- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #91.721
Bugünkü Menüm
AldığınızKalori Miktarı
Sabah;
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)40 kcal Sil
2.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)90 kcal Sil
3.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)42 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal Sil
Ara öğün;
2.00 x 1 Adet Erik (8 kcal)16 kcal Sil
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Bitkisel Çay (Şekersiz) (1 kcal)1 kcal Sil
Öğle;
1.00 x 100gr Tavuk But / Baget (Derili) (238 kcal)238 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Burger King Patates Kızartması (Küçük Boy) (213 kcal)213 kcal Sil
1.00 x 1 Şişe (250ml) Coca Cola (113 kcal)113 kcal Sil
Ara öğün;
1.00 x 100gr Yeşil Üzüm (57 kcal)57 kcal Sil
Alınan Kalori Toplamı821 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)200 kcal Sil
Yakılan Kalori Toplamı200 kcal
2 litre su ( 3 litre nasıl içiyosunuz benim günüm yetmiyor resmen)
4. mesajım bununla
Akşam yemeği acıkmadığım için yemedim kızlar.. zaten moralimde hafiften bozum pek iştahım gelmedi.. :26:
Valla 3 lt su içenlere özeniyorum
Bn 2 lt zar zor içtim aynn zamn yetmıyo
Kesinlikle.. birde su hep masamda.. 1 litre bitene kadar saat 4 oluyor zaten 2.yle gece oluyor..
;))) guldurdun bnı aynen bnde daha 1 saat olmadı 2 lt bıtırelı
Yarın kendimi iyice bi deniyim bakarsın 2buçuk içerim
Kaptancım bu ara taylan kümelinin kızının bloğu var.doğum sonrası diet yapmış 30 kilo vermiş hatta melek programına falan da çıktı.onun blogunda listeler var herkese uyacak şekilde onu takip ediyorum çok faydasını gördüm.aslında 200 gr tavuk+salata idi.değişim olabildiği için öle yaptım çünkü öğle yemeği saatii geçiriyordum ve vaktimyoktu en pratiği oydu.akşam da balıklı salata yaptım da salatayı girmemişim iyeyse:)))teşekkürler edacım:13:
bu haftalık yoğunum canım....önümüzdeki hafta hepberaberiz inşallah
mervecim yaş:????
boy:????
şuanki kilo:????
hedef kilo:????
ve bazal metabolizma hızı:????
yazarmısın canım
bu çok iyi haber işte:13:
fatmacım öğlen 2 yumurta çok geldi canım bana....protein bombası ama sebze yemeği,tavuk vs olsa+yoğurt+salata+çorba olsa çok daha iyi olur bence
akşamda yine tek düze olmuş canım...balığı salata tarzı yapsaydın,yine yanına çorba vs olsa daha iyi olur.....
düzenli menü paylaşımı:
bu arada bugün leslie ilgili durumunu yazmışsın....eğerki gerçekten durumun çok kötüyse anlayış gösterilir önemli olan senin moralin iyi olsun ilk başta....
yalnız ev senin evin ve istediğini yapmak senin en doğal hakkın ki spor...okuyunca sinirim zıpladı inan...bu nasıl bir zihniyet....
bence ve de de sporunu rahatlıkla yap cnm bir konuşurlar iki konuşurlar kilolar gittikçe susarlar canım...bu konuda bana güven....
gayet güzel canım....kalori toplamı o kadar buldumu....:26:
hergün 3 mil leslie yüyürüyüş kuralımız var mervecim.....45 dk sürüyor ve yaklaşık 300 kalori harcıyorsun....
Haşlanmış yumurta karbonhidratla tüketilmediğinde metabolizma hızlandırıcı ve kan deposu demişti bana dietisyen açıkcası ben de bu yüzden pek uzak durmuyodum ama bi daha bi araştıralım.hedef 82 cumaya inşkızlar haşlanmış yumurtada olsa yumurtayı haftada iki kereden fazla tüketmemeye çalışırsak daha iyi olur diye düşünüyorum....
egzersizleirimizide aksatmıyalım....
bu hafta ilk 3 ' girelim lütfen
haftalık kilo hedefledimi herkez
Valla 3 lt su içenlere özeniyorum
Bn 2 lt zar zor içtim aynn zamn yetmıyo
Kesinlikle.. birde su hep masamda.. 1 litre bitene kadar saat 4 oluyor zaten 2.yle gece oluyor..
Önünde saygıyla eğiliyorumAksam kayınvalidem eşimle yaglı ekmek börek falan yapmıs katmer dedıklerı varya sıcak sıcak demiş kızımada götür yesin o sewer
Anam bi güzel kokuyolar
Ama yemedim canm hiç istemedi kalıri hesabı yapmaya basladıgımdan beri ymk gelmıyo içinden bide bugun eda sahit yemin ettık hamur işi yok diye eşim diyoki bi parca al bişi olmaz bndeki cvp
Senın o bi parca dedıgınde bnm bı gunde alman gereken kalorı var haberın varmı))))) eşim diyoki senı ılk defa bu kadar azimli goruyorum helal olsun vallahı dedı
Sorma aynı duygu bende de var artık yeter diyor insan kuzuları mahrum bırakmamak lazım hantal bir anne olmak istemiyorum bendeİşin dogrusu bırazda cewrenın merve cook kılolusun demsınden
Kıyafet bulmk için kırk magaza dolanmaktan
Özguven kaybı yasadıgımdan
Aynalara küs olmaktan bıktım ama en kötüsü ne biliyomusunuz
KIZM YASINA GIRDI SUREKLI KOŞMAK OYNAMAK İSTİYO
BENDE TABI BU KILOYLA HEMN YORULUYORUM NEFES NEFESE KALIYORUM İŞTE EN KÖTÜSÜ BU ;(((((
yenı yenı yurumeye basladı ve bole gıderse kızmla vakıt gecıremıcem biliyomusunuz en cok biricik kuzm için istıyorum zayıflamayı onunla beraber gulmeyı oynamayı koşmayı istiyorum saglıklı bir anne olup saglıklı bır ewlat yetiştirmk şstiyorum kızımın rol modelı bnm ona kotu ornk olmak ıstemıyorum;(((;; ayy aglıyasım geldı aglıxam şindi;((;
Hoşgeldin sefa geldin ben de fatma.inş hepimiz hedef kilolarımıza hep beraber ulaşacağızMerhaba.
Kaptan çağırdı koştum geldim :)
Boy;1,70
Kilo;93
Bu haftadan yediklerimi yaptiklarimi paylasacagim.
Umarim bende haftaya listeye girerim..
Merhaba.
Boy;1,70
Kilo;93
Hr zamanki gibi bebiki yatırdım ben de uykuma devam edeyim aynı şekilde:))göüşürüz kızlar
Merhaba.
Boy;1,70
Kilo;93
kızlar haşlanmış yumurtada olsa yumurtayı haftada iki kereden fazla tüketmemeye çalışırsak daha iyi olur diye düşünüyorum....
egzersizleirimizide aksatmıyalım....
bu hafta ilk 3 ' girelim lütfen
haftalık kilo hedefledimi herkez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?