- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #90.481
Günaydın arkadaşlar, nasıl gidiyor bakalımbayrama son 1 gün kaldı hazırlıklarınızı yapın psikolojik olarak şekere çikolataya dokunmak yok (belki bi tanecik olabilir ama fazlası yok ) bayramdan sonra bomba gibi dönmeliyiiz
slm kızlar nasısınız bakalım?Malum bayram temizliği alışveriş derken pek giremiyorum girsemde kimseyi bulamayıp çıkıyorum bayram bitene kadar böyle olck galiba
Dünkü menüm çok iç açıcı değil düzenli beslenemedim bu gün daha dikkatliyim doyurucu bi kahvaltıyla başladım bile:)
dünkü menüm:
sabah 1 bardak şekersiz nescafe
1 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak süt
öğlen:2 tane haşlanmış tavuk
yoğurt
akşam:ızgara tavuk ayy yakında gıdaklycm yaa aç kalmamak için yedim
1 dilim beyaz ekmek
Su:2.5 litre
Spor:1 saat hızlı hızlı yürüdüm
Küçük kardeşimle aynı odada kalıyorum. Sürekli kavga ediyoruz. Ben kaşımı oynatsam dalga geçiyor o yüzden evde spor yapmak bana zor geliyor. Sinirlerimi pek kontrol edemiyorum. Yazarken bile sinirlendim.
Ya kızlar herkesten çok özür dilerim, gittim gelmez oldum, bir sürü şey karıştı hayatımda yıllık izni uzatmak zorunda kaldım babam yüzünden, köye tıkıldım kaldım araba olmayınca, bir sürü şey, iki haftanın üzerine döndüm işte hastalar birikmiş belgeler karışmışgeldim bugün yarına izin yazdırdım bayrama gidiyorum. hala kabul etmeye istekliyseniz bayram dönüşü tam gaz aranızda olucam...
Bu arada söz verdiğim kitaplara şöyle bi değinip geçeyim, Mike Moreno nun 17 gün diyeti kitabına göz attım mantık güzel ama çok alakasız nerden bulcaz ya dediğimiz bir sürü yiyecek var, Taş devri diyeti kitabı uygulanabilir uzun uzun özetlicem onu,alkali diyet de mantığa uygun ama bir yerden sonra sıkar gibi çünkü eczaneden alınması gereken bir sürü tablet vs. var ama etin üç katı sebze ya da yeşillik ölçüsünü denedim mideyi gerçekten rahatlatıyor.
nasıl bir duygu bilemicem ben küçük kardeşim çünküablayıda evlendirdik gönderdik rahatım o yizden haklısın ama her yaptığımla dalga geçen biri olsa ayaklarından tutup camdan sallandırırdım herhalde
3 Tane kız kardeşim var ve en küçük kardeşimle aynı odadayım. Beni çıldırtıyor bazen sessimi yükseltmek zorunda kalıyorum ama anlamıyor. Nefret etme seviyesindeyim artık. Telefonda konuşuyorum taklidimi yapıyor araya girmeye çalışıyorBir sürü örnek verebilirim.
Ya kızlar herkesten çok özür dilerim, gittim gelmez oldum, bir sürü şey karıştı hayatımda yıllık izni uzatmak zorunda kaldım babam yüzünden, köye tıkıldım kaldım araba olmayınca, bir sürü şey, iki haftanın üzerine döndüm işte hastalar birikmiş belgeler karışmışgeldim bugün yarına izin yazdırdım bayrama gidiyorum. hala kabul etmeye istekliyseniz bayram dönüşü tam gaz aranızda olucam...
Bu arada söz verdiğim kitaplara şöyle bi değinip geçeyim, Mike Moreno nun 17 gün diyeti kitabına göz attım mantık güzel ama çok alakasız nerden bulcaz ya dediğimiz bir sürü yiyecek var, Taş devri diyeti kitabı uygulanabilir uzun uzun özetlicem onu,alkali diyet de mantığa uygun ama bir yerden sonra sıkar gibi çünkü eczaneden alınması gereken bir sürü tablet vs. var ama etin üç katı sebze ya da yeşillik ölçüsünü denedim mideyi gerçekten rahatlatıyor.
şeker yok çiki yokama gizlice kaçırmalıyız bence
çaktırma eylülcüüm
Deniz abla hepinizi yakar.
Kaptancığım ramazan dönüşü kilo alıp gelene ceza verelim mi ne dersin? Önlem olur
aaa biz şaka yapmıştık yahu hiç öyle şey yapar mıyıız aaaabizden böyle bişey beklediğin için sana çok kırıldım aşk olsuun
Canım sen değil şeytan bu uyma diye dedim. Hani olur biri sana çikolata uzatır alırsın, bir sonraki ziyarette bir tane daha alırsın. Bir bakmışsın bütün çikolataları yemişsin
diyetin en acı olduğu zamanlar önüne bir sürü çikolata gelir ama yiyemezsindaha fazla konuşamıycam bu konu hakkında çok acı ...
3 Tane kız kardeşim var ve en küçük kardeşimle aynı odadayım. Beni çıldırtıyor bazen sessimi yükseltmek zorunda kalıyorum ama anlamıyor. Nefret etme seviyesindeyim artık. Telefonda konuşuyorum taklidimi yapıyor araya girmeye çalışıyorBir sürü örnek verebilirim.
Acı çekmek gerçekliği hissettirir.Üzülme zayıflayınca o güzel tatların ne kadar zararlı olduğunu bilecek ona göre yiyeceğiz. Deli olsakda zayıflamaya çalışmanın acı ve zor olduğunu hatırlayacağız
Kaç yaşındaki kardeşin?
Acı yok Rocky !!!
öncelikle harikasınızyazdıklarınızı okudum
tek tek alıntı yapamıyorum şuan....
edacım spor konusunda bayram sonrası detaylı bir araştırma yapar güzel bir proğram uygulıcaz canım hepimiz için...
ben diyetim süresince 3 mil hemen hemen aralıksız son zamanlarda da 5 mil leslie yürüdüm....sıkılaşmada pılatesin çok etkisi olduğu bir gerçek ama hiç yapmadım:26nun dışında jıllian da hiç yapmadım....kendime bir elektrik borusundan hulalop yaptım onu
yürüyüş ve bol bol su canım....dambıl alacağını söylemişsin....buda güzel....kol ve göğüs için süper olur....
pelin sporunu aksatmadığı için ekstra bir ceza vermedim kızlar....
edacım bugünkü listen güzel canım daha öncekiler gibi
eylülcüm toparlanmışsın sevindim cnmbu arada öyle ağzıma tıktılar falan yok
luciana hoşgelmişsin canım....1. sayfamızda tüm takım kurallarını görebilirsin....eğer senin içinde uygunsa bayram sonrası aynen devam canım
kızlar ben şimdilik kaçar....hepinizigörüşmek üzere
luciana canım ;
19/07/2013 kilo bildirimin :68.5 kg
kilonuda güncellermisin
ya siz böyle leslie diyorsunuz jillian diyorsunuz mil mil yürümek diyorsunuz falan ben anlamıyor siz ne diyorbiri bana açıklasın leslie yürümek ne demek ola ki :S
bu arada dambıl alacaklara bi öneride bulunayım migrosta 6.90 a 1 kg lık 11 liraya da 2 kg. lık dambılla var fiyatı benim baktığım diğer yerlere göre çok güzel
hemmen tartılıp geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?