• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bencede 1 haftada 3 kilo az değil yani helal olsun duygulandım vallaa :16: takımımızın gururu :1: fırtına öncesi sessizlik yaptı sonra bombayı patlattı alkışlıyorum :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

İlk haftalar olduğu için vücut direnc göstermemiştir diyete belki.Olur böyle. Bundan sonra düzene girer :16: Ay çok sevindim. Çok iyi haber oldu. Biz o kadar kaçamak yaparken o vermiş yağları :9::9::9:

İlk haftalar olduğu için vücut direnc göstermemiştir diyete belki.Olur böyle. Bundan sonra düzene girer :16: Ay çok sevindim. Çok iyi haber oldu. Biz o kadar kaçamak yaparken o vermiş yağları :9::9::9:

resmen bizim yerimize de vermiş :9: ay inşallah bende en az bi 500 g falan vermişimdir yaaa :18:

Canım kilo bildirimini düzeltiyorum.

zeynazy 01/08/2013 kilo bildirimi.

Geçen haftaki kilo: 73,1
Bu haftaki kilo 70
Verilen kilo : 3,1
% 4,24

Buna bir sürü ıslık öttürüyorum canım. :54::54::54::54::16::16::16::16::46::46::46::46::46::46::46::46:

Yok moral bozmuyorum artık. Kabullendim. :27: Dukan diyetini yapamazsın bence. Meyve bile yasak. Bence kalori hesabı iyi. Protein ağırlıklı beslenmen sana + kazandırır. Ben şuan tam dukan yapmıyorum yani. Sen bilirsin. Başlayacaksan mutlaka kitabını okumalısın bence....

İnş hepimiz kendi başarı hikayesini yazar inş. Çok memnum oldum Ayşenurcum. Hep gel böyle olur mu :16::54:

Sık sık gelmeye çalışacağım canım. :34:

:17::17::17::17::17:kızlar cıddımısınız gercekten bu kılolaramısınız ve yaşlarınınz dogru degıl mı :43::43::43::43:coook üzüldum inş.saglıklı bır sekılde ıdeal kılonuza kavusursunuz amaaan :20::20::20:dıkkat edın asırı kılo kaybı saglık sorunları getırıyor benı saclarım cok dokuldu ve dıslerde curume basladı ve cabuk hastalanıyorum bagısıklık sıstemım zayıflladı aman deyıp zayıflayacaz dıye saglımızdan olmayalım

merhaba eylül ben 23 yaşındayım ankaradayım evliyim 60.5 kiloydum yarın bakıcaz artık 64 kiloda başladım 58 oldum düğünden sonra geri aldım sonuç böle hoş geldin sefa getirdin.:3::3::3::3:

iftardan önce tartılıcam canım :16: sporu da iftardan önce yapıcaktım ama ben dün çok fena karın kaslarımı zorlamışım cok agrıyor hareket ettikçe
:14:

Kıyamam ben sana. Bende bugün çok fena zorlayacağım. Seni en iyi ben anlarım.
Ben bugün c.tesi gibi hissediyorum hayırdır inş. :)
C.tesi aksilik olmazsa sabahın köründe yürüyüşe çıkacağım. Allah'ım çok istiyorum. Şuan resmen canım yürüyüş çekti. Hava yağmurlu şuan on numara olurdu:)

Kıyamam ben sana. Bende bugün çok fena zorlayacağım. Seni en iyi ben anlarım.
Ben bugün c.tesi gibi hissediyorum hayırdır inş. :)
C.tesi aksilik olmazsa sabahın köründe yürüyüşe çıkacağım. Allah'ım çok istiyorum. Şuan resmen canım yürüyüş çekti. Hava yağmurlu şuan on numara olurdu:)

güneş açtı tatlım bir yağıyor bir açıyor :1:

güneş açtı tatlım bir yağıyor bir açıyor :1:

Az önce çok feci bastırdı :52:
O değilde üstüme sos döktüler :43::43::43::43:
fatura hazırlıyordum adam bana ürünü gösterdi üstündeki bilgileri yazacaktım kavanozun kapağını üstüne koymuş kapatmamış. Mayonez gibi bişi üstüme döküldü çıkmıyor. :14: Rezil rezil geziyorum :14::14::14::14:

Back
X