• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tes.ederım canım hafta ıcı yuruyus yapıyorum ınetenette kılo hesapları varya oraya boyumu kılomu yazıyorum ona net. gore 3 kılo daha vermem lazımmış aslında bana gorede vermem lazım :44:ozellıkle gobekten gıtmesı lazım ama ıkı dogum yaptım sanırım duz bır karın hayal artık degılmı? sence vermeye devam mı yoksa artık dur demem mı lazım:16:arkadasım

göbeğini eritmek istiyorsan bölgesel egzersizler yapmalısın canım mekik gibi karın kaslarını çalıştırmalısın boyun kilon kaçtı canım yazar mısın?

tes.ederım canım hafta ıcı yuruyus yapıyorum ınetenette kılo hesapları varya oraya boyumu kılomu yazıyorum ona net. gore 3 kılo daha vermem lazımmış aslında bana gorede vermem lazım :44:ozellıkle gobekten gıtmesı lazım ama ıkı dogum yaptım sanırım duz bır karın hayal artık degılmı? sence vermeye devam mı yoksa artık dur demem mı lazım:16:arkadasım

Vermek için diyet yapma bölgesel spor yapmalısın bence. Hem kilo da verirsin hem vücudun toparlanır.

bu arada sızlerı rahatsız etmıyorum degılım mı gruptan degılım

Her zaman gelebilirsin. :16:

Kızlar merhaba. Ben 13. Takımdan Ayşenur. Nasılsınız bugün?? :34:

Ayşenurcum h.geldin sefa getirdin. Biz bugün bomba gibiyiz maşşallahh sen nasılsın ?
Bizim takımda bu hafta başına kaçar kaçamaktan geçilmiyordu. Takım kurallarımızda oturmaya başladı toparladık hemen. İnş iyi olacak. :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
dıyette son ver dıyorsun yaniii artık esmer gıdaları bırak mı dıyorsun :16:superrr ozamn ama mıdem okadar kuculdu kı artık ıstesemde yıyemıyorum bılıyormusn eskı ooooo bır ekmek yerdım :1:akıllara zarar marnalar tabak tabak asla affetmezdım sımdı bır dılım kepeklı veya tam buday ekmek yetıyor

dıyette son ver dıyorsun yaniii artık esmer gıdaları bırak mı dıyorsun :16:superrr ozamn ama mıdem okadar kuculdu kı artık ıstesemde yıyemıyorum bılıyormusn eskı ooooo bır ekmek yerdım :1:akıllara zarar marnalar tabak tabak asla affetmezdım sımdı bır dılım kepeklı veya tam buday ekmek yetıyor

en güzeli canım çok yemek yemek iyi değildir zaten hiç bir zaman eski tabak tabak düzenine dönme tabiki ama yani kilonu sabitle daha fazla ne al ne ver :34:

:1::1::1:bıde eşim ısyanlarda bu ne yaaa dıyor garıbım ne hale geldın yuzun kasık kadar kaldı dıyor canım yaaa ona gore 65 kılo olmalıymısım erkek mılletı ıste balık etlı olacaksın onlara ama ınsanın da gıydıgı yakısacak yaaa ben ondan yanayım haksızmıyımm sen evlımısn bekar mı kac kılosun sıraa sana geldiiii:3:

Canım tamamen eski düzenine geri dönme.

Kalori hesabı yap diyet arkadaşım diye bir site var. Günlük alman gereken kaloriyi aşmadan beslen ve diğer yiyecekleri yavaş yavaş hayatına geri sok.
Dukan diyetini duymuşsundur orada koruma dönemi var. Verdiğin her kilo başına koruma diyeti yapacaksın. 25 kilo verdiysen 250 gün koruman lazım ki vücut 55 e sabitlemesi için. Bence kalori hesabıyla abartmamış olursun ve yemek istediğinden kontrollü yersin.

:1::1::1:bıde eşim ısyanlarda bu ne yaaa dıyor garıbım ne hale geldın yuzun kasık kadar kaldı dıyor canım yaaa ona gore 65 kılo olmalıymısım erkek mılletı ıste balık etlı olacaksın onlara ama ınsanın da gıydıgı yakısacak yaaa ben ondan yanayım haksızmıyımm sen evlımısn bekar mı kac kılosun sıraa sana geldiiii:3:

Kime soruyorsun bana mı peline mi:) :9:

bizim de bu hafta başı biraz kopukluklar olmuştu kaçamaklar da vardı ipin ucunu kaçırmak üzereydik ki allaha şükür toparladık su an daha iyiyiz bakalım yarın belli olucak her şey benim için bu akşam tabi iftardan önce:9:
umerım güzel sonuçlar alırsınız canım :34:

Vermek için diyet yapma bölgesel spor yapmalısın bence. Hem kilo da verirsin hem vücudun toparlanır.

