- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #91.661
Günaydın Kızçelerrrr
Mesajım 4 - 5 olması lazım..
Kaloriyi nasıl hesaplıycam :26:
Bence ben paramı vereyım işim var diyim gitmim yoksa gercektn patlar
Bu kıloların yarısı zaten onu bunu kırmayayım sundanda yiyim demekten oldu
Kızlar dogadan 7 otlu cay mükemmel iştah kapatıyo ve metobolızma felaket calışıyo DENEYIN DERIM
diyetarkadasim diye bir site var oraya üye ol yediklerini listene ekle sonra alınan toplam kalori yi altta belirtiyor sana.
Haklısın valla acayıp gaza geldım godıcem ve bna kılo yapcak seylerden uzak durucam nefsımı terbıye etcem
Bırseylerden kacmak daha kolay ama inş zor olanı yaparım yüzleşmek
Daha demin ki farkındaloktan sonra gerçi yıyecegımı zannetmıyorummm
Düşünsenıze gunluk almam gereken kalorıyı sadece kahvaltıda alıyomusum ben yha acayıp sınırım bozuldu
Canım şok diete gerek yok sabah akşam 40 dk yürüyüş 3 ana 3 ara yedin mi belki 10 diil ama 8 çok rahat verirsin. Şok dietler vücudu hem yoruyor hem de faydası yok kalıcı dil.bir çok deneme yapmış birisi konşuyor:)şu an "eski kiloma dönüyorum "die i site var ordaki listeleri yapıyorum ve sonuçtan çok memnunum istersen bak hatta diğer arkadaşlara da tavsiye ediyorum:)Bn şok diyet yapmak istiyorum 27 ekime kadar 10 kılo vermk istıyorum cokmu acaba 2 ay var
Hee hee hee 3 ün yanına bi sıfır çak işte. Benim vermem gereken kiloKızlar cok merak edıyorum kac kılosunuz :))) kusuruma bakmayın kımısı 55 kılo oluyo 3 kılo vermm gerekıyo fakan dıyoyo)))(((((((((
Canım şok diete gerek yok sabah akşam 40 dk yürüyüş 3 ana 3 ara yedin mi belki 10 diil ama 8 çok rahat verirsin. Şok dietler vücudu hem yoruyor hem de faydası yok kalıcı dil.bir çok deneme yapmış birisi konşuyor:)şu an "eski kiloma dönüyorum "die i site var ordaki listeleri yapıyorum ve sonuçtan çok memnunum istersen bak hatta diğer arkadaşlara da tavsiye ediyorum:)
Hee hee hee 3 ün yanına bi sıfır çak işte. Benim vermem gereken kilo))aşağıda da çizelgeden anlaşılacağı üzere:))
Bn şok diyet yapmak istiyorum 27 ekime kadar 10 kılo vermk istıyorum cokmu acaba 2 ay var
Şok diyet yapıp kilo verirsin ama verdiğinden fazlasıyla geri alırsın. Daha 2 ay var sabırlı ol. Sağlıklı verirsen geri almazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?