• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Az önce çok feci bastırdı :52:
O değilde üstüme sos döktüler :43::43::43::43:
fatura hazırlıyordum adam bana ürünü gösterdi üstündeki bilgileri yazacaktım kavanozun kapağını üstüne koymuş kapatmamış. Mayonez gibi bişi üstüme döküldü çıkmıyor. :14: Rezil rezil geziyorum :14::14::14::14:

oyy oyy kıyamamm sana :38: bende üzerime beyaz tshirt giydim bem beyaz yakam pembe olmus hafiften nerden bulaştıysaa

yok yok içmicem içmicem içmiceem dayanıcamm :kkk:

Tabiki içmiceksin ben az önce şeytana uyup uymayacağıı merak ettiğimden öyle yazdım. Aferim sana. Düşün bütün gün leslie yaptın karın kaslarını zorladın kola içince yaptıkların boşuna gidecek. Puff olacak. Yazık olur. :60: yapma etme gözünü seveyim. :60: olmaz böyle. :60: Yazıktır günahtır vücuduna :60: kandırma onu durmadan. :60: üzülür sonradan . :13:

Tabiki içmiceksin ben az önce şeytana uyup uymayacağıı merak ettiğimden öyle yazdım. Aferim sana. Düşün bütün gün leslie yaptın karın kaslarını zorladın kola içince yaptıkların boşuna gidecek. Puff olacak. Yazık olur. :60: yapma etme gözünü seveyim. :60: olmaz böyle. :60: Yazıktır günahtır vücuduna :60: kandırma onu durmadan. :60: üzülür sonradan . :13:

heheh kafiye de yaparmışş:54::54: bu yola girdik bir kere bu kadar uğraştım şimdiden bırakmam artık hiç bu kadar kararlı olmamıştım kilo verme konusunda :16:

Arkadaşlar dun menümü yazamadım. Özür diliyorum. gece yazacaktım ama yattım, şimdi dahi hiç halim yok çok başım ağrıyor:14:

dünkü menüm:

sabah: 1,5 yumurta 120cal
Bir parça pide tadımlık

ara: 3 kayısı (108)

öğlen 1 salatalık(11) ve 3 kşık yoğurt (77)

ara: bitki çayı 3 kayısı (108) 1 incir (57)

ara şekersiz kahve

akşam: 6 kaşık kuru fasulye (144)
yarım porsiyon çoban salata (42)
3 etsiz çiğköfte (150)

kalori: 817 kcal

su: 3 lt

spor: Cezamı dahi yapamadım :43: Başkanım spor için bir muddet izin istiyorum
1,5 aydır uyku problemim vr gece uymadığım için dengesiz oluyor her şey halile düşük tansiyonum da eklenince:50:
Bayramda düzene gireceğim söz tatil sonrası bomba gibi olacağım o zaman sporu görün inşallah:40:

heheh kafiye de yaparmışş:54::54: bu yola girdik bir kere bu kadar uğraştım şimdiden bırakmam artık hiç bu kadar kararlı olmamıştım kilo verme konusunda :16:

Hepimiz aynıyız. Grup yarışma olayı güzelmiş. :9: Sürekli göz önündesin ne yesen ortada. Ceza yiyeceksin. kilo veremezsen hesap vereceksin. Hem caydırıcı hem eylenceli. Cidden bugün hiç susmadık baksana. Millet 15 sayfa geçmiş okumak zorunda kalacak. :60:

Kızlar tartıda kıpırtılar gördümm:27: Hadi hayırlısı ya mutluyum. Geçmişi suan okuyamıyorum, kafam bir tuhaf, şimdi gidip uzanacağım biraz. Sonra da iftar yemeği için mutfağa gireceğim. Hepinize sevgiler

Hepimiz aynıyız. Grup yarışma olayı güzelmiş. :9: Sürekli göz önündesin ne yesen ortada. Ceza yiyeceksin. kilo veremezsen hesap vereceksin. Hem caydırıcı hem eylenceli. Cidden bugün hiç susmadık baksana. Millet 15 sayfa geçmiş okumak zorunda kalacak. :60:

hahah okusunlar okusunlar :1: böyle çok eğlenceli oluyor sorumluluk olayı insanı çok frenliyor. ablam girmek istiyordu benimle beraber buraya doğumdan sonra kilolarını veremedi 2 yıldır ama girmesini istemedim çünkü onun yapmayacağını biliyordum sonradan kendi de dedi zaten ben cezaydı falandı uyamam o kadar diye.
keske daha önce bilseydim de girseydim diyorum. ama herseyde bir hayır varmıs erken baslasaydım sizinle olamazdım belki. halimden çok memnunum takımımdan kaptanımdan arkadaslarımdan hepinizi çok seviyoruuum :16::16::16::16::16::16::38::38::38::38::38::54::54::54::54::54::54::54:
:54:

