Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şeker yok çiki yok ama gizlice kaçırmalıyız bence

canım bence gayt güzel bir menü olmuş sıkıntı yok

Küçük kardeşimle aynı odada kalıyorum. Sürekli kavga ediyoruz. Ben kaşımı oynatsam dalga geçiyor o yüzden evde spor yapmak bana zor geliyor. Sinirlerimi pek kontrol edemiyorum. Yazarken bile sinirlendim.

canım ben olsam inadına yaparım benimlede dalga geçiyolardı sonra noldu herkes o hareketlerlemi bacakların inceldi senin demeye başladılar.

canım bir an önce toparlan beklyoruz seni.

3 Tane kız kardeşim var ve en küçük kardeşimle aynı odadayım. Beni çıldırtıyor bazen sessimi yükseltmek zorunda kalıyorum ama anlamıyor. Nefret etme seviyesindeyim artık. Telefonda konuşuyorum taklidimi yapıyor araya girmeye çalışıyor Bir sürü örnek verebilirim.

en küçük çocuk olduğundan biraz şimarık yetişmiştir belki ondan yapıyordur takılmamaya çalış sen canım

Hoşgeldin canım. Kalıcı olacaksan kalmanda sakınca olmaz herhalde. Sen yokken takımda düzenlemeler yapıldı. 1. sayfayı okumanı tavsiye ederim. Takım olarak artık sağlıklı , kalori diyeti yapıyoruz.

Deniz abla hepinizi yakar.

Kaptancığım ramazan dönüşü kilo alıp gelene ceza verelim mi ne dersin? Önlem olur

aaa biz şaka yapmıştık yahu hiç öyle şey yapar mıyıız aaaa bizden böyle bişey beklediğin için sana çok kırıldım aşk olsuun

aaa biz şaka yapmıştık yahu hiç öyle şey yapar mıyıız aaaa bizden böyle bişey beklediğin için sana çok kırıldım aşk olsuun

Canım sen değil şeytan bu uyma diye dedim. Hani olur biri sana çikolata uzatır alırsın, bir sonraki ziyarette bir tane daha alırsın. Bir bakmışsın bütün çikolataları yemişsin

Canım sen değil şeytan bu uyma diye dedim. Hani olur biri sana çikolata uzatır alırsın, bir sonraki ziyarette bir tane daha alırsın. Bir bakmışsın bütün çikolataları yemişsin

diyetin en acı olduğu zamanlar önüne bir sürü çikolata gelir ama yiyemezsin daha fazla konuşamıycam bu konu hakkında çok acı ...

diyetin en acı olduğu zamanlar önüne bir sürü çikolata gelir ama yiyemezsin daha fazla konuşamıycam bu konu hakkında çok acı ...

Acı çekmek gerçekliği hissettirir. Üzülme zayıflayınca o güzel tatların ne kadar zararlı olduğunu bilecek ona göre yiyeceğiz. Deli olsakda zayıflamaya çalışmanın acı ve zor olduğunu hatırlayacağız

Kaç yaşındaki kardeşin?

Acı yok Rocky !!!

öncelikle harikasınız yazdıklarınızı okudum

tek tek alıntı yapamıyorum şuan....

edacım spor konusunda bayram sonrası detaylı bir araştırma yapar güzel bir proğram uygulıcaz canım hepimiz için...

ben diyetim süresince 3 mil hemen hemen aralıksız son zamanlarda da 5 mil leslie yürüdüm....sıkılaşmada pılatesin çok etkisi olduğu bir gerçek ama hiç yapmadım:26nun dışında jıllian da hiç yapmadım....kendime bir elektrik borusundan hulalop yaptım onu
yürüyüş ve bol bol su canım....dambıl alacağını söylemişsin....buda güzel....kol ve göğüs için süper olur....

pelin sporunu aksatmadığı için ekstra bir ceza vermedim kızlar....

edacım bugünkü listen güzel canım daha öncekiler gibi

eylülcüm toparlanmışsın sevindim cnmbu arada öyle ağzıma tıktılar falan yok

luciana hoşgelmişsin canım....1. sayfamızda tüm takım kurallarını görebilirsin....eğer senin içinde uygunsa bayram sonrası aynen devam canım

kızlar ben şimdilik kaçar....hepinizi görüşmek üzere

ya siz böyle leslie diyorsunuz jillian diyorsunuz mil mil yürümek diyorsunuz falan ben anlamıyor siz ne diyor biri bana açıklasın leslie yürümek ne demek ola ki :S

bu arada dambıl alacaklara bi öneride bulunayım migrosta 6.90 a 1 kg lık 11 liraya da 2 kg. lık dambılla var fiyatı benim baktığım diğer yerlere göre çok güzel

luciana canım ;

19/07/2013 kilo bildirimin :68.5 kg

kilonuda güncellermisin

youtube leslie ve
jillian yaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…