Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Teşekkürler ablacım. İş yerinde yorulmasam daha fazla spor yapacağım ama bir türlü o gücü bulamıyorum kendimde.
Youtubedan leslie videolarını açamadım hata veriyor ama tekrar bakacağım başka pcden.
Hulalop fayda sağlıyor mu? Çok eğlenceli alabilirim

Eda normale döndü merak etme ablacım. Güzel listelerle buradayım. Sadece hafta sonu bizim aile çok düzensiz besleniyor.

Kendine iyi bak görüşmek üzere.

bugün migrostan alacaktım zaten ama sanki daha pahalı kalmış aklımda. 20 lira falandı sanki.

aynen canım senden beklediğim de bu....çünkü ta başından beri beslenmen 4*4 şeklindeydi ve aynen devam et canım....
hulalop orginal bulamadım ben,kendim yaptım elektrik borusundan....bel için çok etkili ve yapmasıda çok eğlenceli....kesinlikle bunuda tavsiye ederim....ilk başlarda belden düşsede sonra 100-200.....300.....500 düşürmeden yapıyorsun
tşklr canım....sizde kendinize iyi bakın....

çaktırma eylülcüüm

kimse duymadı dimi hişşş sessiz ol

canım sen değil şeytan bu uyma diye dedim. Hani olur biri sana çikolata uzatır alırsın, bir sonraki ziyarette bir tane daha alırsın. Bir bakmışsın bütün çikolataları yemişsin

Asla yemem ben

16 yaşında bir ergen kendisi. Son 3 senedir aynı.

ahhh ondan bir tanede bende var kuzen kendisi hala kızı ahhh ahhh

ama valla hadi aç agzını diyi hadi diyip yedirdiler kan şekerin düştü senin dediler

kızlar akşama kendime bundan yaptım baharat koymadım sadece domatesin içine beyaz peynir fırına girmeyi bekliyorlar hem hafif gibi göründü gözüme hemde lezzetli yapımı da çok kolaay tarifinde üzerine kaşar peyniri koyun diyordu ama ben sırf beyaz peynirden yaptım bakalım nasıl olcak

2 gundur final sinavlaryla ugrastgm icin sacma sapan seyler ydim ne yapicm nasil toparlancm m etmeyin pasta borek corek degil findigi braz kacirdim deniz abla artik nasi bi ceza verirsin bilmiym ama kafami kir pes etmeme izn werme

16 yaşında bir ergen kendisi. Son 3 senedir aynı.
bende ayni derdi cekmekteyim ergenler ilgi cekmeyi cok istiyorlar tawsiyem gormezden gel cunku ne demisler bi insana verilecek en guzel ceza onun varlgni grmezdn glmektir yaptgi davranislarn seni sinir etmedgni onu takmadgni anlarsa o da sikilr ve birakir

SAHUR
1.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Çikolatalı (125ml Yağsız Süt İle) (160 kcal) 160 kcal

1.00 x 1 Çay Kaşığı vişne reçeli (13 kcal) 13 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal) 64 kcal
0.25 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal) 63 kcal
İFTAR
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı (248 kcal) 124 kcal

1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal) 14 kcal
0.50 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal) 125 kcal
1porsiyon vişne(kalorisini bulamadım)
sütlü şekersiz kahve 6 kcal

Alınan Kalori Toplamı 569 kcal
Su 1.5 litre
Spor: 4 mile leslie+karın egzersizleri
1 bardak karışık bitki çayı içicem yatmadan önce doğadan'ın isveç şurubu bitkileri diye bir çayı var ondan

Pilav olmamış.
Aldığın toplam kalori çok düşük.

Sabah
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal Getir
0.25 x 1 Adet Domates (14 kcal)4 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Getir
0.25 x 100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal)56 kcal Getir
Öğlen
1.00 x 100gr Sığır Bonfile (116 kcal)116 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) (42 kcal)42 kcal Getir
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal Getir
0.25 x 100gr Sütaş Meyveli Yoğurt (Orman Meyveleri) (115 kcal)29 kcal Getir
Ara
1.00 x 1 Adet (10gr) Galeta (Kepekli) (20 kcal)20 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong) (54 kcal)54 kcal Getir
Akşam
1.00 x 100gr Tavuk But / Baget (Derisiz) (128 kcal)128 kcal Getir
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Sade Pirinç Pilavı (35 kcal)35 kcal Getir
0.50 x 1 Kase (200gr) Cacık (Yağlı) (114 kcal)57 kcal Getir

Toplam kalori 752 + 1 ece fındıklı çikolata(2 aydır ilk defa çikolata yedim )
Spor: Yarım saat yürüyüş+ 15 dk dambıl ile egzersiz(kol+göğüs)
Su :3 litre

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar günaydın ben tatile gidiyorum malum benim netim yok bundan dolayı tatil boyunca giremiycem gerçi eşimin telefonunu kullanmayı deniycem ama hani olurda giremezsem sayın kaptancığım izninle bilgilerinize arz ederim.

İyi tatiller canım benim
Yediklerine dikkat etmeyi unutma
Ben galiba buralardayım. Babam 1 günlük gidelim diyor. O da işime gelmiyor. Yazık oldu bana.
Benim yerimede eğlen. Kib

Ohh gez bakalimm dikkat et oralarda kendine abyr cubur yeme tamam mi

Canim menun kalabalik görünüyor ama kalori olarak guzel bi menu olmus nescafenin icinde krema var canim bi o olmamis çikolataya da bisey demiyorum iki aydir yememissin ben çikolata kolisi yerdim heralde iki ay yemesem helal olsun suyu cok guzel iciyorsun sporun da cok guzel

Kızlar bir de ben mi aceleciyim yoksa bi problemim mi var acaba az yiyorum sporumu yapıyorum ama gecen haftaki kilomdan hic dusmemisim :18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…