- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #91.701
Ay ya dayanamazsaam
Aslında haklısın
Şöyle yemin etsem hedef kiloma ulasana kadar hamur işi yok))
Sonrada kararınca yerim yersemde
Şu iki gundur kendimi asıyorum gunde 2 bardak suyu zar zor içerken su saat itibariyle 1.5 lt tamamlamış bulunmaktayım cayları ayranı vs saymıyorum sadece su
Kotu yanı tuvalete gıde gele bı hal oldum)
Günde on kere tuvalate gidiyorum. En kötüsü gece. Karnımda bir baskıyla uyan koştur koştur tuvalate çok fena. Ama yağlar gidiyor toksinler gidiyor. Daha ne olsun?Hem su içmek sarkma vs içinde iyiymiş.
Bak buraya yazdın dönüşün yok. Hamur işi yasak. Kızartmalar ve aburcuburda yok.
Kızartma degılde abur cubur zaten sewmm ama ıkısıde yok
Zaten kalorımı hesabndan korkarım
Yılbaşı ödülün bu olsun hedef kilona ulaşırsan:))Dün zaten közlenmiş patlıcan yaptım. Daha 2 porsiyon duruyor akşamki menüm bu zaten fakat patlıcan dolması çekti işte. Aynı şey değli
İnşallaahhhhBnm hedefım yılbasına kadar 60 olmak kurbana kadar 65 olsam ayyyyyyyyyyyyy
Canım ben de o yüzden kpss istiyorum ben kapalıyım mimar olmama rağmen o kadar çok iş başvurusu yaptım olmadı.cvdeki fotoyu kaldırdım patır oatır aramalar başladı.tel görüşmelerinde hep kapalıyım dedim ondan sonra da arayan soran olmadı ikinciye:))şu an kamuda örtü sorunu yok özellikle belediyelerde.ama bunun için en az 85-90 almam laım o yüzden şimdiden başlamak lazımBenimde kasım sonunda 75 olma hedefim var. Ee en kötü şubat 2014 te ideal kiloma gelmiş olmak istiyorum. Bende kpss b ile bir yere girip girmemek konusunda şüphedeyim. Çünkü ilerde kapanmayı düşünüyorum. Şuan bile düşünüyorum fakat tessettürlü özel sektörde iş bulmak çok zor, çalışmak zorundayım.Yakın arkadaşlarımdan biliyorum kaç kere iş yüzünden maddi problemlerden başını açmak zorunda kaldılar. Eğer kamuda yasak kalkarsa kpss yi düşüneceğim ama şuan bilmiyorum...
Hafif tempo koşu ve yerinde zıplama acayip sıkılaştırıyo ben 15 kilo vermiştim düğünden önce sabah akşam 40 dk yürüyüş bazen de koşu çok güzel olmuştu ahhh ahhh o günle geri dönmemmm lazıııımmmmmm:26:Bu koldalki ve karın bolgesindeki sarkmaları be yapacagız yha aklıma getırdın mekık cekıyorum işte yürüyüs falan ama
teşekkürler edacımH.geldin ablacım. Sen merak etme gözüm kulağım buradaAllah kolaylık versin...
bu haftalık yoğunum canım....önümüzdeki hafta hepberaberiz inşallahTeşekkürler hoşbulduk
İnş six dönene kadar bizde 3 5 kilo vermiş oluruz
Hoşgördük kaptancım hakikaten uzun bir ara oldu bu defa daha bi hırsla geldim inş dah iyi sonuçlar olacak
Tost makinesine patlıcanları at iyice közlensin az zeytinyağı soğan kavur üstüne de sarımsaklı yoğurt ohhh misss misss az kalorili :)))
2013-09-03 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yürümek (alışveriş sepeti ile) 40 dak 244
Sabah
[2] Doygun Tam Çavdar Ekmeği 1 DİLİM 60
[3] Yörsan Kahvaltılık Lor Peyniri 0.5 100 55
[4] Domates 3 ADET 42
Ara
[5] kuru incir 2 adet 102
[6] Badem 10 gr (adet) 57
Öğle
[7] yumurta 2 adet 160
Ara
[8] kuru incir 2 adet 102
[9] Badem 10 gr (adet) 57
İkinci ara
[10] mavi yeşil kepekli tarçınlı light bisküvi 1 paket 152
[11] SEK light yoğurt 1 100gr 48
Akşm
[12] Superfresh Ton Balık (zeytinyağlı) yağı süzülmüş 1 ADET(160 GR) 249
Gece
[13] Şeftali 1 ADET 60
[14] Armut 1 ADET 70
Toplam : 970 kal.
Spor 40 dk yürüyüş(alışveriş sepeti=bebek arabam))
Bitkiçayı:milupa still tea 2 bardak
Su:3,5 lt
Kızlar iyi geceler herkese.....
Sabah
Haşlnmş yumurta
Zeytin
Peynır
Domates salatalık
Kepeklı ekmek
Şekersiz çay
Ara
Eti form bisküvi
Ayran
Yeşilcay
Öglen
Beyaz lahana salatası
Mercimej koftesi 2 tanecik
Cay
Ara
Yok
Karısık bitki cayı birtek
Aksam
Mercimek corbası
Yogurt
Cay
Elma
Su;2 litre
Cat;2 kupa yesl cay
1 kuoa karısık bitki cayı
Mesaj 35
Kalori;1233
İYİ GECELER
Haklısın cuma gunu 1 kılo bıle eksık cıksam bnm için gelişmede
Dikkat etmm lazım
Dıkkat etmm lazım
Dıkkat etmm lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?