten 5 tanenin üstünde daha bol paylaşım daha fazla motive olmak kopmamak takım halinde olmak demektir. bu teklifi yok sayalım olur mu gördüğüm kadarıyla sadece benim sölediğim fikirler sıkıntı oldu skycım.
3-her kaçamak için;
cezası :
A- 45 DK EGZERSİZ
B- 1 SAAT YÜRÜYÜŞ
C- 100 *3 MEKİK
fhkrını beyan etcekshn tabı
gecmisi okuyorum ama gozden kacırdım sanirm.
Lıstdde duruyor hala.
Sorun cıkarmak degıl amacim.bana uymuyor karar buysa bu kurala uyamayacagmdan ilerde dskaleye olmamak amacım.
evet kızlar diğer arkadaşlarında yorumlarından sonra listemizi paylaşırız....
ben biraz kaçar hava alıp geliyim....
gecmisi takip ediyorum ama gozdn kaciyor yada bazen cevp yazarm diyorum ama unttyorum yada cepten girdgim icin msj gtmiyor snra yazrm dyorm msji untyrm
ama hersaba kaldgm yere dnp sn msja kadar okyrm.
Dedgm gbi sorun ckarmak dgl amacim.ılerde diskalfye olmkanra bastan czm bulmak(dskalfye olan baska takma gdmez drumu)
metablzmaya gelince herkes ayni yerden hesaplasn bence fark ckyr bana bir ye 2552 dedi brı 2360 li brsey.
Bu msj altnda yyeceklerın kalorsni yazalim sabt oradan hesap alalm nekadar kacamak yaptk dye.
Gunlk kaloqi hesabi icn etiformun ştesi var bize net qakam verr belki.
sky cım canım benim.... çok cici bir kızsın ,ama dün akşamda dahil olmak üzere biraz sakinleş ilk önce....
sana şöyle bir teklifim var....bunun sebebini tekrar yazayım önce yanlış anlamaman için:
iş yoğunluğun ve zaman sıkıntın yüzünden....
bir süre takımda paylaşımda devam et beslenme düzeninde değiştirmen gereken çok şey var benim kanaatim bu ....taktir senin....sonrasında
tekrar konuşalım canım....
şuan söylediklerimi daha iyi anlaman için kardeş takımımızı sık sık ziyaret et canım....kesinlikle faydasını göreceksin.....
Katılmak isterim, liste harika fakat liste bana biraz ağır geldi .
Gecede olsa günlük geçmişi okuyup , yorum yapmaya çalışırım , bunda sorun yok dediğin gibi motivasyonu arttırır.
iki ufaklığım var ,küçüğü 8 aylık olacak ve emziriyorum. Bu nedenle menülerde sıkıntı yaşarım sanırım. Sporu yapmaya çalışırım , kural olması zorlayıcı olur benim için daha iyi zorlarım kendimi.
Sonuç olarak ilerde sorun yaşatmamak adına , esneklikler varsa gruuba dahil olmak isterim aksi halde uyumsuz davranıp grubun ahengini bozmak istemem
Kardeş takım hem acımasız hem motive edici ve dinamik. Genel olarak önceki etaplarda da hep ilk 3 ve 4 e girmiş. Bence herkes arada ziyaret etmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?