Arkadaşlar dun menümü yazamadım. Özür diliyorum. gece yazacaktım ama yattım, şimdi dahi hiç halim yok çok başım ağrıyor:14:

dünkü menüm:

Bir parça pide tadımlık

ara şekersiz kahve

3 etsiz çiğköfte (150)

1,5 aydır uyku problemim vr gece uymadığım için dengesiz oluyor her şey halile düşük tansiyonum da eklenince:50:
Bayramda düzene gireceğim söz tatil sonrası bomba gibi olacağım o zaman sporu görün inşallah:40:

menün güzel canım aykırı birşey görmedim :46:

dünkü menüm:

Bir parça pide tadımlık

ara şekersiz kahve

3 etsiz çiğköfte (150)

Canım çok az yiyorsun sanki doyuyor musun ?

ben yavaştan yavaştan toplanıyım da evime doğru yol alayım artık :16: çok heyecanlıyım tartılmak istiyorum ama bi yandan da korkuyorum cok değişik bi duygu :1:

hahah okusunlar okusunlar :1: böyle çok eğlenceli oluyor sorumluluk olayı insanı çok frenliyor. ablam girmek istiyordu benimle beraber buraya doğumdan sonra kilolarını veremedi 2 yıldır ama girmesini istemedim çünkü onun yapmayacağını biliyordum sonradan kendi de dedi zaten ben cezaydı falandı uyamam o kadar diye.
keske daha önce bilseydim de girseydim diyorum. ama herseyde bir hayır varmıs erken baslasaydım sizinle olamazdım belki. halimden çok memnunum takımımdan kaptanımdan arkadaslarımdan hepinizi çok seviyoruuum :16::16::16::16::16::16::38::38::38::38::38::54::54::54::54::54::54::54:
:54:

İyi yapmışsın canım. Bak sevgi pıtırcığı olduk yine. Bizde seni seviyoruz.
Ben kaçar kib görüşürüz.
:54::16:

merhabalar arkadaşlar telefonda internet paketi bittiği için dun yediklerimi bildireedim özür diliorumm takımımdan
dün iftarda 4 kaşık sebzeli kıymalı makarna
1 bardak ayran
3 adet yaprak sarma
1 tas hoşaf ve malesef ki 1 bardak kola içtim
2 saat sonra 3 kaşık az pirinçli az şekerli ve yarım yağlı sütten sütlaç yedim kaptancıgım dün çok kaçırdım özür dilerim
ama 45 dk yürüdüm yatmadan 150 mekik 3 lt su ve 2 bardak (mate,biberiye ve funda yapragı)içtim ...
bugun yediklerime gelince....
sabah 3 kaşık keten tohumlu nesfit (yarım yaplı 150 ml süt ile)
ara 10 adet fındık
öğle 7 tane ince yaprak sarma (3 kaşık yoğurt eşliğinde)
ara 1 küçük kup kirazlı jöle ve 5-6 kaşık hoşaf
ve :( 1 adet poaça (mekikler yine beni beklio ama kaptancıgım elime sağlık guzel yapmışım şimdi tadına bakmasan ayıp olurdu:)
akşamleyinde 1 kase mercimek çorbası ve 1 büyük boy ayran arkadaşlarım ...
cezam nedir kaptanım :(

ayrıca sabah 55 mekik çektim ve şu saate kadar 2 lt su içtim artık akşamada bi 150 mekik çeksem 45 dk tempolu yürüsem kurtarır herhalde

ya arkadaşlar çok kötü bişi oldu ben yarın iş yerinde olmıycam bu aptal yumuk gözlü panda yavrusu patronum yarına sokakta araştırma yapmam için iş verdi ben edacım sana numaramı versem sen beni yarın ararmısın çünkü evde felan netim yok sıkıntıya düşmeyelim. yada bi fikir ver ben napcam?:14::14::14:

Back
X