- Konu Sahibi Pinarbartu
- #90.121
Kilo vermen beni mutlu ediyor ama mezun olunca unutma bizi:18::18::18:
özelden numaramı atarım konuşuruz öle bişi olursa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo vermen beni mutlu ediyor ama mezun olunca unutma bizi:18::18::18:
Az önce çok feci bastırdı
O değilde üstüme sos döktüler![]()
fatura hazırlıyordum adam bana ürünü gösterdi üstündeki bilgileri yazacaktım kavanozun kapağını üstüne koymuş kapatmamış. Mayonez gibi bişi üstüme döküldü çıkmıyor.Rezil rezil geziyorum
![]()
özelden numaramı atarım konuşuruz öle bişi olursa![]()
Tartılmadan sakın içme. İftara illaki içececeksende 200 ml al. çay bardağına koy kalanını dök içme hepsini . Cezası da vardır bununİçmezzsen daha iyi.
yok yok içmicem içmicem içmiceem dayanıcamm![]()
Tabiki içmiceksin ben az önce şeytana uyup uymayacağıı merak ettiğimden öyle yazdım. Aferim sana. Düşün bütün gün leslie yaptın karın kaslarını zorladın kola içince yaptıkların boşuna gidecek. Puff olacak. Yazık olur.yapma etme gözünü seveyim.
olmaz böyle.
Yazıktır günahtır vücuduna
kandırma onu durmadan.
üzülür sonradan . :13:
heheh kafiye de yaparmışşbu yola girdik bir kere bu kadar uğraştım şimdiden bırakmam artık hiç bu kadar kararlı olmamıştım kilo verme konusunda
![]()
Hepimiz aynıyız. Grup yarışma olayı güzelmiş.Sürekli göz önündesin ne yesen ortada. Ceza yiyeceksin. kilo veremezsen hesap vereceksin. Hem caydırıcı hem eylenceli. Cidden bugün hiç susmadık baksana. Millet 15 sayfa geçmiş okumak zorunda kalacak.
![]()
Arkadaşlar dun menümü yazamadım. Özür diliyorum. gece yazacaktım ama yattım, şimdi dahi hiç halim yok çok başım ağrıyor
dünkü menüm:
sabah: 1,5 yumurta 120cal
Bir parça pide tadımlık
ara: 3 kayısı (108)
öğlen 1 salatalık(11) ve 3 kşık yoğurt (77)
ara: bitki çayı 3 kayısı (108) 1 incir (57)
ara şekersiz kahve
akşam: 6 kaşık kuru fasulye (144)
yarım porsiyon çoban salata (42)
3 etsiz çiğköfte (150)
kalori: 817 kcal
su: 3 lt
spor: Cezamı dahi yapamadımBaşkanım spor için bir muddet izin istiyorum
1,5 aydır uyku problemim vr gece uymadığım için dengesiz oluyor her şey halile düşük tansiyonum da eklenince
Bayramda düzene gireceğim söz tatil sonrası bomba gibi olacağım o zaman sporu görün inşallah
Arkadaşlar dun menümü yazamadım. Özür diliyorum. gece yazacaktım ama yattım, şimdi dahi hiç halim yok çok başım ağrıyor
dünkü menüm:
sabah: 1,5 yumurta 120cal
Bir parça pide tadımlık
ara: 3 kayısı (108)
öğlen 1 salatalık(11) ve 3 kşık yoğurt (77)
ara: bitki çayı 3 kayısı (108) 1 incir (57)
ara şekersiz kahve
akşam: 6 kaşık kuru fasulye (144)
yarım porsiyon çoban salata (42)
3 etsiz çiğköfte (150)
kalori: 817 kcal
su: 3 lt
spor: Cezamı dahi yapamadımBaşkanım spor için bir muddet izin istiyorum
1,5 aydır uyku problemim vr gece uymadığım için dengesiz oluyor her şey halile düşük tansiyonum da eklenince
Bayramda düzene gireceğim söz tatil sonrası bomba gibi olacağım o zaman sporu görün inşallah
hahah okusunlar okusunlarböyle çok eğlenceli oluyor sorumluluk olayı insanı çok frenliyor. ablam girmek istiyordu benimle beraber buraya doğumdan sonra kilolarını veremedi 2 yıldır ama girmesini istemedim çünkü onun yapmayacağını biliyordum sonradan kendi de dedi zaten ben cezaydı falandı uyamam o kadar diye.
keske daha önce bilseydim de girseydim diyorum. ama herseyde bir hayır varmıs erken baslasaydım sizinle olamazdım belki. halimden çok memnunum takımımdan kaptanımdan arkadaslarımdan hepinizi çok seviyoruuum![]()
canım sen bunlarla doyabiliyo musun tebrik ederimmmmenün güzel canım aykırı birşey görmedim![]()
harikasın valkyrie :)Şuan yarışmada benden kilolusu yok.Öyle bir takım yok.![]()