Her zaman gelebilirsin. :16:

Ayşenurcum h.geldin sefa getirdin. Biz bugün bomba gibiyiz maşşallahh sen nasılsın ?
Bizim takımda bu hafta başına kaçar kaçamaktan geçilmiyordu. Takım kurallarımızda oturmaya başladı toparladık hemen. İnş iyi olacak. :16:

Bomba gibi olmasa da ben de iyiyim. :1:Biz bu hafta biraz motivasyon eksikliği yaşıyoruz sanırım ama yakında kendimize geliriz. Bayramdan sonra eminim iyi bir dönüş gerçekleştireceğiz. :42:

evet o dıyetı duydum o ne oyle canım benım:18:20 kıloya 250 gun dıyet korktum valla ben bır yıldır boyleyım hemn hemn sabıtleşmemıştır kısa zamnda da vermedım bır yılda verdım 20 kıloyu ama hala verme surecındeyım ben durdumda o durmadı sankı bıde ben bu sıteye yenı uye oldum daha tam cozmedım msj ları onedenle gec yazıyorum

umerım güzel sonuçlar alırsınız canım :34:

Bomba gibi olmasa da ben de iyiyim. :1:Biz bu hafta biraz motivasyon eksikliği yaşıyoruz sanırım ama yakında kendimize geliriz. Bayramdan sonra eminim iyi bir dönüş gerçekleştireceğiz. :42:

Bayramdan sonra herkes kaçamak yapmış olarak ve azimli dönecek bence. Bayram sonraki hafta tüm gruplar şenlenir bence.
Bu hafta herkes aynı dertten müzdarip motive olamadık. İnş hepimiz başaracağız. :16:

evet o dıyetı duydum o ne oyle canım benım:18:20 kıloya 250 gun dıyet korktum valla ben bır yıldır boyleyım hemn hemn sabıtleşmemıştır kısa zamnda da vermedım bır yılda verdım 20 kıloyu ama hala verme surecındeyım ben durdumda o durmadı sankı bıde ben bu sıteye yenı uye oldum daha tam cozmedım msj ları onedenle gec yazıyorum

Eğer 1 senedir sabitlediysen iyi. Artık kilo verme sürecinden çık bence. Bence hafif bölgesel sporlara yönel. :34:

Slm kızlar ben geldim k.bakmayın uzun zamandır yazamıyorum komşumun netinden bağlandığımı söylemiştim malesef bağlantımda sorun oldu giremedim sonrada erzuruma gitmek zorunda kaldım bugün döndüm sahurda,çok koşuşturmalı bir hafta oldu benim için hiç kaçamak yapmadım veee an itibariyle 70 kiloyum yağ analizi yaptım yağdan gitmiş çoğunluğu çok mutluyum o yüzden:52::52::46:

kızlar şu anda internet kafeden yazıyorum kilo bildirimimi yapmak için geldim

Geçen haftaki kilom:72.1

Bu haftaki kilom:70

Verilen kilo:2.1
%3,4 diye hesapladım yanlış olabilir k.bakmayın 1 2 gün içinde bağlantımdaki sorunu giderip aranıza döncm hepinizi öptüm

:16::16:
fark etmez ıkınızede tanımak ısterımm :16::16:

Canım ben 24 yaşındayım. 108 kiloda başladım diyete şuan son 99-97 arasındayım. Yarın tartı günü bakalım ne olmuşum :9:
Bu hafta biraz kaçamak oldu olan oldu artık 2 ayda verdim. İnş böyle devam edicem 55 kilo hedefim. kısmet :18:

Slm kızlar ben geldim k.bakmayın uzun zamandır yazamıyorum komşumun netinden bağlandığımı söylemiştim malesef bağlantımda sorun oldu giremedim sonrada erzuruma gitmek zorunda kaldım bugün döndüm sahurda,çok koşuşturmalı bir hafta oldu benim için hiç kaçamak yapmadım veee an itibariyle 70 kiloyum yağ analizi yaptım yağdan gitmiş çoğunluğu çok mutluyum o yüzden:52::52::46:

kızlar şu anda internet kafeden yazıyorum kilo bildirimimi yapmak için geldim

Geçen haftaki kilom:72.1

Bu haftaki kilom:70

Verilen kilo:2.1
%3,4 diye hesapladım yanlış olabilir k.bakmayın 1 2 gün içinde bağlantımdaki sorunu giderip aranıza döncm hepinizi öptüm

süpersin canım :16: işte bizim zeynep'imiz :54:

Back
X