- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #90.521
pelin helal olsun cnim...
tatlim bi anda mucize beklememek lazim sonucta kilojarida bi anda almadik bitki cayi miktarini arttir vucudunda odem olabilir en azindan fire vermemissin benim gbineyime helal olsun canım ya tartıda milim oynama yok o kadar dikkat etmeme rağmen
tatlim bi anda mucize beklememek lazim sonucta kilojarida bi anda almadik bitki cayi miktarini arttir vucudunda odem olabilir en azindan fire vermemissin benim gbi
jillian bende yapamadım hiçbaşladım ve 10 dk içinde jilian'dan vazgeçtim çok zoooorrr leslie'ye dönüyorum
.:125::126:az önce verdim bi fire canım malum bayram geldi baklavalar börekler bi dilim baklava yedim jilian yapıcam simdi o yüzden
neyime helal olsun canım ya tartıda milim oynama yok o kadar dikkat etmeme rağmen
arkadaslar dun aksam bise yemedim sahurada kalkamadm bugun iftarda resmen saldirdim 2.5 adet sikma 1 bardak kola ictim 45dk tempolu yurudum neyse kendimi afftmeye cliscam ama sizde affednn kendime verdgm ceza sabah 100 aksam 100 mekik 1 hafta boyunca bayram bi ciksin aradan sabahlari yarim saat jogging atcam(hafif tempo kosu) bu arada kizlarallah hepimizi tatlilarin kolanin cikolatanin azabindan korusun
SAHUR
1.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Çikolatalı (125ml Yağsız Süt İle) (160 kcal) 160 kcal
1.00 x 1 Çay Kaşığı vişne reçeli (13 kcal) 13 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal) 64 kcal
0.25 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal) 63 kcal
İFTAR
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı (248 kcal) 124 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal) 14 kcal
0.50 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal) 125 kcal
1porsiyon vişne(kalorisini bulamadım)
sütlü şekersiz kahve 6 kcal
Alınan Kalori Toplamı 569 kcal
Su 1.5 litre
Spor: 4 mile leslie+karın egzersizleri
1 bardak karışık bitki çayı içicem yatmadan önce doğadan'ın isveç şurubu bitkileri diye bir çayı var ondan
Sabah
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal Getir
0.25 x 1 Adet Domates (14 kcal)4 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Getir
0.25 x 100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal)56 kcal Getir
Öğlen
1.00 x 100gr Sığır Bonfile (116 kcal)116 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) (42 kcal)42 kcal Getir
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal Getir
0.25 x 100gr Sütaş Meyveli Yoğurt (Orman Meyveleri) (115 kcal)29 kcal Getir
Ara
1.00 x 1 Adet (10gr) Galeta (Kepekli) (20 kcal)20 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong) (54 kcal)54 kcal Getir
Akşam
1.00 x 100gr Tavuk But / Baget (Derisiz) (128 kcal)128 kcal Getir
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Sade Pirinç Pilavı (35 kcal)35 kcal Getir
0.50 x 1 Kase (200gr) Cacık (Yağlı) (114 kcal)57 kcal Getir
Toplam kalori 752 + 1 ece fındıklı çikolata(2 aydır ilk defa çikolata yedim)
Spor: Yarım saat yürüyüş+ 15 dk dambıl ile egzersiz(kol+göğüs)
Su :3 litre
kızlar günaydınben tatile gidiyorum malum benim netim yok bundan dolayı tatil boyunca giremiycem gerçi eşimin telefonunu kullanmayı deniycem ama hani olurda giremezsem sayın kaptancığım izninle bilgilerinize arz ederim.
Canim yedigim pilav 3kasikcik bisey amaakaloriye gelince neden o kadar dusuk oldu bilmiyorum ben tika basa doydum ama hic acikmadin hatta önceki gunler acikiyyordum geceleri
Kızlar bayram telasina mi girdiniz yahuu kimse yok :44:
Kızlar bir de ben mi aceleciyim yoksa bi problemim mi var acaba az yiyorum sporumu yapıyorum ama gecen haftaki kilomdan hic dusmemisim :18:
Eki Görüntüle 773882
kızlar akşama kendime bundan yaptım baharat koymadım sadece domatesin içine beyaz peynir fırına girmeyi bekliyorlarhem hafif gibi göründü gözüme hemde lezzetli yapımı da çok kolaay tarifinde üzerine kaşar peyniri koyun diyordu ama ben sırf beyaz peynirden yaptım bakalım nasıl olcak
hoş geldinnn cnm....ben geldm kizlar cnim cok skkn
2 gundur final sinavlaryla ugrastgm icin sacma sapan seyler ydim ne yapicm nasil toparlancm m etmeyin pasta borek corek degil findigi braz kacirdim deniz abla artik nasi bi ceza verirsin bilmiym ama kafami kir pes etmeme izn werme
jillian bende yapamadım hiçleslie iyidir pelincim aynen devam canım....bayram sonrası bende başlıyorum hemen
.:125::126:
sakın moralini bozupta kaçamak yapma cnm....çok düşük kalorili besleniyorsun....beslenme düzeninde biraz değişiklik yapabilirsin....
bir süre nesfit yeme,yoğurt ,çorba ve protein destekli beslen spor ,su ve bitki çayın var kesinlikle fark göreceksin cnm
:13:
evet bir kez daha öğün atlamamanın ne kadar önemli olduğunu gördük dimi cnmsporunu yapmışsın bu çok güzel ...afferin sana :13:
canım bayram sonrası nesfite bir süre ara ver ramazan boyu çok tükettin ....bunun yerine sabah kahvaltına 2 zeytin biraz kahvaltılık sebze ilave edersen çok daha iyi olacak....pilavı az yada çok fark etmez çok fazla görüyoruz menülerimiz de buna şu sıralar bende dahilim ne yazık ki bunada biraz ara vericez hepimiz.....onun dışında menülerimiz de sebze yemekleri,çorba ,yoğurt ,salata,beyaz et ve arada kırmızı et olacak canım....
menü düzeni ve paylaşımı
kalorinin o kadar düşük olması normal pelincim,ana yemek sadece pilav başka bir şey yememişsinki.... biraz daha dengeli beslenmeye başla cnm...vücut direncin düşmesin....bu çok önemli......
çok güzel görünüyorrrrrrr....kaşar kesinlikleama menünde görmedim ben bu güzelliği.....
tmm o zamankalorisini bulamadığım için domates ve peynir olarak ayrı ayrı yazdım ablacımsporu kesinlikle bırakmıyorum ramazan da bitti suyumu da düzenli içicem nesfiti de bırakıyım biraz ablacım evet bu sahurda yemedim yarın falan da yemem artık orda yoğurtlu semiz otu çorbası da yedim soğuk yapılıyor ya onu eklemeyi unutmuşum ablacım bugün farkettim ramazanın bitmesi umarım diyetimde olumlu bir etki yaratır leslie'ye devam bugün 5 mil yaptım
SAHUR
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
2.00 x 1 Adet (30gr) Tavuk Köfte (43 kcal) 86 kcal
0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal) 7 kcal
1.00 x 1 Çay Kaşığı vişne reçeli (13 kcal) 13 kcal
İFTAR
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal) 64 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (180gr) Menemen (223 kcal) 223 kcal
0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal) 7 kcal
1.00 x 100ml tat yeşil sebze&meyve suyu (47 kcal) 47 kcal
şekersiz türk kahvesi
1 dilim baklava 120kcal
Alınan Kalori Toplamı 772 kcal
Su: henüz 1 litre ama yatana kadar 1 litre daha içerim
Spor: 5 mile leslie+50mekik
yatmadan önce de bitki çayımı içerim
tmm o zaman
uzunca bir süre hemde ara ver pelincim....kesinlikle normal yeme düzenine dönünce kilo vermemizde daha kolaylaşacak....
evet cnm baklava gece yemişsin olmamış ama sporunuda çok güzel yapıyorsun....menü gayet güzel görünüyor....
bundan sonraki öğünlerinde çorba ve de yoğurtta olursa çok daha iyi olacak cnm....sende benim gibi peynirsın galiba
düzenli menü paylaşımı
Sevdiklerimizle hayırlı , huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmemiz dileğiyle;
iyi bayramlar hepimize....
İyi bayramlar hepinize kızlar bayram telaşından giremedik bu aralar ayrı düştük biraz
Kaptan ben bu hafta içi il dişına çıkıyorum malesef net yok kapatmış arkadaşlarayın 28 inde bi sınavım var ona girip döncm bilgin olsun
Hepinize iyi bayramlarr öpüyorum
gayet güzel canım....nescafeyi süt ilaveli yaparsak çok daha iyi olur...bitki çayına nasıl başlatacağız seni ,bir akıl versen
içmeye çalış edacım zamanla alışırsın....inan faydasını çok kısa zamanda göreceksin....
bitki çayı dışında menü düzeni va paylaşımı:
dambılları mgrs tanmı aldın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?